Obavijesti

Promo sadržaj

Meblo Trade zasjat će na Indizajn sajmu namještaja s ekskluzivnom suradnjom

Meblo Trade zasjat će na Indizajn sajmu namještaja s ekskluzivnom suradnjom
4

Meblo Trade s ponosom najavljuje svoje sudjelovanje na nadolazećem sajmu namještaja Indizajn, koji će se održati od 6. do 8. listopada 2023. godine u samom središtu Zagreba

Kao centralnu točku svojeg izložbenog prostora, ponosno predstavljamo izvanredne Tuka stolice renomiranog brenda Connubia, koje dolaze u limitiranoj suradnji s Weekend Max Mara dizajnerima. 

Ova ekskluzivna suradnja između Connubia i Weekend Max Mara osvojila je svijet dizajna namještaja. Limitirana kolekcija uključuje stolice, barske stolice i fotelje izrađene s ikoničnom Weekend Max Mara tkaninom sa motivom leptira, čineći je izvanrednim i elegantnim dodatkom svakom interijeru. Kolekcija je dostupna za narudžbe isključivo do proljeća 2024. godine, a njezina jedinstvena privlačnost leži u spoju mode i dizajna namještaja, stvarajući komade koji su istovremeno funkcionalni i estetski privlačni. 

"U Meblo Tradeu kontinuirano se trudimo ponuditi našim kupcima najekskluzivnije i najstiliziranije komade namještaja. Suradnja Connubia x Weekend  Max Mara Weekend savršeno se uklapa u našu predanost kvaliteti i inovaciji u uređenju doma. Ovi komadi nisu samo stolice; to su izrazi umjetnosti, luksuza i sofisticiranosti." kažu u Meblo Tradeu. 

Brend Connubia by Calligaris, kao sinonim inovativnog talijanskog dizajna, udružio se s Weekendom Max Marom, ikonom svjetske mode, kako bi stvorio kolekciju koja besprijekorno spaja svijetove mode i dizajna interijera. Rezultat je limitirana serija namještaja koji objedinjuje suštinu vječnog stila Max Mare i zanatske vještine Connubie. 

Posjetite izložbeni prostor Meblo Tradea na sajmu Indizajn kako biste iz prve ruke doživjeli ljepotu i eleganciju suradnje Connubia x Weekend Max Mara. Otkrijte kako ovi limitirani komadi mogu pretvoriti vaš prostor u umjetničko djelo koje odražava vaš jedinstveni stil i sofisticiranost. 

Za više informacija o ovoj suradnji, posjetite www.meblo.hr ili najbliži Meblo trade prodajni salon. 

O Meblo Tradeu:
Meblo Trade među vodećim je distributerima namještaja u Hrvatskoj, posvećen pružanju najboljih i najstiliziranijih rješenja za opremanje doma našim dragim kupcima. Sa strašću prema kvaliteti i dizajnu, biramo raznovrsne opcije namještaja i opreme za dom koje zadovoljavaju svaki ukus i stilski izbor. Ponosimo se našom predanošću izvrsnosti i posvećenosti unapređenju ljepote i udobnosti domova diljem Hrvatske. 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju
PROMO

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju

Nadaleko poznati najtraženiji svadbeni bend, Grupa Profeel, prošlog vikenda, uoči svadbene sezone predstavio je novitet na zagorskim cestama. Točnije, u sudjelovanju sa ’ Tulumbus-om’ pripremili su spektakal kakav se rijetko viđa

Andi Idrizi i Luigi Šalov među 250 boraca na hrvatskom castingu za HELL Boxing Kings
PROMO

Andi Idrizi i Luigi Šalov među 250 boraca na hrvatskom castingu za HELL Boxing Kings

Boksačke kvalifikacije u Zagrebu za milijunski nagradni fond
The Fall Guy - novi film Davida Leitcha spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer
PROMO

The Fall Guy - novi film Davida Leitcha spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer

Kaskader, novi film Davida Leitcha, spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer – Ryana Goslinga i Emily Blunt.