Obavijesti

Promo sadržaj

Ljekarna247 – novo ime u svijetu ljekarničkog i drogerijskog asortimana

Ljekarna247 – novo ime u svijetu ljekarničkog i drogerijskog asortimana

Svijet online trgovine posljednjih je godina doživio rapidan rast u svim industrijama, na njegov rast i razvoj značajno je utjecala i pandemija COVID-19

Svijet online trgovine posljednjih je nekoliko godina doživio ogroman rast na svim područjima, na njegov rast i razvoj značajno je utjecala i pandemija COVID-19. Neke stvari su se u međuvremenu promijenile i današnji online kupci orijentirani su prvenstveno prema cijeni, jednostavnosti i brzini kupovine, vole široku lepezu proizvoda koja će im omogućiti kupovinu prema vlastitom stilu, željama i potrebama.

Usmjereni na poboljšanje zadovoljstva kupaca i zaokruživanje korisničkog iskustva, iskorištavajući sve prednosti digitalnog doba Ljekarne Medikor pokrenule su ljekarnički webshop Ljekarna247 kako bi ljekarnička skrb postala još dostupnija korisnicima. S bogatom poviješću koja traje više od 25 godina u ljekarničkom poslovanju, novi webshop kombinira povjerenje i stručnost koju su stekli tijekom godina. “Naše dugogodišnje iskustvo u industriji omogućilo nam je da izgradimo široku mrežu pouzdanih dobavljača i uspostavimo snažne odnose s renomiranim proizvođačima. Kako ulazimo u digitalno doba, naš webshop nadovezuje se na naše nasljeđe izvrsnosti, donoseći naše dugogodišnje znanje i uslugu na internetsku platformu.“ rekla je Vesna Todorić-Kovačević, ravnateljica Ljekarni Medikor i njihovog novog webshopa Ljekarna247.hr .

Dizajniran s elegantnim i intuitivnim sučeljem, webshop nudi vizualno zadivljujuće iskustvo koje je estetski ugodno i prilagođeno korisnicima. Svaki aspekt dizajna pažljivo je izrađen kako bi kupcima pružio besprijekorno i privlačno putovanje. Odlikuje ga široka lepeza proizvoda za zdravlje i ljepotu: od medicinskih proizvoda kao što su tlakomjeri i inhalatori, dodataka prehrani i kozmetike, sve do uređaja za ljepotu i well-being. Kao dodatan benefit na webshopu LJekarna247 svaki mjesec ćete moći pronaći atraktivne popuste i akcije.

Ovim iskorakom u poslovanju koji u potpunosti prati digitalne trendove, Ljekarne Medikor potvrđuju svoju titulu tržišnog lidera i predanost u radu dok nastavljaju davati prednost vašem zdravlju i dobrobiti putem novog ljekarničkog webshopa. U realizaciji samog webshopa sudjelovala je i sestrinska tvrtka Ljekarni Medikor, tvrtka Medikor koja ima dugogodišnje iskustvo u razvoju digitalnih platformi. Više informacija potražite na online stranici!

Više informacija potražite na online stranici.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
PROMO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu

Strateškim odabirom kompanija za preuzimanje i težnjom izvrsnosti u složenim procesima njihove integracije, Studenac nastavlja širenje na hrvatskom tržištu

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?
PROMO

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?

Uživajte u čarima odmora u hotelu Continental u Opatiji
Nastavi tradiciju uz Staročeško
PROMO

Nastavi tradiciju uz Staročeško

U današnje vrijeme, kod pristupa potrošačima sve je bitnija autentičnost i postojanost branda, a još bitnija je i očuvanost tradicije. Upravo smo na tradiciju najponosniji u Pivovari Daruvar kao nešto što iznimno poštujemo i čuvamo.