Obavijesti

Promo sadržaj

Nadogradite svoje računalo na Windows 11 Pro već od 10€

Nadogradite svoje računalo na Windows 11 Pro već od 10€
7

Bez obzira trebate li opremiti svoje računalo s nekim aplikacijama za svakodnevnu upotrebu kod kuće ili na poslu, ili ste student koji treba podršku u obavljanju školske godine, Microsoft je odlična opcija. No, izuzetno je rijetko da Microsoft nudi svoje aplikacije po sniženoj cijeni

Zahvaljujući Godeal24 zimskoj rasprodaji 2024, možete nabaviti najnovije pakete Microsoft Officea i operativni sustav Windows po pristupačnoj cijeni! Za ograničeno vrijeme možete dobiti Microsoft Office Professional 2021 za samo 26.75€, što je puno manje od uobičajene cijene od 299€. Poznat po korisnički prijateljskom sučelju i svestranosti, MS Office 2021 stoji kao rješenje za pojedince i tvrtke. Paket bez problema ispunjava različite zadatke - Excel za naprednu analizu podataka, OneNote za učinkovito digitalno bilježenje, i PowerPoint za angažantne prezentacije. Jednokratnom kupnjom eliminirat ćete muke s ponavljajućim naknadama i uživati u doživotnoj produktivnosti. Ne zaboravite primijeniti kôd kupona 'GG62' prilikom kupnje. 

Godišnja najniža cijena! 62% popusta na Doživotnu licencu za Microsoft Office (Kod kupona: GG62) 

Vaše računalo ne radi na svojem punom kapacitetu? Pružite mu poticaj s novim operativnim sustavom, Windows 11 Professional. Možete ga nabaviti na rasprodaji za samo 13.55€ (redovna cijena 199€) tijekom Zimske rasprodaje. Windows 11 Pro uključuje sve najnovije nadogradnje koje Windows nudi, uključujući one integrirane umjetnom inteligencijom, poput Windows Copilot-a. Copilot je pomoćnik s umjetnom inteligencijom koji je zamijenio Cortanu i može pomoći u svakodnevnim zadacima poput sažimanja dokumenata, pokretanja playliste i mijenjanja postavki. Iskoristite ovu ponudu dok je još duboko snižena. 

50% popusta na Pravu Windows operativni sustav (Kod kupona: GG50) 

Zgrabite svoje ekonomske pakete s 62% POPUSTA (kod kupona 'GG62') 

Sniženje do 50% popusta na još Windows izvedbi uz kupon kod: GG50 

Veleprodajne ponude, nevjerojatne cijene! 

Kako kupiti aktivacijski ključ? 

Nakon odabira artikla, krenutie u proces kupnje, nastavite kao gost (ili kreirajte novi račun), a zatim ispunite polja s traženim podacima za račun. 

Odaberite CWALLETCO kao platformu plaćanja i nastavite na sljedeći korak. 

Odaberite željeno sredstvo plaćanja. Savjetujemo da koristite PayPal. 

Koliko je pouzdan GoDeal24 u potpunosti se možete uvjeriti na TrustPilotu gdje je tvrtka ocjenjena kao “izvrsna i odlična” u 98% recenzija. Recenzije su ogledalo kvalitete iskustva kupovine te brojnih prednosti koje nudi ova trgovina. Odaberite između brojnih originalni proizvoda uz popuste sve do 90%, a digitalna dostava omogćit će da svoj softver dobijete izravno na adresu e-pošte samo nekoliko sekundi od kupnje. Što je prilično zgodno za kupce. 

GoDeal24 obećava profesionalnu tehničku podršku 24/7 te doživotnu podršku te garantira da ćete proizvode koristiti ugodno i bez problema. Možete ih uvijek kontaktirati na service@godeal24.com

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju
PROMO

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju

Nadaleko poznati najtraženiji svadbeni bend, Grupa Profeel, prošlog vikenda, uoči svadbene sezone predstavio je novitet na zagorskim cestama. Točnije, u sudjelovanju sa ’ Tulumbus-om’ pripremili su spektakal kakav se rijetko viđa

Andi Idrizi i Luigi Šalov među 250 boraca na hrvatskom castingu za HELL Boxing Kings
PROMO

Andi Idrizi i Luigi Šalov među 250 boraca na hrvatskom castingu za HELL Boxing Kings

Boksačke kvalifikacije u Zagrebu za milijunski nagradni fond
The Fall Guy - novi film Davida Leitcha spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer
PROMO

The Fall Guy - novi film Davida Leitcha spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer

Kaskader, novi film Davida Leitcha, spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer – Ryana Goslinga i Emily Blunt.