Promo sadržaj

Komentari 0

Moderno gledanje TV programa je stiglo, u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu

Moderno gledanje TV programa je stiglo, u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu

Ako planirate ovaj Božić provesti daleko od kuće ili ste jednostavno previše zauzeti zbog svih božićnih aktivnosti sa obitelji i prijateljima , ali i dalje želite gledati vaše omiljene TV sadržaje, imamo rješenje za vas

Prošli su dani kada ste morali napraviti kompromis, neka Božić bude onakav kakav volite, bez obzira na okolnosti. Došlo je vrijeme kad možete uživati u božićnim radostima, a ne morate brinuti hoćete li stići pogledati omiljeni film, svi sadržaji će vas uvijek čekati.

Gledanje klasične televizije izgleda više kao nadljudski podvig nego opuštena aktivnost. Sam odabir programa jedan je od najzahtjevnijih zadataka, na kojim se stalno ponavljaju isti filmovi, a tu su i dosadni oglasi, koji iz godine u godinu postaju sve neugodniji i duži, te uopće ne doprinose ugodnom iskustvu gledanja.

Ako mislite da se morate pomiriti s gledanjem televizije na ovaj način, varate se. Uživanje u TV sadržajima koje zaista želite gledati, u vrijeme kad to želite, danas je vrlo uobičajena stvar. Novi operater u Hrvatskoj, GONET.TV,  nudi moderno gledanje televizije putem interneta sa brojnim prednostima, zahvaljujući kojima se više nikada nećete vratiti na klasično gledanje televizije.

GONET.TV platforma nudi preko 110 TV programa, gdje će svatko pronaći nešto za sebe, bilo da ste ljubitelj filmova i serija, volite kuhanje, komediju ili tražite povijest i misterije. Možete uživati u božićnim filmovima na premium programima kao što su Cinestar, Filmbox, ili HBO i Cinemax. Sigurno ćete cijeniti i mogućnost premotavanja, koja će vas zauvijek riješiti dosadnih reklama koje vam redovito oduzimaju vrijeme i strpljenje. Još jedna dobra stvar koja će zasigurno postati vaš favorit je mogućnost gledanja omiljenih filmova i serija unatrag, do 30 dana. Ostale mogućnosti aplikacije uključuju neograničeno snimanje, zahvaljujući kojem možete unaprijed postaviti snimanje za vaše omiljene sadržaje i gledati ih kad god imate vremena .

Možda mislite da ove značajke i odabir TV kanala još uvijek ne rješavaju problem zamornog ponavljanja programa. No, GONET.TV i za to nudi rješenje i korisnicima pruža ogromnu televizijsku arhivu s tisućama besplatnih filmova, serija, dokumentaraca i sadržaja za djecu. Uopće vas ne mora biti briga koji sadržaj se emitira uživo na programima, u videoteci možete odabrati što god želite, ne morate se ograničavati.

Pitate se koliko košta takav luksuz i bojite se odgovora? Ne morate brinuti. Možete se pretplatiti bez ugovorne obveze i isprobati platformu za samo 1 kunu, a nakon toga mjesečna cijena je 59 kuna. Sve što vam je potrebno za punu funkcionalnost je Smart TV (ili drugi uređaj na kojem ćete gledati, tablet, računalo ili mobitel), internetska veza i želja da isprobate nešto novo. Ako kod kuće nemate Smart TV, na web stranici usluge možete kupiti Android GONET.TV Box koji će vaš stari televizor pretvoriti u moderan uređaj. Ako smatrate da je to nešto što želite, posjetite www.gonet.tv, gdje ćete pronaći sve potrebne informacije. Moderno gledanje televizije nije misterij, uvjerite se sami.

Isprobajte za 1 kn!
www.gonet.tv