Obavijesti

Promo sadržaj

Ljetni predah u Termama Tuhelj za čitavu obitelj

Ljetni predah u Termama Tuhelj za čitavu obitelj
6

Tuhi Land za najmlađe, noćno kupanje za romantičare, adrenalinski tobogani za najhrabrije, opuštajuće podvodne masaže i zeleni zagorski bregi – Vodeni planet poziva na chillanje

Čak i ako tijekom ljeta ne planirate duge godišnje, računajte da imate otprilike dva mjeseca dok djeca ponovo ne krenu u školu i u prosjeku dvadesetak dana dok se ne vratite na posao. Iskoristite ovo vrijeme kada su alarmi na mobitelima isključeni. Ne trebate ići daleko da biste uživali u dugom toplom ljetu. Terme Tuhelj odlična su opcija za sve generacije.

Kad su zadovoljna djeca, sretni su i roditelji

Bazen s valovima najveći je hit ovog ljeta. Klinci ga jednostavno obožavaju. Ne mogu dočekati zvuk sirene koja najavljuje zapljuskivanje valova, a kad su zadovoljna djeca, sretni su i roditelji. Vodeni planet Terma Tuhelj s ljekovitom termalnom vodom i ove je godine mjesto najveće ljetne zabave.

Otvoreni i zatvoreni tobogani, prskalice, veliko vjedro koje svakih nekoliko minuta rasprši veliku količinu vode te vas rashladi u doba nesnosnih vrućina. Gejziri, podvodne masaže, vodena rijeka i mini vodene oaze… -  sve vas to očekuje na poznatom zagorskom kupalištu. Za najmlađe tu je dječji bazen s Tuhi Landom, pravim malim gradom vodenih atrakcija.

Ostanite još dugo u ljetnom raspoloženju

Ako ste se tek vratili s mora ovo je prilika da ostane u ljetnom raspoloženju. Iskoristite svaki trenutak najljepšeg godišnjeg doba. Uvijek možete „ukrasti“ i  malo vremena za sebe. Sunčanje na bazenu uz čitanje knjige dobra je opcija, no iskoristite dragocjene trenutke i nagradite svoje tijelo omiljenim tretmanom u SPAeVita centru.

Ljubitelji romantike neće propustiti intimno uživanje u termalnoj vodi, subotom na Vodenom planetu do 24 sata.  

Ljetni paket krojen za obitelj

Želite li provesti nekoliko dana u srcu zelenog Zagorja i vratiti se kući odmorni, u pozitivnom raspoloženju i preplanuli, odaberite All inclusive ljetni paket Terma Tuhelj. Između ostalog uključuje puni pansion i gratis boravak za dvoje djece.

Dobro je znati da u Termama Tuhelj zabavu ne može pokvariti ni iznenadno nevrijeme ili niže temperature. S prvim kapljicama kiše zabava se prebacuje na zatvorene bazene.

 

Neka ovo ljeto bude za pamćenje!

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Od sada u Pan-pek po najfiniji sourdough kruh
PROMO

Od sada u Pan-pek po najfiniji sourdough kruh

U Pan-peku vas čekaju sourdough klasik, sourdough korica ili sourdough tamni kruh – novi kruhovi od kiselog tijesta u čijem ćete okusu, kvaliteti, karakterističnoj rupičastoj strukturi i svježini uživati sa svakim zalogajem - probajte već danas!

Ovo nikako ne smijete zaboraviti ako želite siguran i zdrav roštilj!
PROMO

Ovo nikako ne smijete zaboraviti ako želite siguran i zdrav roštilj!

Zašto je roštilj vani više od obroka: Istražujemo čaroliju druženja na otvorenom.
Nebo iznad Hrvatske obojeno kockicama - hrvatski balon "Kockice" osvaja visine!
PROMO

Nebo iznad Hrvatske obojeno kockicama - hrvatski balon "Kockice" osvaja visine!

Ovog vikenda, iznad Međimurja, ljubitelji prirode imali su priliku svjedočiti fantastičnom prizoru. Balon na vrući zrak, oslikan prepoznatljivim kockicama, vinuo se na svoj prvi let s Aerodroma Čakovec, obojivši nebo iznad Međimurske županije.