Promo sadržaj

Komentari 0

Ljubav, navika, panika – što kad stvari u vezi ili braku pođu po zlu?

Ljubav, navika, panika – što kad stvari u vezi ili braku pođu po zlu?

Iako u muško-ženskim odnosima žene jasno daju do znanja što im smeta, jače se polovice teže otvaraju te nose dozu samozatajnosti. Svjesna činjenice kako unatoč alkoholu i ,,kocki'' i dalje voli svog muža, Ivana (38) je odlučila održati obećanje ,,u dobru i zlu''

Mnogi će se, a posebice oni u dugogodišnjim brakovima složiti kako je tanka linija između ljubavi i mržnje. Nekad su se davno problemi u ljubavnim odnosima rješavali tako što bi im se partneri posvetili, međutim, moderne veze donijele su mogućnost jednostavnijeg izbora. Zbog toga se sve češće u društvenim krugovima spominju prevara, ali i problemi s raznim ovisnostima za kojima slijedi razvod. No uvijek se postavlja pitanje vrijedi li trenutak zadovoljstva i prividne sreće gubitak svega onoga što se gradilo godinama? Što učiniti onda kad osoba u koju smo se zaljubili postane potpuni stranac?

Sve je počelo idilično, no onda mi se život preokrenuo

Kako kaže Ivana (38), njezin muž i ona srednjoškolska su ljubav. Od tad je prošlo punih 20 godina, no kako govori, voli ga kao i prvog dana.

Iako se sve do prije nekoliko godina činilo idiličnim, život im se preokrenuo preko noći.

Kako kaže, u jednom je trenutku došla do zida, no jedan je poziv na broj 064 55 00 55 (tel.: 3,46 kn/min, mob: 4,78 kn/min) promijenio sve.

Alternativa koja mi joj je vratila stari život

Nakon što joj se s druge strane javila gospođa čiji joj je glas ulio nadu, znala je što joj je činiti. Astrologinja joj je objasnila kako vidi da njezin muž ima neriješenih problema iz djetinjstva te da mu je potrebna stručna pomoć.

Kako kaže, od cijelog tog ružnog razdoblja, jedino joj je žao što taj broj nije okrenula ranije. Diskretnost i anonimnost ono je što ju je ohrabrilo da se otvori u potpunosti, a to joj je vrlo vjerojatno spasilo brak.

Stoga, ne čekajte da se problem riješi sam. Ne dozvolite da prepreke sruše ono čemu ste težili i gradili godinama. Nazovite 064 55 00 55 (tel.: 3,46 kn/min, mob: 4,78 kn/min) i obratite se tarot majstoru za ljubav.

Više saznajte na www.tarotljubav.com