Obavijesti

Promo sadržaj

Mišićavo tijelo gladijatora na dohvat ruke

Mišićavo tijelo gladijatora na dohvat ruke
10

Znanstvenici sa Magdeburg Universität smjestili su novu tvar u specijalno projektirane kapsule. Prema neovisnim skandinavskim stručnjacima, trenutačno je to najsnažnije oružje za rast mišićne mase

KOMANDOS SPECIJALNE SLUŽBE OBJAVLJUJE: brza metoda za dobivanje 10 kg novih mišića u mjesec dana.

- Za mene je to bio šok. Iako sam mnogo godina vježbao u teretani – nikada nisam imao takvo tijelo i takav rast mišića kao sad! Iz dana u dan sam primjećivao razliku i doslovno sam osjećao da „rastem” - imao sam dojam da će moji mišići doslovno eksplodirati! - ne krije emocije 38-godišnji Albert Ziberr, komandos specijalne službe.

Mišićavo tijelo gladijatora na dohvat ruke

         Važno je da ova nova metoda ne djeluje samo na osobe koje su ranije snažno trenirale godinama kao Albert Zibberr. Prema statistikama najveći rast mišića postiže gospoda koja se ranije nije redovito bavila sportom (njihovi mišići nisu previše opterećeni). Muškarci koji su već testirali ovu novu metodu dobili su u prosjeku 9,5 kg čiste mišićne mase u mjesec dana bez napora i preopterećenja zglobova (rekorder je dobio 12 kg mišića u mjesec dana!). Osim toga, oslobodili su se viška masnog tkiva, zahvaljujući čemu su dobiveni mišići postali vidljivi i jasno isklesani (između ostalog i mišići trbuha, grudi, ramena i nogu).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prava mašina za klesanje figure

            Tako nevjerojatni učinci su zasluga novootkrivene supstance koja pretvara organizam u mašinu za sagorijevanje masti i pruža neobično snažan impuls mišićima za nagli rast. Ova tvar ne samo da razbija stanice masti, nego također uklanja naslage i toksine koji truju organizam. Nakon 2 tjedna uporabe nastupa nagla promjena viška masnog tkiva u suhu mišićnu masu visoke kvalitete. Kroz sljedeća 2 tjedna mišići rastu i postižu željeni obujam. Jedna doza ove tvari prema znanstvenicima ekvivalentna je čak 4 teška treninga od 1,5 sat u teretani.

Treneri u šoku

- Profesionalni treneri su trljali oči od začuđenosti kada su vidjeli rezultate mojih ispitivanja tijela prije i poslije tretmana. Jasno se vidi kako se povećala količina čiste mišićne mase, a pokazatelj osnovnog metabolizma je porastao za petnaestak posto. Osim toga dobio sam za nekoliko bodova bolje rezultate na testiranjima izdržljivosti – kaže Albert Ziberr. To potvrđuju također i rezultati drugih muškaraca razne dobi koji su dobili izražajnu muskulaturu, bez masnih naslaga. Osim toga porasla je i njihova snaga, izdržljivost i razina testosterona. Njihove kolege i treneri nisu mogli vjerovati da je tako velik porast mišića nastupio bez višemjesečnih treninga i strogo prepisane dijete.

Istraživači potvrđuju učinkovitost nove metode

            Znanstvenici sa Magdeburg Universität smjestili su novu tvar u specijalno projektirane kapsule. Prema neovisnim skandinavskim stručnjacima, trenutačno je to najsnažnije oružje za rast mišićne mase. Tretman je već popularan u zapadnoj Europi, gdje je pomogao već 37 tisuća ljudi dobiti mušku i isklesanu figuru. Uspješno ga koriste osobe koje se bore za mušku i vidno mišićavu figuru, ali nemaju vremena za višesatne, mučne treninge u teretani.

Kapsule su temeljito ispitane od strane neovisnih stručnjaka, a njihova učinkovitost potvrđena u izvješću objavljenom na stranicama WIMP (Svjetski Institut za Fiziologiju Mišića). U Hrvatskoj  ove proslavljene kapsule tek stižu na tržište. Mogu se naručiti samo preko interneta – direktno od proizvođača. Kliknite na link ispod kako biste naručili i saznali više o novim kapsulama.

Kliknite ovdje ako želite izgraditi mišićavu figuru u mjesec dana >>

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince