Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Majstori ljepote čekaju vas na Velesajmu, a mi poklanjamo 4 ulaznice najbržima!

Promo

Majstori ljepote čekaju vas na Velesajmu, a mi poklanjamo 4 ulaznice najbržima!
3

Od 8. do 10. ožujka, na Zagrebačkom Velesajmu održat će se stručno događanje 'Majstori ljepote – Dani frizera i kozmetičara HOK-a', a mi vodimo četiri najbrža čitatelja i čitateljice na ovaj spektakl ljepote

Ceh frizera i kozmetičara Hrvatske obrtničke komore (HOK) i ove godine će okupiti vodeće hrvatske frizere i kozmetičare na višednevnom događanju, koje će posjetiteljima predstaviti najnovije trendove u svijetu ljepote i zdravlja, a koje je sastavni dio jubilarnog 25. sajma BEAUTY & HAIR EXPO ZAGREB 2024.

Ljepota u službi zdravlja

Tijekom subotnjeg programa manifestacije 'Majstori ljepote - Dani frizera i kozmetičara HOK-a' 9. ožujka na Zagrebačkom velesajmu posjetiteljice starije od 40 godina koje nisu minimalno godinu dana obavljale isti pregled će moći uz potvrdu o kupljenoj karti i prethodnu najavu na majstoriljepote@hok.hr obaviti mamografiju, zahvaljujući suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Andrija Štampar, a pri prijavi je potrebno dostaviti podatak o adresi stanovanja. Partner događanja NZJZ Andrija Štampar će u sklopu programa, okupljene frizere i kozmetičare informirati o tome kako se mogu uključiti u kampanju promocije preventivnih zdravstvenih pregleda, kao savjetnici za ljepotu i zdravlje.   

Fashion,Lifestyle,Portrait,Of,Young,Happy,Pretty,Woman,Laughing,And

Svjetski majstori ljepote 

Posebno atraktivan dio programa se očekuje u subotu 9. ožujka, za kojeg smo pripremili besplatne ulaznice, kada će se održati show i stručna radionica koju će voditi Farrukh Shamuratov, međunarodno poznati i priznati frizer, stilist i vizažist. 
Još jedan majstor ljepote iz daleke Kine nazočit će ovom okupljanju lokalnih beauty stručnjaka - Pei Wang, višestruko nagrađivana stručnjakinja za medicinsku kozmetiku, koja će održati edukaciju u sklopu događanja.
Zanimljivu perspektivu na osobnost kroz oči ljepote pokazat će radionica Davora Bilmana, koji će okupljenim frizerima i kozmetičarima predstaviti Skener osobnosti pod nazivom 'Pokaži mi frizuru i reći ću ti koja si osobnost!', a što uvelike može unaprijediti odnose s klijentima u svakodnevnici. 

Barbershop,Close-up,Of,Barber,Holds,Clip-on,Hair,Clipper

Majstori ljepote vas čekaju na Velesajmu, a vi budite brzi i ispunite obrazac na linku, jer prvih 4 čitatelja i čitateljice 24sata koji se jave, imaju priliku besplatno doći na ovaj spektakl ljepote u subotu, 9. ožujka. 

Pravila nagradnog natječaja nalaze se na linku. Pravila o korištenju osobnih podataka nalaze se na linku.  
 

Nagradni natječaj je završio, a sretne dobitnice su: 

1. Ružica Majsec

2. Mihaela Milanović Poljak

3. Aleksandra Rabuzin

4. Ivana Vahtarić

Čestitamo! 

 

Promo

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju
PROMO

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju

Nadaleko poznati najtraženiji svadbeni bend, Grupa Profeel, prošlog vikenda, uoči svadbene sezone predstavio je novitet na zagorskim cestama. Točnije, u sudjelovanju sa ’ Tulumbus-om’ pripremili su spektakal kakav se rijetko viđa

Andi Idrizi i Luigi Šalov među 250 boraca na hrvatskom castingu za HELL Boxing Kings
PROMO

Andi Idrizi i Luigi Šalov među 250 boraca na hrvatskom castingu za HELL Boxing Kings

Boksačke kvalifikacije u Zagrebu za milijunski nagradni fond
The Fall Guy - novi film Davida Leitcha spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer
PROMO

The Fall Guy - novi film Davida Leitcha spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer

Kaskader, novi film Davida Leitcha, spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer – Ryana Goslinga i Emily Blunt.