Obavijesti

Promo sadržaj

Mogli ste doznati kako živjeti zdravije, naučiti osnove make up-a, te kulinarske trikove

Mogli ste doznati kako živjeti zdravije, naučiti osnove make up-a,  te kulinarske trikove
11

U zagrebačkom Hangaru okupilo se mnogo onih koje je zanimala tajna kvalitetnijeg života, s naglaskom na vrsne kulinarske delicije i savjete stručnjaka.

Svi želimo više vremena za uživanje i kvalitetniji način života, ali često se suočavamo s užurbanom svakodnevicom i ne ostaje nam puno vremena za posvetiti se praktičnijem načinu životu. No, kako možemo promijeniti svoju rutinu i otkriti tajnu boljeg i kvalitetnijeg života, pokazao nam je Better Life event u zagrebačkom Hangar studiju.

Svi možemo uživati u životu punim plućima, bez obzira na izgovore poput nedostatka vremena ili percepcije da je sve previše komplicirano. Ovaj jedinstveni event bio je prava oaza savjeta, iskustava i praktičnih rješenja za unapređenje kvalitete života. Sudionici su imali priliku istražiti različite aspekte života te otkriti brza i jednostavna rješenja za poboljšanje života.

autor:Bella event

Beauty Savjeti i Trikovi

Partner Better Life eventa, dm i njihovi beauty savjetnici otkrili su tajne za brz i trendi makeup koji svaka žena jednostavno može primijeniti. Trikovi za ljepši izgled te najefikasnije metode korištenja beauty proizvoda, njega kože zimi i savršen make up u samo nekoliko koraka samo su neki od trikova za ljepotu i lakšu svakodnevicu.

autor:Bella event

Tajne finih delicija za obitelj

Ledo kutak oduševio je sudionike ukusnim sladoledima i praktičnim receptima za obiteljske obroke pripremljene od zamrznutih ribljih proizvoda i povrća – koji su gotovi za svega 30 minuta.

Dida Boža je podijelio brze recepte za slatko-slane snackove sa svojim proizvodima, dajući  jednostavne ideje za nenadane goste i uživanje u tradicionalnim dalmatinskim poslasticama.

autor:Bella event

Fitness i zdravlje

Fitness trener dr. sc. Luka Šimić otkrio je najbolje vježbe za kućni trening, prilagođene onima s manjkom slobodnog vremena, pokazujući kako ostati u formi unatoč užurbanom životnom stilu. Nakon svakog treninga i fizičke aktivnosti, važan je unos tekućine, tako je i voda Jana tijekom cijelog eventa bila dostupna svim posjetiteljima.

Degustacija i gurmanski užitak

Degustacija kozjih sireva i Craft Zeppelin piva posjetiteljima  Better Life eventa ponudila je putovanje kroz okuse i užitke, dok su PIK i Zvijezda gostima prezentirali slasne delicije koje su nezaobilazni sastojci za svaki ukusan obrok. Pravi užitak za svačije nepce, omogućila je najmodernija Sirana Letec, koja je promovirala svoje fine kozje i ovčje sireve. Oni koji vole hranu biljnog porijekla, mogli su isprobati proizvode Planet of Plants. PIK-ov chef Marko Lučić demonstrirao je kako pripremiti ove ukusne delicije kod kuće.

Maraska i njihovi vrsni barmeni servirali su birana pića i fine koktele, dodajući šarm ovom zanimljivom i inovativnom eventu i njegovim posjetiteljima koji su se u Hangaru  opustili i prepustili užitku, ali i doznali niz praktičnih savjeta i trikova za bolju i lakšu svakodnevicu.

Ovaj jedinstveni event podržao je medijski partner 24 sata. Svi koji su  posjetili event, imali su priliku isprobati nove namirnice, proizvode i čuti edukativne  savjete stručnjaka. Ako volite istraživati nove stvari i uživati u savjetima za poboljšanje životnog stila, događaj Better Life bio je idealno mjesto za vas. Putovanje kroz različite aspekte života omogućilo je sudionicima da otkriju jednostavna rješenja za kvalitetniji život. Uz sjajnu hranu naših partnera, gosti su uživali i uz vrhunska pića i opuštajuću glazbu DJ-a, a kroz Better Life tips&tricks posjetitelje je vodila Petra Gajšak.  Vidimo se uskoro na novom Better Life eventu!

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
PROMO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu

Strateškim odabirom kompanija za preuzimanje i težnjom izvrsnosti u složenim procesima njihove integracije, Studenac nastavlja širenje na hrvatskom tržištu

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?
PROMO

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?

Uživajte u čarima odmora u hotelu Continental u Opatiji
Nastavi tradiciju uz Staročeško
PROMO

Nastavi tradiciju uz Staročeško

U današnje vrijeme, kod pristupa potrošačima sve je bitnija autentičnost i postojanost branda, a još bitnija je i očuvanost tradicije. Upravo smo na tradiciju najponosniji u Pivovari Daruvar kao nešto što iznimno poštujemo i čuvamo.