Obavijesti

Promo sadržaj

Ljeto je pred vratima: Otopite višak kilograma i ubrzajte svoj metabolizam

Ljeto je pred vratima: Otopite višak kilograma i ubrzajte svoj metabolizam
1

Često se dogodi da ste jako uporni u dijetama ili vježbanju, međutim ne postižete željene rezultate

Mršavljenje nikada nije lagan proces. Zahtijeva predanost i upornost, ali nekada ni to nije dovoljno. U nastavku pročitajte zbog čega je tako i što treba napraviti kako bi postigli zdravu i vitku liniju.

Eliminirajte višak vode

'Lažna debljina' je pojava koja se događa kada naš organizam zadržava previše vode i toksina zbog čega izgledamo kao da imamo višak kilograma, posebno u najkritičnijim regijama kao što su bokovi, struk i trbuh. Na zadržavanje vode najviše utječu hormoni, povećan unos soli, određeni lijekovi, ali i neki oblici dijete. Za uspješno mršavljenje potrebno je eliminirati višak vode i toksina te potaknuti bubrege na normalan rad. Preporučuje se smanjenje soli i ugljikohidrata u prehrani te obavezan unos više vode kako bi potaknuli bubrege da jače rade. Postoje i prirodni, biljni pripravci koji vam mogu pomoći da se brže riješite toksina i nakupljene vode, a pritom održavaju bubrege zdravima. Herbafast® Detox – ubrzava eliminaciju viška vode, nakupljene toksine i podržava zdravlje bubrega.

Smanjite unos kalorija

Postoji veliki broj dijeta zasnovanih na različitim teorijama o mršavljenju i sigurno ste već mnoge od njih isprobali. Nisu sve jednako uspješne, a neke mogu imati i negativne učinke na naš organizam ili čak dati negativne rezultate.

Prilikom dijete treba strogo paziti da jedemo raznovrsno i da svom organizmu priuštimo sve esencijalne vitamine i minerale kako nakon dijete ne bi osjećali negativne posljedice. Najlakši način da to postignemo je da smanjimo unos masti i ugljikohidrata, ali i ukupnu količinu hrane koju tijekom dana unosimo. Zbog toga se preporučuje unos biljnih vlakana koja vežu vodu, geliraju i bubre te na taj način zauzimaju prostor u želucu. Vlakna gotovo da i ne sadrže kalorije, a pun želudac šalje signal mozgu da je dovoljno hrane uneseno i mi prestajemo jesti. Zato se kaže da nam vlakna pružaju osjećaj sitosti, pa je i potreba za hranom manja.

Herbafast® Fiber sadrži čak 16 grama vlakana uz dnevnoj dozi. Da bismo unijeli u organizam ovu količinu vlakana potrebno je svaki dan pojesti 8 banana ili 5 peciva od integralnog pšeničnog brašna. Herbafast® Fiber pola sata prije ručka i pola sata prije večere pomoći će smanjenju unosa hrane, a da pritom zadržite osjećaj sitosti.

Ubrzajte metabolizam i vježbajte

Eliminirali ste višak vode i regulirali ste prehranu. Za konačan uspjeh potrebno je ispuniti i treći uvjet – potrošiti nakupljene masnoće!

Čak i kada prilagodimo prehranu i ne unosimo nove masti, potrebno je potrošiti ono što smo nakupljali u prethodnom razdoblju. Jedini način da to napravimo je da ubrzamo svoj metabolizam i pojačamo fizičku aktivnost u skladu sa svojim mogućnostima. U tome nam može pomoći i kapsaicin koji na prirodan način ubrzava sagorijevanje masti i pomaže u mršavljenju. Kapsaicin potiče termogeni učinak kojim se višak unesenih kalorija pretvara u energiju, a ne skladišti kao mast.

Samo jedna kapsula Herbafast® Lady na dan zahvaljujući kombinaciji crnog papra i kapsaicina u svom sastavu, ubrzava metabolizam i sagorijevanje masti.

Kada imaš dojam da sve stoji, baš tada napravi prvi korak - uz Herbafast® liniju regulirajte metabolizam i otopite višak kilograma. Naglasi svoju ljepotu- Herbafast®!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe
PROMO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe

Posjetili smo dvije iznimne žene koje svakim danom ruše nametnuta rodna ograničenja i dokazuju istinsku snagu žena

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"
PROMO

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"

Duhovno-glazbeni spektakl godine okupit će najpopularnije izvođače duhovne glazbe u Areni Zagreb
"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura
PROMO

"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura

Svaki put kad kineski predsjednik Xi Jinping održi novogodišnji govor, njegove police u uredskom prostoru unutar kompleksa Zhongnanhai uvijek su proučavali znatiželjni knjiški crvi diljem zemlje i svijeta.