Obavijesti

Promo sadržaj

Miljenik publike, Željko Joksimović, otvara Rujanfest

Miljenik publike, Željko Joksimović, otvara Rujanfest
2

Nakon prepune Arene Zagreb, Rujanfest je nova prilika za poslušati mega koncert Željka Joksimovića na Rujanfestu na Bundeku

Uz ovogodišnji Rujanfest pomakni svoje granice zabave. Veliko otvorenje u petak 13. rujna bit će u znaku velikih koncerata. Na Fest stage-u od 22 sata nastupa Željko Joksimović - glazbenik koji svira 14 instrumenata, u čijim stihovima pjesama svi pronalazimo utjehu, miljenik cijele regije, a nakon drugog mjesta na Eurosongu i Europe. Vrijeme je za uživanje u njegovim pjesmama na velikom koncertu najboljeg Rujanfesta do sada.

Glazbena imena će ove godine zadovoljiti baš svačiji ukus. Na otvorenju uz Željka Joksimovića nastupaju i trenutno najjače Youtube zvijezde Jala Brat & Buba Corelli, potom Edo Maajka, Jole i Dejan Matić. I to je samo početak jednog od najvećih festivala u Zagrebu, koji će ove godine trajati dva vikenda.

Dječji program

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ove godine sve najmlađe čeka bogat program na Dječjoj pozornici u sklopu Rujanfesta. Svaki petak, subotu i nedjelju program počinje od 16:30 sa zabavnim igrama, a od 17:30 se pleše i pjeva s Bobijem, Ovsom i Lonom iz Dječjeg grada. Detaljan program se može pronaći na www.rujanfest.com. Lunapark će biti otvoren sve dane od petka 13. do nedjelje 22. rujna na Bundeku.

Glazba nema granice

Nemojte propustiti najveća hrvatska i regionalna imena svih ostalih dana Rujanfesta. Dolaze i Petar Grašo, Bajaga i Instruktori, Plavi Orkestar, Jole, Maja Šuput, Željko Samardžić, Miroslav Ilić i Seka Aleksić. 

Tu je i poseban Open air stage koji je rezerviran za spektakularne koncerte izvođača urbane glazbe. Na ovoj će pozornici nastupiti Edo Maajka, Dino Jelusić, Detour, Marko Kutlić. Neki Novi Klinci (Balašević tribute band), Bang Bang, Ljetno Kino, Miki Solus, Fantom slobode (Azra tribute band), Pravila Igre i Cro trash party (I Bee - Ivana Banfić)! U Slavonskoj kući svakodnevno nastupaju tamburaški sastavi, DJ-e će se moći poslušati na čak dvije pozornice, a dječja pozornica će imati program za najmlađe.

Na Extra stage-u nastupaju Coby, Ministarke, Senidah i veliki gost iznenađenja u petak 20. rujna. 

Hrana nema granice

Najveća gourmet zona do sada zadovoljit će želju svih posjetitelja za isprobavanjem nove hrane iz kuhinja kvalitetnih hrvatskih restorana. Ugositelji će ponuditi razna jela s roštilja, dimbek, hamburgere s plodovima mora, kinesku hranu, gulaš, kebab, falafel i još puno toga. Svakodnevno se i održava gastro show gdje se kuha mega porcija jednog hrvatskog specijaliteta: fuži s tartufima, janjetina, slavonski čobanac, kotlovina, damlatimska pašticada...

Ulaznice

Rujnafest ima glazbu za svakoga i cijenu ulaznice koja je svima pristupačna. Ulaz do 18:30 je besplatan svakim danom, a nedjeljom cijeli dan. Redovna ulaznica košta 35kn, a za koncerte na Fest stage-u se mogu kupiti posevne VIP i FAN PIT ulaznice u sustavu Eventima. 

Svoje iskustvo Rujanfesta podijeli ove godine na svim društvenim mrežama sa #rujanfest2019 i #glazbanemagranice!  
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača
Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.