Obavijesti

Promo sadržaj

Najveća 3D kartica u Hrvatskoj uvijek je s vama

Najveća 3D kartica u Hrvatskoj uvijek je s vama
3

S pročelja Avenue Malla, VISA nas podsjeća na nove pogodnosti

Kartično plaćanje odavno nam je svima prešlo u naviku. Još samo u rijetkim prilikama nosimo sa sobom veće količine gotovine: danas radije hodamo po svijetu s tek onoliko keša koliko je dovoljno za kavu i sitne užitke, a sve veće kupnje pretežno obavljamo putem kartica. 

Sa sve većom upotrebom kartičnog načina plaćanja i potraga za bankomatima polako postaje stvar prošlosti jer uz VISA karticu danas možemo bezbrižno uživati u kupnji, ne samo bez gotovine već i bez fizičke kartice, koristeći mobilni telefon umjesto novčanika.  

Na tu nas pogodnost uspješno podsjeća impresivna 3D animacija koja svakodnevno privlači pažnju brojnih Zagrepčana na jednoj od najfrekventnijih lokacija u Hrvatskoj. Pročelje Avenue Malla, popularnog trgovačkog centra u Novom Zagrebu, ovih dana krasi najveća 3D VISA kartica s jasnom porukom: Ostavite li karticu kod kuće na sigurnom, plaćanje možete obaviti koristeći svoj mobilni telefon. A znamo da se mobitel ne zaboravlja. 

Sad kad imate jednu brigu manje, zanima nas na što vi najviše trošite? Vjerujemo da su troškovi režije i prehrambenih artikala svima na vrhu liste. Osim tih neizbježnih troškova, neka istraživanja pokazuju da pratimo modu: volimo potrošiti na krpice i priuštiti si male luksuze.  Hedonisti čuče u svakom od nas i koriste svoju priliku - osim što volimo uživati, shoping nam je i svojevrsna terapija, zadovoljstvo kojim se nagrađujemo za svoje male uspjehe, sreća koju dijelimo s drugima kupujući za obitelj.  

Ne morate si uskratiti taj gušt: Kupujte racionalno, izbjegavajte impuzivnu kupnju, promislite treba li vam zaista taj sjajni artikl koji vas mami s polica i budite bez brige. Zaboravili ste svoju VISA karticu kod kuće? Nema veze, platite mobilnim telefonom i uživajte u danu! 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve