Obavijesti

Promo sadržaj

Multifunkcionali prostor za evente Metropolis Club

Multifunkcionali prostor za evente Metropolis Club
4

Nešto drugačije, zabavno i dinamično za vas.

Dovoljno je jednom posjetiti Metropolis klub,a da mu se opet poželite vratiti. Druženje poslije posla, vikend izlazak, koncert, domjenak, kviz, partija biljara, pikado  ili vruće salsa plesne večeri, sve to – pa i više nudi klub koji se smjestio nasuprot Zagrebačkog velesajma. Već skoro desetljeće slovi kao mjesto dobre zabave i provoda za sve generacije.

Uz to, Metropolis club je i pravi kameleon kad je riječ o prilagodbi za razne evente. Uz individualiziran pristup organizaciji svakog događaja, Metropolis club zbog specifične mobilnosti prostora i svoje multifunkcionalnosti zaista priča vašu priču – bilo da se radi samo o najmu prostora ili potpunom organiziranju domjenaka, raznih evenata, team buildinga, prezentacija, konferencija, proslava rođendana ili drugih prigoda.

Dosta vam je na vašim domjencima i eventima, tzv. okrugli stolovi, klasični eventi, uobičanji domjenci, treba vam malo promjene uz dinamičnost prostora jer popularnost evenata se vraća u klubske prostore.

Metropolis club je nešto drugačije nešto što prilagođavate sebi i vašem eventu jer se pretvara u multifunkcionalni prostor.

Udobni separei, rock legende koje vas gledaju sa zidova, kao i urban i lijep outfit vraćaju zagrebački štih popularnih klubova  80-ih.  Iako prostran, klub veličine do 1000m2 ne gubi na šarmu, toplini i intimnom ugođaju. Kapacitet od 100 do 900 ljudi se prema potrebi pregrađuje, odnosno povećava ili smanjuje. Tako se ni u jednom od tih scenarija ne osjeća “višak prostora”. S druge strane, upravo zbog prostranosti, klub je u mogućnosti osigurati dobru zabavu uz pridržavanje preporučenih  mjera javnog zdravstva u datom trenutku. Pomicanjem i rotiranjem stagea  i šankova, majstori transformacije Metropolis klub prostor pretvaraju u željeni ambijent.

Ono što je vrlo bitno, sve to radi uigrana ekipa koja je svoje iskustvo stekla u mnogobrojnim organizacijama božićnih domjenaka, tematskih partija, team buildinga i korporativnih evenata. Klub surađuje i s agencijama za domjenke i korporativne evente te mnogim caterinzima.

Različite smo zahtjeve dobivali od naših klijenata ali smo odradili preko 400 domjenaka i poslovnih evenata! Uz naše stalne programe, svirke, velike koncerte, kvizove, salsa evente i ostalo, stavljamo glavnu značajku na korporativne evente, team buildinge, domjenke, prezentacije i razne oblike proslava jer sam koncept prostora je izveden da je multifunkcionalan. Da li samo najam ili cijelokupnu organizaciju to možete prepustiti nama, jer smo tu uvijek da se potrudimo i ispunimo nemoguće a oko onoga što je najbitnije u ovom poslu a to je zabava, to nikada ne manjka." – kaže Roko Stanić, marketing & event manager i manager kluba Metropolis.

Klub u potpunosti posjeduje svu potrebnu opremu – od razglasa, lighta, tehničkog team-a, do inventara i ukrasa za tematske evente, a zabavni program upotpunjen je uvijek traženim biljarskim stolovima!

Uz velikih osam biljarskih stolova, tu su i tri profi pikada Stil Darts, što je idealno za team buildinge I manje domjenke jer stvara neki osjećaj ugođaja i dinamičnosti eventa.

Klub posjeduje i odvojeni VIP prostor što je predviđeno za razne privat evente pretežito prezentacije i sastanke.

Krajem godine, Metropolis club je uobičajeno okupiran zahtjevima za korporativne evente i Božićne domjenke, ali nikad ne zaboravlja svoju publiku, te koncertni, plesni i sportski program. Kvizovi popularnog KRIP kviza  također su redovan repertoar programa.

Stoga, želite li nešto novo, kreativno, i dinamično, na vrijeme rezervirajte svoj prostor i termin u Metropolis klubu. Obratite se s povjerenjem na info@metropolisklub.hr ili 091/440 – 0302.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
PROMO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu

Strateškim odabirom kompanija za preuzimanje i težnjom izvrsnosti u složenim procesima njihove integracije, Studenac nastavlja širenje na hrvatskom tržištu

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?
PROMO

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?

Uživajte u čarima odmora u hotelu Continental u Opatiji
Nastavi tradiciju uz Staročeško
PROMO

Nastavi tradiciju uz Staročeško

U današnje vrijeme, kod pristupa potrošačima sve je bitnija autentičnost i postojanost branda, a još bitnija je i očuvanost tradicije. Upravo smo na tradiciju najponosniji u Pivovari Daruvar kao nešto što iznimno poštujemo i čuvamo.