Obavijesti

Promo sadržaj

Ljeto i tehnologija: Uređaji koji će vam olakšati duge, tople dane

Ljeto i tehnologija: Uređaji koji će vam olakšati duge, tople dane
5

S dolaskom ljeta provodimo sve više vremena u prirodi, što pozitivno utječe na naše fizičko i psihičko stanje, a ako vam treba dodatna motivacije, tu su nosivi uređaji - nepresušni izvor motivacije i osobni asistenti.

Ako niste pobornik urbanih sredina i vrućine gradskog asfalta, iskoristite stare godišnje i produženi vikend za bijeg u prirodu, odlazak na more ili na selo i dopustite da vam nosivi uređaji otkriju nove puteve i pomognu u stvaranju zdravih navika. 

Zašto nosivi uređaji?  

Nosiva tehnologija je jedan od najbrže rastućih sektora u tehnološkoj industriji danas. Od pametnih narukvica pa sve do visoko tehnoloških pametnih satova, nosivi uređaji danas se nose više nego ikad prije. Oni sadrže senzore za praćenje pokreta tijela koji bilježe razne zdravstvene i fizičke podatke te ih putem Bluetootha ili Wi-Fija sinkroniziraju na pametne telefone. Uređaji su osmišljeni da korisnicima pomažu u postizanju ciljeva kao što su održavanje kondicije, gubitak kilograma, dodavanje mišićne mase te generalno praćenje cjelokupnog zdravlja. S obzirom da su uvijek uz korisnika, uređaji su praktični te omogućuju obavljanje poziva, brze odgovore na poruke, slušanje glazbe, pregled vremenske prognoze, funkcije GPS-a i slično.  

Kada netko spomene nosive uređaje, najčešće prvo pomislimo na pametne satove uz koje se vežu karakteristike poput pristajanja, stila, funkcija i materijala od kojih su izrađeni. Nova Huawei Watch GT 3 Pro serija pametnih satova objedinjuje sve spomenute karakteristike te donosi najbolje iz dvaju svjetova, mode i tehnologije. U nastavku saznajte kako Huawei brine o dobrobiti svojih korisnika te kako ih potiče na izlazak iz zone komfora. 

Watch GT 3 Pro od titanijuma 

Stvoren za obožavatelje luksuznog dizajna, s mogućnošću odabira 2 različita modela, Watch GT 3 Pro od 46 mm svojom izradom od titanijuma pruža nevjerojatnu čvrstinu, kvalitetne materijale te odiše energijom bezvremenskog klasika. Dostupan s remenom od titanijuma i crnim remenom od fluoroelastomera, Watch GT 3 Pro od 46 mm pruža cjelodnevno praćenje zdravlja i razne načine treninga poput golfa i ronjenja. Gdje god se nalazili ovog ljeta, ovaj osobni asistent i modni dodatak mamit će mnoge poglede, a pritom će vam pružiti najtočnije GPS pozicioniranje i analizu fizičkih aktivnosti tijekom ljetnih avantura, otkrivanja novih gradova, novih šumskih staza ili prilikom već uhodanog režima treninga. Ovaj sat prati vaš svaki pokret, bilježi vaše zdravstveno stanje i daje vam savjete kojim ćete primjerice poboljšati kvalitetu sna.  

Watch GT 3 Pro od keramike 

Manji, ali nimalo lošiji, Watch GT 3 Pro od 43 mm ispisuje novi list dizajna pametnih satova. Za ovu veličanstvenu keramičku izradu zaslužno je skoro dva tjedna brušenja i poliranja dijamantnog praha. Finalni proizvod sjaji prirodnim sjajem u profinjeno blistavoj boji, ostavljajući pritom dojam da je riječ o pravom umjetničkom djelu, a dolazi u izdanju s keramičkim i kožnim remenom. Sat spaja luksuznu eleganciju i napredne funkcionalnosti praćenja zdravlja i fizičkih aktivnosti. Ovaj sat vas poziva da zaronite duboko i istražite morsko dno, s certifikatom vodootpornosti do 30 metara i mogućnošću praćenja brzine, dubine i vremena zarona. Jednako funkcionalan i na kopnu, s više od 100 različitih sportskih načina rada i mogućnošću praćenja svih važnih parametra zdravlja, Watch GT 3 Pro od 43 mm djelovat će poput trenera na zapešću, a zadovoljit će modni standard svečanih, casual i sportskih prigoda.  

Watch GT Runner 

Prvi Huawei specijalizirani sat za trčanje sadrži pouzdan dvopojasni GNSS čip s pet sustava satelita koji brine o tome da u svakom trenutku znate gdje ste, čak i kada skrenete s puta. Watch GT Runner je namijenjen početnicima, ali i naprednim trkačima. Ono što ga čini posebnim je znanstveni program trčanja koji bilježi sve podatke o korisniku, analizira trenutnu razinu kondicije, te nakon odrađenog treninga kreira prilagođeni program trčanja. Nema forsiranja i pretreniranosti, ali niti prelaganih treninga, već je svaki trening baš po vašoj mjeri, kako i želite jer mu možete i reći koji vam je cilj. A rezultati su vidljivi za svakoga tko se pridržava uputa, kako za trening, tako i za odmor i dovoljnu količinu sna. Svi profesionalni, ali i rekreativni sportaši znaju da je oporavak od treninga jednako važan kao i trening, a to zna i Watch GT Runner koji svojim znanstvenim programom trčanja pruža potpuno prilagođene treninge.   

Uređaji koje nosimo sa sobom 

Postoje nosivi uređaji, a postoje i uređaji koje nosimo sa sobom. Uređaje poput bežičnih slušalica i zvučnika često nosimo po džepovima i torbicama te se zbog njihovih funkcionalnosti teško odvajamo od njih. Bežične slušalice zaista su napravile veliki tehnološki skok kada uzmemo u obzir da smo prije koristili slušalice sa žicama koje bi nam vječito bile zapetljane, a s njima je bilo nezgodno obavljati bilo koju vrstu fizičke aktivnosti. Bežične slušalice omogućuju jednostavno korištenje i brzo povezivanje s pametnim telefonom ili pametnim satom. Watch GT 3 Pro serija pametnih satova može pohraniti i do 500 pjesama koje možemo izravno reproducirati putem slušalica te si tako olakšati i učiniti trening, šetnju, učenje ili rad zanimljivijim. Za izbor glazbe brinu se aplikacije za streaming glazbe Deezer i Tidal, dostupne u Huawei AppGallery trgovini aplikacija.  

FreeBuds Lipstick 

Šarmantnog izgleda, FreeBuds Lipstick bežične slušalice podsjećaju na ruž za usne, poklopac kućišta prilikom zatvaranja imaju zvuk klika poput pravog ruža, a kutijica čak ima i poseban zavodnički miris. U kombinaciji s elegantnim i otmjenim satovima Watch GT 3 Pro serije, tvore savršenu ljetnu kombinaciju.  

Sound Joy 

Prisjetimo se američke glazbene scene 80-ih. Veliki „Boombox“ zvučnici na ramenima, glasan, ali izrazito jasan zvuk i neprestana zabava. Tehnologija je napredovala pa je uspjela smanjiti veličinu zvučnika te istovremeno povećati kvalitetu zvuka. Huawei je nedavno predstavio Sound Joy, kompaktan, moderan i prijenosan pametni zvučnik napravljen u suradnji s Devialetom, renomiran francuskim proizvođačem zvuka. Lagano prenosiv te idealan za svaki scenarij na otvorenom, zasigurno će se naći na svačijoj listi ljetnih potrepština.  

Pripremite se za najduži dan u godini 

Bez obzira koji nosivi i prijenosni uređaj izabrali, on će zahtijevati sinkronizaciju s pametnim telefonom. Huawei je nedavno predstavio nova 9 SE, kao i P50 seriju pametnih telefona koje krase visoke performanse, pouzdanost, dobre kamere, ali i dostupnost svih popularnih globalnih i lokalnih aplikacija. AppGallery, službena Huaweijeva trgovina aplikacija s više od 187.000 aplikacija u više od 170 zemalja, nudi sve potrebne aplikacije za uživanje ovog ljeta. Bilo da volite čitati knjige, listati po vijestima, plaćati račune putem m-bankinga ili nešto drugo, svaki korisnik se može osloniti na AppGallery i na Petal Search, Huaweijev službeni pretraživač.  

Osim dostupnosti aplikacija, sve Huawei pametne uređaje krasi izdržljiva baterija sa sposobnošću brzog punjenja. Ponekad kada smo u prirodi ili na brodu daleko od obale, nemamo mogućnost punjenja telefona, sata ili slušalica pa se oslanjamo na njihove baterije. Baterija nova 9 SE napunit će se do 60% za samo 15 minuta, dok će za 100% napunjenosti trebati tek 36 minuta. Watch GT 3 Pro pametni satovi također sadrže tehnologiju brzog punjenja pa postupak traje 30% kraće nego kod prethodnih modela. Ljeto službeno počinje 21. lipnja, a osim prvog dana ljeta, taj dan ujedno označava i najduži dan u godini. Da biste ostali povezani u svakoj situaciji, pobrinite se da taj dan imate omiljene Huawei uređaje uz sebe kako biste u potpunosti iskoristili najduži dan u godini. S obzirom da Watch GT 3 Pro od titanijuma sadrži bateriju koja traje do 14 dana, ako ga danas napunite, možete bezbrižno dočekati najduži dan u godini pa čak i koji dan iza njega.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"
PROMO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"

Holcim Hrvatska, vodeća tvrtka u građevinskoj industriji, oduševila je svoje partnere, dobavljače i kupce na ekskluzivnom događaju "Journey to Net Zero" u prestižnoj Laubi.

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila
PROMO

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila

U organizaciji Ministarstva prirodnih resursa 40. kineska antarktička ekspedicija krenula je iz istočne kineske općine Šangaj 1. studenoga 2023. Tim ekspedicije prešao je više od 30 000 nautičkih milja
Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama
PROMO

Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama

Recite zbogom čak i najmanjim česticama prašine i osigurajte čist dom za svoju obitelj