Obavijesti

Promo sadržaj

Mirisni stan i kupatilo: Nabavite aroma difuzor

Mirisni stan i kupatilo: Nabavite aroma difuzor
2

Ako još uvijek niste, sada je pravo vrijeme da se uvjerite zašto je korisno imati difuzor u svome domu!

Poboljšajte miris svog doma i okrenite zdravlje na bolje pomoću fantastične sprave - difuzora 

Mirisi mogu odvratiti od želje da provedete vrijeme u svom domu. Ako pokušavate ostaviti dobar dojam gostima o svome domu ili organizirati zabavu, miris dima cigarete, plijesni ili gljivica u podrumu  mogu stvoriti loše mišljenje o stanu. Može biti iscrpljujuće ići iz sobe u sobu ispuštajući osvježivače aerosola ili zamijeniti sobne difuzore mirisima koji mogu prikriti miris. Također ne možete biti posvuda odjednom, a postojani mirisi obično se zadržavaju. Korištenjem difuzora koji širi miris cijelom kućom, ne morate brinuti o utjecaju smrdljivih mirisa na vašu zabavu ili otvorenu kuću. Također više uživate u vlastitom domu kada je ispunjen privlačnim mirisima poput lavande, citrusa ili cimeta. 

Postoji dosta razloga zašto biste trebali imati difuzor u svome domu, a ako već imate neki manji, sada ćete otkriti zašto je korisno da imate veći difuzor. Difuzor ima učinak poput aroma terapije. Koristi se za raspršivanje eteričnih ulja koji pozitivno utječu na naša čula i zdravlje. Ovaj princip aromaterapije rješava stres, opušta, poboljšava san, umiruje i još mnogo toga. Postoje mnoge vrste difuzora, ali ako je vaš difuzor premalen onda nećete moći osjetiti odgovarajući učinak. 

Veći ili manji difuzor? Koji je idealan za moj dom i kupatilo? 

Ako već posjedujete manji difuzor u svoje domu i ako ste vidjeli da on ne ispunjava vaša očekivanja, onda je vrijeme da taj difuzor zamijenite većim difuzorom. Kako biste iskoristili maksimalni potencijal aromaterapije i uživali u prelijepim mirisima, onda je vrijeme da svoj manji difuzor zamijenite većim. 

Iako je simpatično imati mali difuzor u kupaonici ili ga upaliti u spavaćoj sobi kada se opuštate od dana, možda ćete primijetiti potpuno drugačiji učinak kada imate opuštajući miris lavande ili jak miris za detoksikaciju eukaliptusa raširenog po vašem domu u većem difuzoru. 

Opustite svoje tijelo tijekom tople kupke u kupaonici 

Dobro odabran miris može stvoriti jedinstveno iskustvo. Razmislite o utjecaju koji miris svježg cvijeća ima na vas kada prođete kroz vrata nakon teškog dana u uredu. Ima nečeg toplog i prijatnog u mirisu, ali to je više od samog mirisa. Vaš bi um mogao proživjeti neko iskustvo iz djetinjstva ili se vratiti u još jedno sretno sjećanje, uzrokujući osmijeh na vašem licu. Uzbuđeno ispuštate torbu i odlazite u kupaonicu na pravi relax tretman. Ovaj miris izaziva potpuni odgovor tijela, onaj koji je pozitivan i potiče opuštanje. 

Možete koristiti difuzor  i za cijelu kuću kako biste stvorili pravo raspoloženje za članove obitelji koji žive u domu ili sve goste koji prijeđu vaš prag. Živahnu zabavu mogao bi pojačati jarki citrusni ili cvjetni miris, dok se romantičnije i intimnije raspoloženje može stvoriti kroz mirise koji sadrže tonove slatkog mošusa, sandalovine, šampanjca i zvjezdanog cvijeta. Kada možete uključiti sva osjetila u iskustvo, ono postaje nezaboravnije. Um i tijelo mogu dosljednije uživati ​​u potpunom opuštanju. 

Um i tijelo mogu dobiti nekoliko prednosti od potpunog opuštanja. Dolazi do povećanja kognitivnih funkcija, što može dovesti do jasnog, fokusiranijeg donošenja odluka. Što se tiče tjelesnog zdravlja, postoji smanjen rizik od moždanog udara ili razvoja srčanih bolesti, a može doći i do pada krvnog tlaka. Osobe koje su potpuno opuštene prijavljuju nižu percepciju boli, imaju uravnoteženije hormone i često uživaju u aktivnijem životu. Difuziranje može biti neinvazivan način promicanja tjelesnog zdravlja opuštanjem uma, povećanjem cirkulacije krvi i smanjenjem upale. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve