Obavijesti

Promo sadržaj

MiniPolis: Pozivamo vas na još jedan super zabavni Festival karijera u ožujku!

MiniPolis: Pozivamo vas na još jedan super zabavni Festival karijera u ožujku!
6

Prvi dječji grad i ove godine, vikendima od 16. do 24. ožujka, organizira Festival karijera - niz zabavno edukativnih evenata, tijekom kojih će mališani upoznati profesionalce iz različitih zanimanja.

Dječji Festival karijera u MiniPolisu otvara svoja vrata u subotu, 16. ožujka, gostovanjem sjajnih stručnjaka iz nekih od najvećih tvrtki, kao što su Podravka (Lino), Philips, RTL, Konzum i dr. Djeca će imati mogućnost, u tematskim kućicama, upoznati stručnjake različitih zanimanja koji će im pokazati kako izgledaju njihovi poslovi, a u kojima će se maleni posjetitelji moći i sami isprobati.  

Kako bi mališani mogli otkriti svoje talente na vrijeme i maštanja pretvoriti u stvarnost, važno je da im se što više približe zanimanja i uloge u kojima se najbolje osjećaju. Baš zato, prvi dječji grad,  u svojim mnogobrojnim tematskim kućicama, poput Vatrogasne postaje, Prodavaonice, Zračne luke, Vrtnog centra, Stomatološke ordinacije i mnogim drugima, organizira radionice i gostovanja za sve male i velike posjetitelje.  

Imerzivno iskustvo ima za cilj proširiti dječje horizonte i dati im slobodu da budu ono što žele, tako što će iskusiti različite poslove za koje možda i ne znaju da postoje, a sve to tijekom igre i interakcije s drugom djecom. Na ovaj način mališani jačaju komunikacijske vještine, grade samopoštovanje i promiču pozitivno emocionalno zdravlje.  

Tijekom dva vikenda Festivala karijera (16., 17., 23. i 24.3.)  održat će se preko 20 radionica s više od 15 gostovanja stručnjaka iz različitih djelatnosti i poduzeća, i to u prijepodnevnom i poslijednevnom terminu za sva četiri dana: 11 – 13h i 16 –  18h. 

Brojna gostovanja će upotpuniti i neka od najpoznatijih hrvatskih lica – RTL-ova voditeljica jedne od najomiljenijih dječjih emisija  „Crtež dana“ – Tatjana Horvatić, kao i naša najpoznatija showbizz zvijezda Maja Šuput te voditelji sa Laganini radija – Edina Pršić Babić i Dinko Pitrić. Već prvog dana Festivala karijera mališane će dočekati omiljeni dječji zbor „Zagrepčanke i dečki“ koji će raspjevati i ludo zabaviti sve malene posjetitelje.  Wow – ovo će biti događaj za pamćenje! 😊 

Sve detalje o programu možete pogledati na web stranici minipolis.hr, a sve aktualnosti u dječjem gradu pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Youtube ili LinkedIn

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
PROMO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu

Strateškim odabirom kompanija za preuzimanje i težnjom izvrsnosti u složenim procesima njihove integracije, Studenac nastavlja širenje na hrvatskom tržištu

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?
PROMO

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?

Uživajte u čarima odmora u hotelu Continental u Opatiji
Nastavi tradiciju uz Staročeško
PROMO

Nastavi tradiciju uz Staročeško

U današnje vrijeme, kod pristupa potrošačima sve je bitnija autentičnost i postojanost branda, a još bitnija je i očuvanost tradicije. Upravo smo na tradiciju najponosniji u Pivovari Daruvar kao nešto što iznimno poštujemo i čuvamo.