Obavijesti

Promo sadržaj

Ljubav, navika, panika – što kad stvari u vezi ili braku pođu po zlu?

Ljubav, navika, panika – što kad stvari u vezi ili braku pođu po zlu?
5

Iako u muško-ženskim odnosima žene jasno daju do znanja što im smeta, jače se polovice teže otvaraju te nose dozu samozatajnosti. Svjesna činjenice kako unatoč alkoholu i ,,kocki'' i dalje voli svog muža, Ivana (38) je odlučila održati obećanje ,,u dobru i zlu''

Mnogi će se, a posebice oni u dugogodišnjim brakovima složiti kako je tanka linija između ljubavi i mržnje. Nekad su se davno problemi u ljubavnim odnosima rješavali tako što bi im se partneri posvetili, međutim, moderne veze donijele su mogućnost jednostavnijeg izbora. Zbog toga se sve češće u društvenim krugovima spominju prevara, ali i problemi s raznim ovisnostima za kojima slijedi razvod. No uvijek se postavlja pitanje vrijedi li trenutak zadovoljstva i prividne sreće gubitak svega onoga što se gradilo godinama? Što učiniti onda kad osoba u koju smo se zaljubili postane potpuni stranac?

Sve je počelo idilično, no onda mi se život preokrenuo

Kako kaže Ivana (38), njezin muž i ona srednjoškolska su ljubav. Od tad je prošlo punih 20 godina, no kako govori, voli ga kao i prvog dana.

Bili smo razred do razreda. Sjećam se da sam najboljoj prijateljici govorila da je baš simpatičan i da bih ga voljela upoznati. Nisam ni slutila da ćemo jednog dana biti u braku.

Iako se sve do prije nekoliko godina činilo idiličnim, život im se preokrenuo preko noći.

Moj partner preko noći je postao druga osoba. Uvijek je bio vedra i pozitivna duha, no počeo se zatvarati u sebe i ignorirati me. Sve je češće odlazio na pića s prijateljima nakon kojih bi  dolazio pijan, a tek sam kasnije doznala da je bio gost mnogih kockarnica. Prva pomisao bila je ta da me vara jer me više nije htio ni zagrliti, ali nikad nisam pronašla dokaz. Unatoč mojim vapajima da mi se otvori, situacija se iz dana u dan pogoršavala.

Kako kaže, u jednom je trenutku došla do zida, no jedan je poziv na broj 064 55 00 55 (tel.: 3,46 kn/min, mob: 4,78 kn/min) promijenio sve.

Alternativa koja mi joj je vratila stari život

Pokušala sam sve – razgovarati s njim, posvećivati mu više pažnje, uvijek biti sređena, čak sam razgovarala s njegovim roditeljima, no uzalud. Tad sam odlučila da više nemam što izgubiti i okrenula sam broj na koji sam nabasala na internetu.

Nakon što joj se s druge strane javila gospođa čiji joj je glas ulio nadu, znala je što joj je činiti. Astrologinja joj je objasnila kako vidi da njezin muž ima neriješenih problema iz djetinjstva te da mu je potrebna stručna pomoć.

Nakon tog razgovora spojila sam kockice. U jednoj od niza svađa rekla sam mu da ću ga ostaviti dok ne riješi svoje demone koji ga očigledno godinama prate, a koje je vješto skrivao, nakon čega mi se slomio u naručju. Najgore je kad čovjek nije svjestan sebe i svojih postupaka, što on tad nikako nije bio. Ohrabrila sam ga da ode psihologu i mogu reći da danas živimo onaj sretan i ispunjen život od ranije.

Kako kaže, od cijelog tog ružnog razdoblja, jedino joj je žao što taj broj nije okrenula ranije. Diskretnost i anonimnost ono je što ju je ohrabrilo da se otvori u potpunosti, a to joj je vrlo vjerojatno spasilo brak.

Stoga, ne čekajte da se problem riješi sam. Ne dozvolite da prepreke sruše ono čemu ste težili i gradili godinama. Nazovite 064 55 00 55 (tel.: 3,46 kn/min, mob: 4,78 kn/min) i obratite se tarot majstoru za ljubav.

Više saznajte na www.tarotljubav.com

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini