Obavijesti

Promo sadržaj

M-zaba od sada s novim funkcionalnostima: Skrivanje stanja računa i novosti o euru

M-zaba od sada s novim funkcionalnostima: Skrivanje stanja računa i novosti o euru
3

Zagrebačka banka kontinuirano prati potrebe klijenata i uvodi nove funkcionalnosti u svoje usluge. Tako su klijentima sada dostupne novosti unutar m-zaba aplikacije, a jedna od posebnosti je mogućnost skrivanja stanja svih računa, što doprinosi sigurnosti i privatnosti korisnika.

U desnom donjem kutu slike na naslovnici aplikacije korisnici m-zabe pronaći će ikonu oko, a kada se klikne na nju, stanja svih računa postat će skrivena svaki put kad se klijent ulogira u m-zabu. Opciju je moguće deaktivirati u bilo kojem trenutku.

Kako bi svojim klijentima olakšala prelazak na euro, Zagrebačka banka u aplikaciju je uvrstila i sve informacije o uvođenju nove valute, a planirano je i dodavanje aktualnih vijesti, kako bi korisnici bili pravovremeno informirani o svim novostima.

Također, na novoj stranici koja se korisnicima prikazuje nakon prijave u aplikaciju, na jednom mjestu će se nalaziti popis svih proizvoda i usluga s njihovim osnovnim podacima, a pomoću strelica na desnoj strani ekrana izlistat će se svi računi koje klijent posjeduje u pojedinoj grupi (Računi, Štednja, Krediti…).

U lijevom gornjem kutu nalazi se i gumb za odjavu iz aplikacije, što je iznimno praktično rješenje koje doprinosi sigurnosti klijenata.

Aplikacija je unaprijeđena i kako bi čitljivost podataka bila što jasnija za slijepe i slabovidne osobe.

U m-zabi već su uvedene i druge korisne usluge: ugovaranje gotovinskog kredita, ugovaranje ili promjena paketa te ažuriranje osobnih podataka.

Zaba poziva sve korisnike da preuzmu novu verziju aplikacije do 27.12.2022.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otvorena Mia poliklinika u Rijeci
PROMO

Otvorena Mia poliklinika u Rijeci

Stručnost i iskustvo Pronatal grupacije dostupni pacijentima iz Hrvatske, Slovenije i Italije

'Automobil  zapravo koristimo jedan sat na dan, a mjesečno nas stoji barem 500 eura'
PROMO

'Automobil zapravo koristimo jedan sat na dan, a mjesečno nas stoji barem 500 eura'

Među onima koji se, između ostalog, zalažu za stvaranje naprednih rješenja u području održive mobilnosti je i slovenska tvrtka Avant Car
Baby boom u Slavoniji i Podravini
PROMO

Baby boom u Slavoniji i Podravini

Već imaju jasličku, vrtićku i predškolsku grupu, a očekuju još dvadesetak prinova koje će dohraniti i pustiti u prirodu. U Dravskoj priči u Virovitičko-podravskoj županiji nikad nije dosadno