Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 15

Ljetovanje na 4 kotača: Donosimo atraktivne hrvatske destinacije za kampiranje

Ljetovanje na 4 kotača: Donosimo atraktivne hrvatske destinacije za kampiranje

More, priroda, mir i tišina - to većina nas žarko priželjkuje kad ide na odmor. Zato smo odlučili istražiti koje su to atraktivne hrvatske lokacije za kampiranje, ali i koje je vozilo idealno za ovakva putovanja

VIDEO

Zamislite buđenje uz cvrkut ptica, miris borova i more koje vam je tik ispred nosa. Ovakvu fantaziju teško ćete moći ostvariti ako unajmite sobu u hotelu ili apartmanu. No ako svoj zasluženi godišnji odmor odlučite provesti u kampu, onda su šanse za to mnogo izglednije. Zato vam donosimo pregled najatraktivnijih destinacija za kampiranje.

Pritom imajte na umu da je za ovakav tip putovanja dobro imati praktično i prostrano vozilo poput novog Volkswagen Caddyja, a ako planirate nositi veći teret, najbolja opcija definitivno je novi Caddy Van. Riječ je o modelima koji su redizajnirani iz temelja te sa sobom donose najnovije sustave potpora, kvalitetne digitalne instrumente, inovativni infotainment sustav (Innovision Cockpit) te online usluge, a pritom ostaju pouzdani, prilagodljivi i funkcionalni. Sve to čini ih dobrim suputnicima za neku od sljedećih destinacija:

Kamp Straško na Pagu

Odlična prometna povezanost čini ovu destinaciju lako dostupnom jer do nje možete doći kopnenim, zračnim, pa čak i pomorskim putem. Ovaj kamp nalazi se u Novalji, a poseban je po tome što, osim predivne prirode i bogate turističke ponude, u njemu možete posjetiti i zoološki vrt

Kamp Čikat u Malom Lošinju

Ovaj kamp nalazi se u uvali Čikat te je samo nekoliko minuta udaljen od Malog Lošinja. Otvoren je tijekom cijele godine, pa posjetiteljima pruža i mogućnost zimskoga kampiranja. Osim toga, pozicija kampa čini ga idealnim za obiteljske večernje šetnje po mnogobrojnim lungomare šetnicama koje okružuju cijeli otok. Uz pregršt sadržaja i predivnu prirodu, stalno vas mami da mu se vraćate. A ima li išta bolje nego imati svoju go to destinaciju?

Hanging,Hammock,In,Cikat,Forest,Park,Beach,Mali,Losinj

Kamp Nevio u Orebiću

Ako su sve što tražite ovog ljeta plaža, mir i priroda, onda će vam se lokacija i ponuda ovoga kampa svakako svidjeti. Ovo idilično mjesto stvoreno je za ljubitelje prirode i rekreacije jer nudi pregršt sportskih sadržaja. Nakon što se izmorite na plaži ili sportskom terenu, možete posjetiti restoran, koji nudi razne specijalitete, i opustiti se uz čašu vrhunskog pelješkog vina

Spreman za sve što slijedi

Ako na put planirate nositi više većih i težih stvari ili pak putujete poslovno i želite spojiti ugodno s korisnim, Novi Caddy pravi je odabir za ovakva putovanja. Prtljažnik ovog vozila može se dodatno proširiti čime dobivate veliki prostor za sve stvari koje vam trebaju prilikom putovanja; od šatora do madraca. Zato ovaj model dodatno impresionira novim konceptom sjedenja. Naime, klupa s tri sjedala podijeljena je u dva dijela koja se mogu jednostavno i neovisno sklopiti ili ukloniti. To vam omogućuje stvaranje dodatnog prostora za vaš teret u bilo kojem trenutku.

4
| Foto: Volkswagen Hrvatska

Ovaj model odlikuje i krovna galerija s dobro osmišljenim sustavom arhiviranja koji osigurava da brzo imate na raspolaganju važne stvari. Tu su i ranije spomenuti najsuvremeniji sustavi potpore uz koje možete potpuno bezbrižno uživati u svakoj vožnji: potpora pri promjeni voznog traka, potpora izlaska iz parkirnog mjesta (Rear Cross Traffic Alert), potpora za manevriranje prikolicom (Trailer Assist*) i sustav Travel Assist s potporom za zaustavljanje u nuždi (Emergency Assist). Tako, primjerice, potpora Lane Assist pomoću multifunkcionalne kamere registrira vozni trak kojim vozilo vozi te se zahvatima upravljača zadržava smjer vožnje, odnosno zadržava vozilo u voznom traku.

*uvodi se kasnije

Novi Volkswagen Caddy dostupan je kao kombi i monovolumen u iznova konfiguriranim varijantama opreme Caddy, Life i Style te kao gradsko dostavno vozilo u verzijama Cargo i Cargo Maxi.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura