Ljeto je pred vratima: Otopite višak kilograma i ubrzajte svoj metabolizam | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Ljeto je pred vratima: Otopite višak kilograma i ubrzajte svoj metabolizam

Ljeto je pred vratima: Otopite višak kilograma i ubrzajte svoj metabolizam
1

Često se dogodi da ste jako uporni u dijetama ili vježbanju, međutim ne postižete željene rezultate

Mršavljenje nikada nije lagan proces. Zahtijeva predanost i upornost, ali nekada ni to nije dovoljno. U nastavku pročitajte zbog čega je tako i što treba napraviti kako bi postigli zdravu i vitku liniju.

Eliminirajte višak vode

'Lažna debljina' je pojava koja se događa kada naš organizam zadržava previše vode i toksina zbog čega izgledamo kao da imamo višak kilograma, posebno u najkritičnijim regijama kao što su bokovi, struk i trbuh. Na zadržavanje vode najviše utječu hormoni, povećan unos soli, određeni lijekovi, ali i neki oblici dijete. Za uspješno mršavljenje potrebno je eliminirati višak vode i toksina te potaknuti bubrege na normalan rad. Preporučuje se smanjenje soli i ugljikohidrata u prehrani te obavezan unos više vode kako bi potaknuli bubrege da jače rade. Postoje i prirodni, biljni pripravci koji vam mogu pomoći da se brže riješite toksina i nakupljene vode, a pritom održavaju bubrege zdravima. Herbafast® Detox – ubrzava eliminaciju viška vode, nakupljene toksine i podržava zdravlje bubrega.

Smanjite unos kalorija

Postoji veliki broj dijeta zasnovanih na različitim teorijama o mršavljenju i sigurno ste već mnoge od njih isprobali. Nisu sve jednako uspješne, a neke mogu imati i negativne učinke na naš organizam ili čak dati negativne rezultate.

Prilikom dijete treba strogo paziti da jedemo raznovrsno i da svom organizmu priuštimo sve esencijalne vitamine i minerale kako nakon dijete ne bi osjećali negativne posljedice. Najlakši način da to postignemo je da smanjimo unos masti i ugljikohidrata, ali i ukupnu količinu hrane koju tijekom dana unosimo. Zbog toga se preporučuje unos biljnih vlakana koja vežu vodu, geliraju i bubre te na taj način zauzimaju prostor u želucu. Vlakna gotovo da i ne sadrže kalorije, a pun želudac šalje signal mozgu da je dovoljno hrane uneseno i mi prestajemo jesti. Zato se kaže da nam vlakna pružaju osjećaj sitosti, pa je i potreba za hranom manja.

Herbafast® Fiber sadrži čak 16 grama vlakana uz dnevnoj dozi. Da bismo unijeli u organizam ovu količinu vlakana potrebno je svaki dan pojesti 8 banana ili 5 peciva od integralnog pšeničnog brašna. Herbafast® Fiber pola sata prije ručka i pola sata prije večere pomoći će smanjenju unosa hrane, a da pritom zadržite osjećaj sitosti.

Ubrzajte metabolizam i vježbajte

Eliminirali ste višak vode i regulirali ste prehranu. Za konačan uspjeh potrebno je ispuniti i treći uvjet – potrošiti nakupljene masnoće!

Čak i kada prilagodimo prehranu i ne unosimo nove masti, potrebno je potrošiti ono što smo nakupljali u prethodnom razdoblju. Jedini način da to napravimo je da ubrzamo svoj metabolizam i pojačamo fizičku aktivnost u skladu sa svojim mogućnostima. U tome nam može pomoći i kapsaicin koji na prirodan način ubrzava sagorijevanje masti i pomaže u mršavljenju. Kapsaicin potiče termogeni učinak kojim se višak unesenih kalorija pretvara u energiju, a ne skladišti kao mast.

Samo jedna kapsula Herbafast® Lady na dan zahvaljujući kombinaciji crnog papra i kapsaicina u svom sastavu, ubrzava metabolizam i sagorijevanje masti.

Kada imaš dojam da sve stoji, baš tada napravi prvi korak - uz Herbafast® liniju regulirajte metabolizam i otopite višak kilograma. Naglasi svoju ljepotu- Herbafast®!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu
PROMO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu

Kupaonica, kuhinja, suterenski i podrumski prostori, ali zapravo u svim prostorima u kojima boravimo trebamo osigurati adekvatan protok zraka kako bi isključili mogućnost nastanka vlage, a time i plijesni

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom
PROMO

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom

Napravljeno od neobičnog materijala Ceraluminuma i sa superiornim mogućnostima umjetne inteligencije, ovo će prijenosno računalo osvojiti vaše srce
Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit
PROMO

Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit

BMC Complementary Medicine and Therapies je znanstveni časopis porijeklom iz Ujedinjenog Kraljevstva (Velika Britanija) koji izdaje izdavačka kuća BioMed Central