Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Mikrokreditom dođite do novca u jednom danu

Mikrokreditom dođite do novca u jednom danu
1

Troškovi putovanja ili neočekivanih popravka često se pojave iznenada. U životnim situacijama kada do novca trebate doći u jednom danu pomoći vam mogu mikrokrediti

Mikrokrediti su kratkotrajni zajmovi manjih novčanih iznosa koje možete zatražiti bez jamca i bez ikakvog zaloga pokretnine, nekretnine ili depozita. Prijaviti se možete putem smartphonea ili računala, a dodatne prednosti su što nema administrativnih troškova poput javnobilježničkih naknada te se sredstva isplaćuju unutar 24 sata.

Ispitivanje European Microfinance Network i Microfinance Centre provedeno 2015. godine pokazalo je da su te godine u 22 europske zemlje isplaćena 552 834 mikrokredita. Kako se ovi zajmovi izdaju na kratak rok i u malim iznosima, ne iznenađuje podatak da više od 90% klijenata na vrijeme i s lakoćom podmiruje obveze po ovim zajmovima.

Tržište mikrokreditiranja u Europi je posljednjih godina u naglom porastu, a ulazak Hrvatske u Europsku Uniju otvorio je mogućnost i hrvatskim građanima da koriste ove financijske usluge.

Češka nebankarska financijska institucija Cash-Expert  s.r.o. www.cash-expert.com ima pogodnost isplate mikrokredita u hrvatskim kunama, a u njihovoj ponudi nalaze se mikrokrediti od 500 do 10.000 kuna s rokom otplate od 15 do 90 dana. 

Ispunjavanjem jednostavne online prijave dobivate brzu i sigurnu uslugu bez skrivenih troškova i bez potrebe za odlazak u poslovnicu. Već sutra se možete riješiti manjih financijskih izazova koristeći jedan od zajmova u ponudi Cash-Experta s.r.o. odlaskom na web stranicu www.cash-expert.com.