Obavijesti

Promo sadržaj

Michael pronalazi novog saveznika! "Zakon braće"

Michael pronalazi novog saveznika! "Zakon braće"
3

Četvrta epizoda serije “Zakon braće” bit će prikazana danas, 27. travnja u 22:00 h na kanalu FOX

Najpoznatija braća sa televizijskih ekrana – Michael Scofield (Wentworth Miller) i Lincoln Burrows (Dominic Purcell), nalaze se u Jemenu, a životi su im u velikoj opasnosti. Ovoga puta Lincoln spašava i pokušava izvući Michaela iz zatvora Ogygie, ne znajući što je Michael zapravo učinio i zbog čega je završio u zatvoru. U prošloj epizodi, vidjeli smo kako je Michael pomno isplanirao bijeg iz Ogygie, te se udružio sa ostalim zatvorenicima. Istovremeno, Sara (Sarah Wayne Callies) otkriva kako ju prati CIA-in agent Paul Kellerman, koji pod svaku cijenu želi doći do Michaela i ubiti ga. U četvrtoj epizodi serije “Zakon braće” koja će biti prikazana 27. travnja u 22:00 h na kanalu FOX, očekuju nas novi i uzbudljivi zapleti. 

Sara je pobjegla u New York kako bi svoju obitelj zaštitila od opasnih CIA-inih agenta i želi otkriti zašto je Michael u zatvoru u Jemenu te zbog čega nju i njihovog sina nije niti pokušao kontaktirati punih 8 godina otkada je nestao. Pristaje naći se sa Paulom u zamjenu za više informacija o Michaelu. 

U Jemenu dolazi do novih preokreta - teroristička organizacija ISIS okupirala je Jemen a istovremeno Lincoln pokušava isplanirati bijeg i izvući Michaela što prije iz zatvora. Michael za to vrijeme po drugi put pokušava naći izlaz iz zatvora, te nalazi novog saveznika – Ramala. Hoće li ovoga puta Michael imati više sreće, te može li zaista Ramala smatrati svojim saveznikom, saznat ćemo u novoj epizodi serije “Zakon braće”. 

Premijernu projekciju prve epizode legendarne serije “Zakon braće” koja je prikazana samo 24 sata nakon američke premijere - 5. travnja u Kinu Europa, organizirao je FOX Networks Group za svoje poslovne partnere, te brojne goste iz medijskog i marketinškog svijeta. Premijernu projekciju nisu propustili niti glumci Alan Katić, Anja Matković, Marija Škaričić, street-artist Slaven Kosanović Lunar i Ida Prester i mnogi drugi. Seriju je kreirao američki scenarist i režiser Paul Scheuring, te se prikazivala na kanalu FOX od 2005. - 2009. godine. Legendarni likovi poput Sucrea, T-Baga i ostalih zaslužni su za ogroman uspjeh serije koja je proglašena i jednom od najpopularnijih akcijskih serija.

U glavnim ulogama: Wentworth Miller kao Michael Scofield, Dominic Purcell kao Lincoln Burrows, Sarah Wayne Callies kao Sara Tancredi, Amaury Nolasco kao Sucre, Robert Knepper kao T-Bag, Rockmond Dunbar kao C-Note, Mark Feuerstein kao Jacob Anton Ness, Augustus Prew kao Whip, Rick Yune kao Ja, Inbar Lavi kao Sheba i Paul Adelstein kao Paul Kellerman.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
PROMO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu

Strateškim odabirom kompanija za preuzimanje i težnjom izvrsnosti u složenim procesima njihove integracije, Studenac nastavlja širenje na hrvatskom tržištu

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?
PROMO

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?

Uživajte u čarima odmora u hotelu Continental u Opatiji
Nastavi tradiciju uz Staročeško
PROMO

Nastavi tradiciju uz Staročeško

U današnje vrijeme, kod pristupa potrošačima sve je bitnija autentičnost i postojanost branda, a još bitnija je i očuvanost tradicije. Upravo smo na tradiciju najponosniji u Pivovari Daruvar kao nešto što iznimno poštujemo i čuvamo.