Promo sadržaj

Komentari 0

Na Rujanfestu uživo Plavi orkestar i Bajaga & Instruktori

Na Rujanfestu uživo Plavi orkestar i Bajaga & Instruktori

Kada ste zadnji put bili na koncertu Plavog orkestra ili Bajage & Instruktora u Zagrebu? Pomakni svoje granice zabave na Rujanfestu!

Rijetko se na našim prostorima pruža prilika uživo slušati hitove poput „Ako su to samo bile laži“ ili „Plavi safir“, upravo zato će se na Glavni stage Rujanfesta popeti Plavi orkestar i Bajaga & Instruktori! Veliki koncert održat će se 19. rujna na Bundeku uz jedinstvenu dnevnu ulaznicu od samo 35 kn. U prodaji su i posebne VIP i FAN PIT ulaznice u sustavu Eventima.

Plavi orkestar je jedan od najpopularnijih bendova s područje bivše Jugoslavije, od 80-ih do danas, i uz njih su odrastale generacije. Nakon više od 30 godina karijere Bajaga će zagrebačkoj publici imati puno glazbenih priča za ispričati. Teško da postoji osoba kojoj se neki njegov stih nije upisao u srce.

Glazba nema granice

Uz čak četiri različite pozornice gdje nastupaju razni izvođači svi će moći pronaći nešto po svom glazbenom ukusu! Osim posebne pozornice za DJ-eve R'n'B i house glazbe, Rujanfest donosi Glavni stage gdje će, osim Bajage & Instruktora te Plavog orkestra, nastupiti i Željko Joksimović, Jole, Maja Šuput, Željko Samardžić, Miroslav Ilić, Jala Brat i Buba Corelli te Petar Grašo čiji su nastup odabrali sami posjetitelji!

Na Extra stage-u nastupiti će Ministarke, Dejan Matić, Coby i Senidah, dok će urbanu, Open air pozornicu preuzeti Edo Maajka, Dino Jelusić, Detour, Marko Kutlić. Neki Novi Klinci (Balašević tribute band), Bang Bang, Ljetno Kino, Miki Solus, Fantom slobode (Azra tribute band), Pravila Igre i Cro trash party (I Bee - Ivana Banfić)! 

Najveća gourmet zona

Rujanfest ove godine najavljuje i veliku gourmet zonu koja će se prostirati na čak 2.500 m2! Umjesto kuhanja kod kuće, posjetite Rujanfest svakog dana i probajte jela koja predstavljaju različite hrvatske kuhinje. Tijekom gastro showa će biti pripremljena mega porcija najfinijih jela kao fuži s tartufima, kotlovina, grah, buncek i zelje, pašticada i čobanac. Gourmet zona pružit će pravo gurmansko iskustvo gdje hrana nema granice!