Obavijesti

Promo sadržaj

Najsigurnije su Kid's Jungle igraonice!

Najsigurnije su Kid's Jungle igraonice!
10

Centar za kvalitetu i sigurnost nagrađuje samo najsigurnija igrališta i igraonice, samo one koji ispune stroge sigurnosne zahtjeve i provjere, samo one koji konstantno rade na unapređenju svih sigurnosnih aspekata

Čak milijun i pol mališana koji su kroz 9 godina posjetili Kid's Jungle igraonice u City Centeru one East, West i Split složilo bi se da su najbolja zabava, najzabavniji rođendani i najraznovrsnije radionice baš u ovoj igraonici. A dio koji je njihovim roditeljima visoko na listi prioriteta – sigurnost, još jednom je potvrđena i nagrađena.

Centar za kvalitetu i sigurnost nagrađuje samo najsigurnija igrališta i igraonice, samo one koji ispune stroge sigurnosne zahtjeve i provjere, samo one koji konstantno rade na unapređenju svih sigurnosnih aspekata. Kid's Jungle je prepoznat kao sigurnosni lider na domaćem tržištu i s ponosom nosi priznanje Centra za kvalitetu i sigurnost. 

Boravak djece u Kid's Jungle igraonicama prva dva sata je besplatan, a educirane djelatnice, najmodernija (i najsigurnija) oprema za igranje i raznovrsne aktivnosti jamče roditeljima da će, dok oni uživaju u shoppingu u svom City Centeru one, njihovi mališani vrijeme ispuniti smijehom, druženjem, igranjem i stvaranjem novih prijateljstava.

Kid's Jungle igraonice su po otvorenju osigurale poštivanje norme EN1176 te dobile certifikat sukladnosti toj normi za sigurnost dječjih igrališta od organizacije TÜV Austria, a ovo priznanje Centra za kvalitetu i sigurnost velika je nagrada, ali i daljnja obaveza za unapređenje sigurnosti kako bi se djeca potpuno bezbrižno igrala, a roditelji bili bez brige jer je okruženje u kojem ostavljaju djecu maksimalno sigurno.  
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.