Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Mura Mura drugi najavni singl za istoimeni album

Mura Mura drugi najavni singl za istoimeni album
1

Zagrebačku pjevačicu, trubačicu i performericu Andreju Kurelec Košavić s Rundekom & Ekipom povezao je rad na albumu „MURA MURA“ koji će pod okriljem Menarta biti objavljen početkom veljače na vinilu i CD-u

VIDEO

Nakon prvog singla „Dolinom se šetala“ kojim su predstavili svoj rad, pjesmu „Mura Mura“ odabrali su za drugi najavni singl za istoimeni album.

Ovu fenomenalnu kompoziciju u trajanju od 9 minuta, prati i kratki umjetnički film Arona Kovačića u kojem se melodija, pjesma/priča, muzika i slika organski povezuju u atmosferu koja nas uvlači u svoj svijet.

 Kako kažu iz benda: „Mura nije obična rijeka. O njenim virovima se od pamtivijeka ispredaju legende i vjerovanja. Ona su prisutna i u ovoj tradicionalnoj pjesmi u našoj izvedbi. Izvorne međimurske pjesme su za nas, kao i za mnoge, inspiracija i veza s nekom iskonskom muzikom. Ona je također daleko od toga da bude obični radijski singl, ali će se ambiciozniji radio usuditi pozvati svoje slušaoce da zarone u nju. Kompozicija u trajanju od 9 minuta, dat će im dovoljno vremena i dubine za to.“

Rundek i Ekipa su već uigran tim. Sreli su Andreju i stavili se u službu njenog glasa i izražajnosti koje je ona stavila u službu međimurskih melodija i riječi. Nije bilo nikakvog kalkuliranja. Svi su doprinijeli da album bude snimljen na najjednostavniji i najmuzikalniji način. 

„Uživajte u onom što vidite i čujete. Mi smo ponosni na ovaj uradak.“- poručuju Andreja, Rundek & Ekipa Ftičeki.

Pjesmu „Mura Mura“ slušajte i na Deezeru.
https://www.deezer.com/hr/album/83846862

Andreju, Rundeka & Ekipu „Ftičeke“ možete pratiti na njihovoj službenoj Facebook stranici.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!