Obavijesti

Promo sadržaj

Majstorske fotografije za obrtnički dućan

Majstorske fotografije za obrtnički dućan
4

Fotografija kao medij je zauzela posebno mjesto kako u medijima ali i u privatnim životima svakog od nas. Danas često fotografiramo i objavljujemo na društvenim mrežama, od toga što smo jeli do nove frizure ili samo kao podsjetnik da postojimo. Danas svatko misli da može biti fotograf uz pomoć filtera i raznih alata za poboljšanje fotografije

Razina majstorskog zvanja najviša je razina kojom u Europskoj uniji i Republici Hrvatskoj možete dokazati da imate sve kompetencije za samostalan stručni rad, vođenje poslovanja ili otvaranje vlastite poduzetničke aktivnosti/obrta. Obrtnička komora Zagreb ima zadaću organizirati obrazovanje za strukovna zanimanja sa ciljem da obrazovna razina poslodavaca i zaposlenih u poduzetništvu bude što viša i kvalitetnija. Nakon uspješno položenoga majstorskog ispita majstoru se izdaje diploma o majstorskom zvanju.

4
| Foto: Privatni album/Zeljko Hladika/PIXSELL

Prodajna izložba fotografija polaznika majstorskog ispita za fotografa pri Obrtničkoj komori Zagreb - majstora fotografa održat će se 19. rujna 2021. godine od 09:00 sati na adresi Obrtnički prolaz, Ilica 49, Zagreb.

 Prihod od fotografija će ići za očuvanje i opstanak dućana koji prodaje obrtničke proizvode.  Prodajna izložba će pokazati fotografiju pravih majstora fotografije koji su u nju utkali emocije, znanje i vještine koje se stječu s vremenom i učenjem.

Autori fotografija su: Vinko Badrov, Ivan Banić, Velimir Brezar, Bruno Dadić, Valerija Dujmović, Petar Jurica, Anđelko Kaštelan, Igor Kolarec, Jagoda Lacković, Gordan Matijević, Antonio Miše, Paolo Mofardin, Igor Plenković, Staša Popadić, Krunoslav Puškarić, Jires Stanić, Franjo Starčević, Nikola Klobučarić, Miro Martinić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.