Ako nemate ideje kako ovog Valentinova svojoj najdražoj osobi pokazati da je volite, samo se prisjetite da put do srca vodi kroz želudac!
Ljubav i hedonizam
Ljubav i hedonizam. Time bi se mogla opisati savršena proslava Valentinova. Ako nemate ideje kako ovog Valentinova svojoj najdražoj osobi pokazati da je volite, samo se prisjetite da put do srca vodi kroz želudac! Ove godine restoran Taurus priredio je posebni meni za zaljubljene, nadahnjujući se tradicijom Valentinova i bogatstvom okusa koje samo ljubav može probuditi.
Romantična ekskluziva
Svaki meni sastoji se od večere za dvoje u tri slijeda, pića dobrodošlice, butelje vrhunskog rose vina te čaše šampanjca.
Prvi meni:
Pačja jetra i chutney od manga i naranče
Pljukanci s tartufima i tagliatom premium ramsteka
Tart od limuna
Svoje putovanje kroz ljubavnu gastronomsku čaroliju započinjete očaravajućim predjelom koje budi sva osjetila. Ukusna pačja jetra, obogaćena chutneyem od manga i naranče, uvodi vas u romantični svijet gastronomske ekstaze.
Nakon toga slijedi glavno jelo u koje ćete se iznova zaljubiti svakim zalogajem. Pljukanci su oblikovani ljubavlju i pažnjom, a uz dodatak mirisnih tartufa i tagliate – tanko rezanog premium odreska – osvojit će svako nepce.
A za kraj, slatka nota – neodoljivi tart od limuna predstavlja savršenu kombinaciju najfinijih sastojaka, i doista je idealan završetak vaše večere.
Za one koji smatraju da između njih i prvog menija neće biti dovoljno kemije, na izbor imaju i drugi:
Hrskave kozice s wasabi majonezom
File lososa s rostijem od krumpira i sotiranim mladim špinatom
Čokoladni butler
Ljuta hrana aktivira receptore topline koji prevare nervne receptore u tijelu da misle da se pregrijavaju. Samim time, ljutu hranu ne kušamo, nju osjećamo. Pa kako drugačije, nego vrućim osjećajem, započeti svoju romantičnu večeru. Hrskave kozice idealan su par ljutoj wasabi majonezi, i idealan uvod u savršenu večer(u).
I glavno jelo, kao i predjelo, u sebi ima dašak morskog. Svaki zalogaj filea lososa ide ruku pod ruku s hrskavim rostijem od krumpira i nježno sotiranim mladim špinatom, i svi elementi zajedno prizivaju čitavu paletu raznih predivnih okusa.
Za desert, dozvolite sebi i svojoj voljenoj osobi zadovoljstvo čokoladnog butlera, čija raskošna slatkoća u sebi skriva dubinu ljubavi i strasti koja obilježava Valentinovo.
Cijena ovih strastvenih delikatesa iznosi 69,00 eura za dvije osobe i idealan je uvod u romantičnu večer. A ako ne u restoranu Taurusu – ta gdje ćete drugdje sebe i svoju voljenu osobu moći počastiti kao bik na crveno?!
Vrbovsko zove na doček nove godine u podne - bit će to vrhunska zabava za sve uzraste!
Revolucija u njezi kože: Prirodni proizvodi koje morate isprobati!
Elit Premium kućanski pomoćnici: Savršeni pomoćnici kakve bi i Djed Božićnjak poželio ispod bora