Obavijesti

Promo sadržaj

Ljubav i hedonizam

Ljubav i hedonizam
2

Ako nemate ideje kako ovog Valentinova svojoj najdražoj osobi pokazati da je volite, samo se prisjetite da put do srca vodi kroz želudac!

Ljubav i hedonizam. Time bi se mogla opisati savršena proslava Valentinova. Ako nemate ideje kako ovog Valentinova svojoj najdražoj osobi pokazati da je volite, samo se prisjetite da put do srca vodi kroz želudac! Ove godine restoran Taurus priredio je posebni meni za zaljubljene, nadahnjujući se tradicijom Valentinova i bogatstvom okusa koje samo ljubav može probuditi.

Romantična ekskluziva

Svaki meni sastoji se od večere za dvoje u tri slijeda, pića dobrodošlice, butelje vrhunskog rose vina te čaše šampanjca.

Prvi meni:

Pačja jetra i chutney od manga i naranče

Pljukanci s tartufima i tagliatom premium ramsteka

Tart od limuna

Svoje putovanje kroz ljubavnu gastronomsku čaroliju započinjete očaravajućim predjelom koje budi sva osjetila. Ukusna pačja jetra, obogaćena chutneyem od manga i naranče, uvodi vas u romantični svijet gastronomske ekstaze.

Nakon toga slijedi glavno jelo u koje ćete se iznova zaljubiti svakim zalogajem. Pljukanci su oblikovani ljubavlju i pažnjom, a uz dodatak mirisnih tartufa i tagliate – tanko rezanog premium odreska – osvojit će svako nepce.

A za kraj, slatka nota – neodoljivi tart od limuna predstavlja savršenu kombinaciju najfinijih sastojaka, i doista je idealan završetak vaše večere.

Za one koji smatraju da između njih i prvog menija neće biti dovoljno kemije, na izbor imaju i drugi:

Hrskave kozice s wasabi majonezom

File lososa s rostijem od krumpira i sotiranim mladim špinatom

Čokoladni butler

Ljuta hrana aktivira receptore topline koji prevare nervne receptore u tijelu da misle da se pregrijavaju. Samim time, ljutu hranu ne kušamo, nju osjećamo. Pa kako drugačije, nego vrućim osjećajem, započeti svoju romantičnu večeru. Hrskave kozice idealan su par ljutoj wasabi majonezi, i idealan uvod u savršenu večer(u).

I glavno jelo, kao i predjelo, u sebi ima dašak morskog. Svaki zalogaj filea lososa ide ruku pod ruku s hrskavim rostijem od krumpira i nježno sotiranim mladim špinatom, i svi elementi zajedno prizivaju čitavu paletu raznih predivnih okusa.

Za desert, dozvolite sebi i svojoj voljenoj osobi zadovoljstvo čokoladnog butlera, čija raskošna slatkoća u sebi skriva dubinu ljubavi i strasti koja obilježava Valentinovo.

Cijena ovih strastvenih delikatesa iznosi 69,00 eura za dvije osobe i idealan je uvod u romantičnu večer. A ako ne u restoranu Taurusu – ta gdje ćete drugdje sebe i svoju voljenu osobu moći počastiti kao bik na crveno?!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju
PROMO

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju

Nadaleko poznati najtraženiji svadbeni bend, Grupa Profeel, prošlog vikenda, uoči svadbene sezone predstavio je novitet na zagorskim cestama. Točnije, u sudjelovanju sa ’ Tulumbus-om’ pripremili su spektakal kakav se rijetko viđa

Andi Idrizi i Luigi Šalov među 250 boraca na hrvatskom castingu za HELL Boxing Kings
PROMO

Andi Idrizi i Luigi Šalov među 250 boraca na hrvatskom castingu za HELL Boxing Kings

Boksačke kvalifikacije u Zagrebu za milijunski nagradni fond
The Fall Guy - novi film Davida Leitcha spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer
PROMO

The Fall Guy - novi film Davida Leitcha spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer

Kaskader, novi film Davida Leitcha, spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer – Ryana Goslinga i Emily Blunt.