Obavijesti

Promo sadržaj

Luksuzni kozmetički proizvodi: JANA NAILS - The evolution of beauty

Luksuzni kozmetički proizvodi: JANA NAILS - The evolution of beauty

Jana Nails je jedan od vodećih nail brendova, poznat i po luksuznoj Beauty liniji koja osvaja sve ljubitelje makeup-a i kraljevske kozmetike

JN Beauty linija nudi niz luksuznih, visokokvalitetnih kozmetičkih proizvoda koji se besprijekorno nadopunjuju uz svaku nail kolekciju. JN kozmetički proizvodi su pažljivo odabrani i testirani kako bi upotpunili svaki look, a uz visokokvalitetne sastojke i proizvodnju ostaju top favoriti dugi niz godina. Doživite savršen spoj luksuza i funkcionalnosti uz JN Beauty, gdje prava ljepota ne poznaje granice. 

Dirty dancing

Prepustite se holivudskom glamuru uz komplet Dirty dancing – neizostavan dodatak koji stane u svaki tip torbice. Ova luksuzna, mini kombinacija sadrži Red Temptation mini, matte ruž za usne i Caught You Lookin' black eyeliner. Mini, matte ruž daje impresivnu boju u samo jednom potezu s dugotrajnim i savršenim matte finish efektom, dok ultra crni Caught You Lookin' eyeliner s dugotrajnim učinkom i preciznim vrhom za jednostavno nanošenje daje dramatičan look otporan čak i na suze.

Kompaktan i chic, Dirty dancing komplet omogućuje vam hollywood vibes u svakom trenutku. 

Must have nude nijanse

Nude pleasure lip gloss savršeno je nude sjajilo koje se ne lijepi na usnama, dugotrajno je i pristaje gotovo svim tonovima. Možete ga koristiti samostalno bez podloge, preko najdražeg ruža ili u kombinaciji s najdražom nude ili brown olovkom. Ukoliko tražite savršenu nude olovku za usne koja bi upotpunila vaš Nude pleasure look, istražite naše must have brown olovčice Mr. Brown, Nude Yourself & Selfish Nude i otkrijte svoje nove favorite makeup proizvode. 

Ruž za usne Mrs. Brown u mini izdanju i trendy brown bojama must have je svake sezone te dolazi u praktičnom i elegantnom pakiranju!

Bad girl - matte liquid lipcolor

Apsolutni miljenik i 100% postojan na sve vanjske utjecaje. Za sve ljubiteljice crvenih nijansi, ovaj mat ruž izrazito je postojan i dugotrajan. Od clean girl look-a, elegantne klasike do full face makeupa, ova Bad girl crvena boja namijenjena je baš svima. Precizan aplikator i postojanost razlozi su stalnog povratka ovog moćnog ruža u JN ponudu. Crveni look možete upotpuniti uz Lip oil Cursh ulje za usne i zablistati u punom sjaju!

Upoznajte JN "Honey, kiss me!" balm

Čarobna superzvijezda tretmana usana za cijelu godinu. Zaštitite i obnovite svoje usne umirujućim, medenim balzamom obogaćenim sitnim česticama zlata i okusom meda. Prožet prirodnim, protuupalnim i antioksidativnim sastojcima i vitaminom E, pomaže u održavanju hidratacije usana i sprječava njihovo isušivanje. Antibakterijski matičnjak njeguje ispucale usne, dok eterična ulja zadržavaju vlagu. Uz niski, prirodni zaštitni faktor, imate zaštitu tijekom cijele godine, a vaše usne su mekane i nahranjene. 

Svjež i blistav izgled - Glam it up!

Za potpuno beauty iskustvo, JN lansira ekstremno kvalitetne undereye patcheve. Glam it up maska za oči jednostavna je za nanošenje, prožeta snažnim peptidima i matičnim stanicama orhideja koje trenutno podižu podočnjake i rezultiraju efektom liftinga. Uz ovu hydrogel masku, s aktivnim udjelom hlađenja, brzo se postiže svjež i blistav izgled kože. Zbog svojih vrhunskih sastojaka, maska osim što podiže, učvršćuje i posvjetljuje, ujedno smanjuje natečenost područja oko očiju, a zbog svoje jednostavnosti i praktičnosti, pogodna je i za putovanja. 

Pridružite se evoluciji ljepote uz Jana Nails, posjetite njihove društvene mreže, probajte proizvode i saznajte zašto je baš toliko ljudi već dugi niz godina ostalo vjerno baš ovom brandu. 

Facebook: JANA NAILS – Edukacije & Prodaja & JANA NAILS OFFICIAL GROUP 

Instagram: @jananails_official & @jananails_shop 

Tik-Tok: jananails_shop 

Posjetite i web shop na www.nails-jana.com

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid
ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid

Jake pozicije Venere u Biku i Marsa u Ovnu snažan su poticaj za ostvarenje poslovnih, ali i ljubavnih želja. Donosimo što vas čeka, ocjene mjeseca i najbolje datume