Obavijesti

Promo sadržaj

Makita velika proljetna promocija - Sve za kuću, radionicu, gradilište i vrt

Makita velika proljetna promocija - Sve za kuću, radionicu, gradilište i vrt
6

Nastavljajući i ove godine istim putem, Makita predstavlja novu proljetnu promociju

Posvećenost tržištu, direktni marketing, osluškivanje potreba vjernih korisnika, stalni razvoj sa više od 70 noviteta svake godine, čvrsta veza sa korisnicima naših alata, usredotočenost na razvoj tehnologije Li-ion alata  – sve su to postulati koji Makitu čine tržišnim liderom na globalnom tržištu već dugi niz godina.

Nastavljajući i ove godine istim putem, Makita predstavlja novu proljetnu promociju. Preko 200 električnih, akumulatorskih i benzinskomotornih alata u posebnoj ponudi uz vrlo atraktivan asortiman pribora – za svakog ponešto.

Svakako je vrijedno istaknuti novu liniju u Makitinom asortimanu alata – XGT akumulatorski alati pogonjeni novo razvijenim akumulatorom napona 40V. Sa alatima na 40V (pa čak i 80V, odnosno alatima koji rade pogonjeni sa dva XGT akumulatora od 40V) Makita je ušla u prostor koji je do nedavno bio rezerviran samo za alate na 220V ili sa snažnim benzinskim motorima. Vrlo atraktivna promocija, u kojoj se uz aku set u kojem su alat, dva akumulatora i brzi punjač dobiva još jedan alat na poklon, će zagolicati želju svakog korisnika alata.

Naravno, ne možemo zamisliti Makita promociju bez LXT platforme napona 18V. Čak 98 različita alata u promociji. I ovime LXT platforma pokazuje zašto je to najbolja stvar koja se dogodila svijetu profesionalnih alata u posljednjih 10-ak godina. Asortiman bušilica, brusilica, zavrtača, pila sadrži sve što svaki napredni korisnik alata želi vidjeti u svojoj radionici. Već petu godinu zaredom, uz aku alat potreban u radionici ili gradilištu, Makita nezaustavljivo širi i asortiman vrtnih aku alata – kosilice, trimeri, lančane pile, puhala, škare za živicu, škare za grane – kompletna ponuda čini LXT Li-ion akumulator sve češće vidljivim i u vašem vrtu, voćnjaku ili šumi.

Zatražite od nas promo letak ili ga pogledajte i skinite na www.tena-g.hr. Također možete provjeriti ponudu ili zatražiti letak kod svakog boljeg trgovca alata. Spisak ovlaštenih trgovaca možete pronaći na www.makita.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura