Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Majstori ljepote čekaju vas na Velesajmu, a mi poklanjamo 4 ulaznice najbržima!

Promo

Majstori ljepote čekaju vas na Velesajmu, a mi poklanjamo 4 ulaznice najbržima!
3

Od 8. do 10. ožujka, na Zagrebačkom Velesajmu održat će se stručno događanje 'Majstori ljepote – Dani frizera i kozmetičara HOK-a', a mi vodimo četiri najbrža čitatelja i čitateljice na ovaj spektakl ljepote

Ceh frizera i kozmetičara Hrvatske obrtničke komore (HOK) i ove godine će okupiti vodeće hrvatske frizere i kozmetičare na višednevnom događanju, koje će posjetiteljima predstaviti najnovije trendove u svijetu ljepote i zdravlja, a koje je sastavni dio jubilarnog 25. sajma BEAUTY & HAIR EXPO ZAGREB 2024.

Ljepota u službi zdravlja

Tijekom subotnjeg programa manifestacije 'Majstori ljepote - Dani frizera i kozmetičara HOK-a' 9. ožujka na Zagrebačkom velesajmu posjetiteljice starije od 40 godina koje nisu minimalno godinu dana obavljale isti pregled će moći uz potvrdu o kupljenoj karti i prethodnu najavu na majstoriljepote@hok.hr obaviti mamografiju, zahvaljujući suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Andrija Štampar, a pri prijavi je potrebno dostaviti podatak o adresi stanovanja. Partner događanja NZJZ Andrija Štampar će u sklopu programa, okupljene frizere i kozmetičare informirati o tome kako se mogu uključiti u kampanju promocije preventivnih zdravstvenih pregleda, kao savjetnici za ljepotu i zdravlje.   

Fashion,Lifestyle,Portrait,Of,Young,Happy,Pretty,Woman,Laughing,And

Svjetski majstori ljepote 

Posebno atraktivan dio programa se očekuje u subotu 9. ožujka, za kojeg smo pripremili besplatne ulaznice, kada će se održati show i stručna radionica koju će voditi Farrukh Shamuratov, međunarodno poznati i priznati frizer, stilist i vizažist. 
Još jedan majstor ljepote iz daleke Kine nazočit će ovom okupljanju lokalnih beauty stručnjaka - Pei Wang, višestruko nagrađivana stručnjakinja za medicinsku kozmetiku, koja će održati edukaciju u sklopu događanja.
Zanimljivu perspektivu na osobnost kroz oči ljepote pokazat će radionica Davora Bilmana, koji će okupljenim frizerima i kozmetičarima predstaviti Skener osobnosti pod nazivom 'Pokaži mi frizuru i reći ću ti koja si osobnost!', a što uvelike može unaprijediti odnose s klijentima u svakodnevnici. 

Barbershop,Close-up,Of,Barber,Holds,Clip-on,Hair,Clipper

Majstori ljepote vas čekaju na Velesajmu, a vi budite brzi i ispunite obrazac na linku, jer prvih 4 čitatelja i čitateljice 24sata koji se jave, imaju priliku besplatno doći na ovaj spektakl ljepote u subotu, 9. ožujka. 

Pravila nagradnog natječaja nalaze se na linku. Pravila o korištenju osobnih podataka nalaze se na linku.  
 

Nagradni natječaj je završio, a sretne dobitnice su: 

1. Ružica Majsec

2. Mihaela Milanović Poljak

3. Aleksandra Rabuzin

4. Ivana Vahtarić

Čestitamo! 

 

Promo

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve