Obavijesti

Promo sadržaj

Luis Fonsi: Despacito i još dva sata vruće latino glazbe

Luis Fonsi: Despacito i još dva sata vruće latino glazbe
2

Za manje od 20 dana osoba godine 2017. prema People's magazinu i hitmejker stoljeća, Luis Fonsi dolazi u Zagreb. Fanovi su u velikom isčekivanju da vide što će Luis prirediti za svoj prvi nastup u Hrvatskoj

Fanovi su u velikom isčekivanju da vide što će Luis prirediti za svoj prvi nastup u Hrvatskoj. Prema rasprodanom FAN PIT jasno je da će se Arena pretvoriti u vrući plesni podij na kojem će navodno i zaplesati sam Fonsi. 

Koncert koji nam je pred vratima je izazvao veliki interes građana –  mnogi su se pitali što će Luis pjevati s obzirom da mu je Despacito 'jedini hit' no ubrzo smo demistificirali cijeli koncert. U puna dva sata, koliko je planiran koncert, Fonsi će svojim fanovima predstaviti 20 godina karijere gdje, uz Despacito, postoji još niz pjesama koje su u pravom latino duhu te su kotirale u TOP 10 pjesma na španjolskom govornom području. 

Za koncert su zaintersirani i mladi i stari i djeca i čitave obitelji, a baš zato što svaki klinac zna pjesmu Despcito, ovaj koncert ne smijete propustiti26.studenog  Fonsi će nam, uz omiljene hitove, donjeti i spektakularnu scenu i plesače koji će nam pružiti latino događaj za pamćenje!

Ulaznice su u prodaji putem Eventim sustava, po cijeni već od 185 kn! U prodaji su i druge kategorije no izgleda da baš svi žele biti najbliže ovom hit makeru svih vremena pa FAN PIT ulaznica više nema. 

Fonsi je jedan od rijetkih glazbenika koji dolaze u vrhuncu svoje karijere u Hrvatsku. Koncert, koji je jedini s najpovoljnijim ulaznicama u Europi, biti će pravi festival pjesme i plesa, uz naravno, barem dvije izvedbe slavnog Despacita. Uz vrhunsku produkciju i sjajne plesače, ovaj Portorikanac će u Zagreb donijeti pravo veselje i za velike i male. Izvesti će 20 pomno odabranih pjesama iz svoje karijere, a kako to izgleda se može vidjeti na linku. 

U prodaji je samo 9220 ulaznica radi velike produkcije – stoga uskočite i vi u 'Despacito vlak'  koji trese cijelu zemaljsku kuglu i nabavite svoju ulaznicu na vrijeme.  

ULAZNICE:
FAN PIT- RASPRODANO
PARTER- 199 KUNA
TRIBINA – OD 185 KUNA

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura