Obavijesti

Promo sadržaj

Ljepota i zdravlje su povezani, a ljepota je u potpunosti utkana u samu Polikliniku Rotim

Ljepota i zdravlje su povezani, a ljepota je u potpunosti utkana u samu Polikliniku Rotim
5

U Poliklinici Rotim, više od godinu dana nakon preseljenja u novi prostor, posebnom je prigodom obilježen Dan estetske medicine, event povodom proširenja djelatnosti Poliklinike na estetske usluge koje će od sada biti dostupne njihovim pacijentima

Partnere i prijatelje Poliklinike dočekao je i pozdravio doc. dr. sc. Željko Rotim koji je, može se slobodno reći - international key opinion leader iz područja nekirurške estetske antiaging medicine. Poznat je i priznat po tome što je među prvima započeo sa znanstvenim pristupom i popularizacijom nekirurških metoda estetske antiaging medicine u Hrvatskoj te postavio standarde u toj industriji.

Doktor Željko Rotim je istaknuo kako je vrlo važno da „se prestane s neprirodnim izgledom i da se forsira prirodan izgled, pogotovo žena. Naša krilatica je health is new beauty, što znači ljepota kože, zategnutost kože, koža bez bora i sjajna koža. To je možda jedna od najljepših karakteristika ženskog lica. Znači, prirodan izgled bez pretjerane volumizacije, puno biostimulatora, bioremodelatora – to je ono što mi sada želimo!

Zato će u Poliklinici Rotim pacijentima od sada biti dostupni najpopularniji i najtraženiji antiaging tretmani: HydraFacial (inovativna metoda dubinskog čišćenja kože koja kombinira čišćenje, piling, hidrataciju i zaštitu te kožu učini zdravom, sjajnom i hidratiziranom, dajući joj blistav izgled), PRP (tretman koji koristi plazmu pacijenta kako bi potaknuo obnovu kože, smanjio bore i pomogao u regeneraciji oštećenih područja), filleri i botox te mnogi drugi.

Event su posjetile broje poznate osobe i influenceri poput Dubravke i Tonija Cetinskog, Olje Vori, Ante Vrbana, Lane Klingor, Ane Rucner, Anice Kovač, Andree Andrassy, Nikoline Pišek, Zore Bjelorusov, Danijele Arbutine, Siniše Glumičića, Sanje Bošnjak Vukšić, Jelene Glišić, Borisa Banovića, Duške Stepanov, Hrvoja Vukova, Sandre Koncilije, Danijele Kušen, Meri Goldašić, Edite Misirić i mnogih drugih.

Profesor Krešimir Rotim ovom je prigodom izjavio kako je proširenje djelatnosti na granu estetike bio „logičan korak i kako sada osim vrhunske dijagnostike iz područja neurologije, radiologije, ortopedije te fizikalne medicine i rehabilitacije, anesteziologije i liječenja boli, u ponudi Poliklinike se nalaze estetske tretmani s personaliziranom, tehnološki naprednom njegom cijelog tijela i profesionalnim uslugama njege kože. Također, vrhunski stručnjaci iz područja estetike - doc.dr.sc. Željko Rotim i dr.sc. Željka Roje pridružili su se mnogobrojnom timu kojeg čine vrsni specijalisti Poliklinike.

Posebno je naglasio tehnološku komponentu „jer je sada, osim najbolje dijagnostike na tržištu u obliku magnetne rezonance, još jedan vrhunski uređaj stigao je u Polikliniku Rotim, a to je onaj za HydraFacial tretman.

Ljepota i zdravlje su međusobno povezani, a ovo je još jedan dio realizacije te veze. Javnosti je već poznato, a što naši pacijenti posebno hvale, kako je ljepota u potpunosti utkana u samu Polikliniku Rotim, koja je prošle godine u Londonu proglašena najljepšim javnim interijerom u Europi, na što smo neizmjerno ponosni.“- izjavila je doc.dr.sc. Cecilija Rotim, ravnateljica Poliklinike te naglasila kako će „naše pacijentice i pacijenti moći bez čekanja obaviti konzultacije, dobiti stručno savjetovanje i vrhunski tretman, kako u svakoj drugoj našoj usluzi, tako i u smislu estetske medicine.“

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Biraj limenku, opet i opet i opet!
PROMO

Biraj limenku, opet i opet i opet!

Svima draža ambalaža

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva
PROMO

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva

Damjan Rudež, novi predavač Skill Boxa, profesionalni košarkaš, najbolji je primjer mladima kako je na svom putu odabrane karijere pa potom ulaganjem u svoje obrazovanje, nastavio putem uspješnog poduzetnika.
Na što pripaziti prilikom kupnje opločnik
PROMO

Na što pripaziti prilikom kupnje opločnik

Otkrijte prednosti betonskih opločnika u razgovoru s Dorianom Žunićem