Obavijesti

Promo sadržaj

Ma tko bi im odolio – pogledajte sandale koje su nas osvojile na prvi pogled!

Ma tko bi im odolio – pogledajte sandale koje su nas osvojile na prvi pogled!
4

Kao da uživanje u kupanju i sunčanju nije dovoljno – ljeto obožavamo i zato jer nam daje priliku nositi najljepše modele sandala koji se mogu pronaći na policama trgovina.

Svoje ljetne favorite mi smo pronašli u Deichmannu, gdje nas je već na prvi pogled oduševio izbor boja, modela i stilova. Evo koje modele smo izdvojili kao ljetni must-have artikl svakog ormara! 

Za djevojke sa stavom 

Kožne sandale, robusnih detalja poput kopči ili zatvarača, uz dodatak glomazne platforme jedan su od najtraženijih stilova ovo ljeta. Naslanjajući se na grunge look koji smo obožavali i u hladnijim mjesecima, ove jedinstvene sandale sjajno će se upariti uz kontrastne komade poput haljinica cvjetnog uzorka, laganih topića i suknji, a posebno dobro izgledaju u kombinaciji koja asocira stil 90-ih – kompleta topa i suknje ili hlača trapez kroja. U Deichmannu smo pronašli velik izbor trendy glomaznih sandala a ova tri modela naš su favorit!   

Ljetna romansa 

Romantične modele ravnih sandala u nude nijansama i s detaljima od pletenih, prirodnih materijala obožavamo nositi u kombinaciji s voluminoznim maxi suknjama i haljinama i dodatkom šešira i pletene torbe. Sve modele ravnih sandala u ovom stilu u smo uspješno kombinirali i s odgovarajućim torbama, jer osim obuće, Deichmann je i izvrsna destinacija za kupovinu torbi i ruksaka. Pokoja šljokica, metalik remen ili detalji poput mašni garantiraju da će ovo biti najromantičnije ljeto do sada! 

Za ljeto puno boje 

Ljeto je idealno vrijeme za isprobavanje neočekivanih kombinacija boja i uzoraka. Poigraj se svojom garderobom i unesi malo živosti uz modne dodatke u neodoljivim bojama. Od sandala s potpeticom do udobnih ravnih modela sandala i natikača u Deichmannu ovog ljeta glavnu riječ vode nijanse ružičaste, lila, zelene i nježne, plave boje. Izbora ne nedostaje, pa u Deichmannu možeš izabrati sandale u nijansi koja će se idealno uklopiti uz ostatak komada u tvom ormaru, a ako se još uvijek bojiš okušati u kombiniranju, zapamti kako će svaki od ovih modela sjajno izgledati u  kombinaciji s trapericama ili odjećom neutralnih boja poput bež ili bijele.

Uživajte u ljetu i najljepšim sandalama koje vam garantiraju udobnost i kvalitetu. Svoj novi omiljeni model ljetne obuće svatko će pronaći u trgovinama Deichmann koji tradicionalno donose najveći izbor stilova za žene, muškarce i djecu.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura