Obavijesti

Promo sadržaj

Najstrašniji tjedan u godini pokucao je na vrata CINESTAR TV FANTASY filmskog kanala

Najstrašniji tjedan u godini pokucao je na vrata CINESTAR TV FANTASY filmskog kanala
9

Vrijeme je da odaberete svoju odjeću, izrezujete bundeve i opskrbite se kokicama. Noć vještica je pred nama, a mi vam donosimo tjedan horor filmova na CineStar TV Fantasy koji će vam pomoći da se pripremite za jezivu noć zabave.

Bliži nam se najstrašnije doba godine – Halloween. Zašto ne biste organizirali neki kućni party i noć hororaca? Okupite svoje društvo i provedite tjedan uoči Noći vještica zakovani pred ekranom, uz CineStar TV Fantasy, kokice i dobru klopu, gledajući filmove uz koje će vam se slediti krv u žilama.

To dolazi (It follows)

U ponedjeljak, 24.listopada na CineStar TV Fantasy pratimo jezivu priču o duhovima koja je svjetlosnim godinama ispred predvidljivih, klišeiziranih, američkih besmislica. Ovo je prekrasan staromodni horor o mladoj djevojci koju muče čudne vizije i neizbježan osjećaj da je netko, ili nešto, prati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Odbrojavanje (Countdown)

Dok sat otkucava, ona mora pronaći način da spasi svoj život prije nego istekne vrijeme…

Budimo iskreni, kad bismo zaista mogli preuzeti aplikaciju koja će vam s nevjerojatnom točnošću pokazati kad ćete umrijeti, biste li to zaista napravili? Odbrojavanje je na rasporedu u utorak, 25.10. u 21:00 sat.

Antebellum

Antebellum je zastrašujući triler producenta uspješnih filmova Get Out i US, a revolucionarni redatelji Gerard Bush i Christoper Renz, poznati pod umjetničkim imenom Bush + Renz, donose novi uzbudljiv stil u filmskom stvaralaštvu. U srijedu, 26.10., pratimo ovu zastrašujuću misteriju u kojoj se uspješna autorica Veronicu Henley nađe zarobljena u užasavajućoj stvarnosti i mora razotkriti jezivu misteriju prije nego što bude prekasno.

Igra strave (Come play)

U četvrtak je na programu „Igra strave“. Mladi Azhy Robertson je u ulozi Olivera, usamljenog mladića koji se osjeća drugačije od svih ostalih. Na svojem tabletu očajnički traži prijatelja u kojem bi našao utjehu i utočište. Upravo tamo tajanstveno stvorenje pokušava ući u njegov svijet a Oliverovi se roditelji moraju boriti kako bi spasili sina od tog jezivog stvorenja.

Naslijeđeno zlo (Hereditary)

Jeziv i uznemirujuć hororac sa odličnom glumačkom postavom u izvrsnoj izvedbi glumice Toni Collette na rasporedu je u petak 28.10., samo na CineStar TV Fantasy. Kritičari su ovaj film nazvali kombinacijom Egzorcista i Rosemaryne bebe za nove generacije.

Annie Graham (Toni Collette), umjetnica je koja izrađuje minijature, živi u ogromnoj kući sa svojim mužem psihijatrom Steveom (Gabriel Byrne) i njihovo dvoje djece. Baka je, pak, upravo umrla, a sprovod je među prvim scenama u kojima upoznajemo obitelj Graham i međuodnose njenih članova. Na prvu najzanimljiviji od svih onaj je između Annie i pokojne joj majke, o kojoj se malo toga znalo. Što nam Aster više otkriva o Annienoj obiteljskoj povijesti, to svjesniji postajemo užasa koji vrebaju iza ugla i samo čekaju da nas zaskoče.

Odbukcija Jane Doe (Autopsy Of Jane Doe)

Brian Cox i Emile Hirsch glume oca i sina, Tonyja i Austina, koji rade kao patolozi. Priča se odvija u mrtvačnici u koju im dostave tijelo nepoznate, lijepe mlade djevojke, koje je na neobjašnjiv način dospjelo na poprište višestrukog ubojstva. Bez ikakvih vidljivih tragova i dokaza koji bi mogli ukazati na razlog smrti, otac i sin odlučno kreću u potragu za bilo kakvim dokazima. Istraga ih dovede do bizarnih tragova koji ih navode na šokantno otkriće.

Ova pomalo drugačija horor priča zalijepit će nas za male ekrane u subotu, 29.10. u 21:05.

Shadow in the Cloud (Sjena straha)

U jeku Drugog svjetskog rata, kapetanica Maude Garrett ( Chloë Grace Moretz) pridružuje se muškoj posadi bombardera B-17 s vrlo tajnim paketom. Zatečena prisutnošću žene u vojnom letu, posada testira svaki Maudein pokret. Neobična događanja i rupe u njezinoj prošlosti potiču paranoju oko njene prave misije.
Ali posada se mora bojati nečeg drugog ... nečeg što vreba iz sjene i zlokobno
razdire srce aviona.

Akcijska horor priča na rasporedu je nedjelju, 30.10. u 21 sat, kao uvertira u najstrašniju večer u godini.

Bježi (Run)

Bježi nije običan horor triler, to je vrhunski užasavajući film – majstorski rad vizionarske ekipe filma „Searching“ koji unosi nemir u gledatelja pred velikim ekranom. Film je na rasporedu u ponedjeljak, na samu Noć vještica, u 21 sat na CineStar TV Fantasy. U glavnim su ulogama Sarah Paulson i Kiera Allen.

 

Za detaljan raspored filmova i serija na CineStar TV kanalima posjetite CineStar TV Facebook i Instagram profile, YouTube kanal te web stranicu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince