Obavijesti

Promo sadržaj

Malo manje kumova: puno više smijeha! Mamurni kumovi 2

Malo manje kumova: puno više smijeha! Mamurni kumovi 2
4

Riskantna, ambiciozna komedija, u mnogo pogleda klasična farsa posvećena prijateljstvu koje se razvija prilikom putovanja. Radnja pripada dugogodišnjoj tradiciji filmova o dobrim prijateljima

U nastavku svjetske hit-komedije Mamurni kumovi, David, Tom i Graham moraju vratiti prijateljev lijes u London nakon što zbog prisilnog slijetanja aviona zapnu usred australske pustoši.

U drugom nastavku svjetske hit komedije Mamurni kumovi, David, Tom i Graham moraju prevesti Lukeov lijes natrag u London nakon što prilikom prisilnog slijetanja aviona završe usred australske pustinje. Dečki su prepuni boli, krivnje i njima karakteristične samoopsjednutosti, ali i pod stalnom prijetnjom Lukeova ludog rođaka Henryja. Ako ne uspiju isporučiti tijelo na vrijeme za sprovod, platit će to psihički i fizički. Ovo je priča o tri manjkava, katkad šarmantna, a katkad i samoživa momka koje spaja uzajamna vezanost i koje motivira zajednički cilj vraćanja tijela poginulog prijatelja njegovoj teti.

Kako bi ispunili taj cilj, primorani su proputovati Australiju putem punim kušnji i prepreka. Pritom ih sebične potrebe i žudnje često izvedu na stranputicu, a kad god do toga dođe, obično nastane kaos. Ali kad krenu surađivati, paziti jedan na drugoga i brinuti se jedan za drugoga, uspiju napredovati i naposljetku postići uspjeh.

Privlačnost ove priče leži u podsjećanju na snagu prijateljstva. Kada tri raznorodne duše počnu djelovati kao jedinstvena prijateljska skupina mogu se postići čuda. To je velika poruka u svakom razdoblju, ali naročito u našem dobu, kada se individualizam i sebični interesi promiču iznad svega. A kada se poruka umota u presmiješne peripetije koje izazivaju salve smijeha, onda ju je pravo zadovoljstvo kako poslati, tako i primiti.

Ne propustite ovu sjajnu urnebesnu komediju pogledati u hrvatskim kinima od 27. srpnja!
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Slavimo Majčin dan: Osvojite nezaboravan vikend program za majke i kćeri!
NAGRADNI NATJEČAJ

Slavimo Majčin dan: Osvojite nezaboravan vikend program za majke i kćeri!

Darujemo čitateljice s programom Ženski vikend Hrvatskom/Women’s days by modniALMAnah! Napišite zašto baš vi i vaša mama trebate osvojiti ovaj vikend, a mi nagrađujemo tri najbolja odgovora.

Rekordan broj prijava za Kaufland školu voća i povrća
PROMO

Rekordan broj prijava za Kaufland školu voća i povrća

272 osnovne škole žele dobivati besplatno svježe voće i povrće iz Kauflanda
Cedevita pokrenula novu digitalnu platformu
PROMO

Cedevita pokrenula novu digitalnu platformu

Upoznajte CE svijet