Obavijesti

Promo sadržaj

Najveća 3D kartica u Hrvatskoj uvijek je s vama

Najveća 3D kartica u Hrvatskoj uvijek je s vama
3

S pročelja Avenue Malla, VISA nas podsjeća na nove pogodnosti

Kartično plaćanje odavno nam je svima prešlo u naviku. Još samo u rijetkim prilikama nosimo sa sobom veće količine gotovine: danas radije hodamo po svijetu s tek onoliko keša koliko je dovoljno za kavu i sitne užitke, a sve veće kupnje pretežno obavljamo putem kartica. 

Sa sve većom upotrebom kartičnog načina plaćanja i potraga za bankomatima polako postaje stvar prošlosti jer uz VISA karticu danas možemo bezbrižno uživati u kupnji, ne samo bez gotovine već i bez fizičke kartice, koristeći mobilni telefon umjesto novčanika.  

Na tu nas pogodnost uspješno podsjeća impresivna 3D animacija koja svakodnevno privlači pažnju brojnih Zagrepčana na jednoj od najfrekventnijih lokacija u Hrvatskoj. Pročelje Avenue Malla, popularnog trgovačkog centra u Novom Zagrebu, ovih dana krasi najveća 3D VISA kartica s jasnom porukom: Ostavite li karticu kod kuće na sigurnom, plaćanje možete obaviti koristeći svoj mobilni telefon. A znamo da se mobitel ne zaboravlja. 

Sad kad imate jednu brigu manje, zanima nas na što vi najviše trošite? Vjerujemo da su troškovi režije i prehrambenih artikala svima na vrhu liste. Osim tih neizbježnih troškova, neka istraživanja pokazuju da pratimo modu: volimo potrošiti na krpice i priuštiti si male luksuze.  Hedonisti čuče u svakom od nas i koriste svoju priliku - osim što volimo uživati, shoping nam je i svojevrsna terapija, zadovoljstvo kojim se nagrađujemo za svoje male uspjehe, sreća koju dijelimo s drugima kupujući za obitelj.  

Ne morate si uskratiti taj gušt: Kupujte racionalno, izbjegavajte impuzivnu kupnju, promislite treba li vam zaista taj sjajni artikl koji vas mami s polica i budite bez brige. Zaboravili ste svoju VISA karticu kod kuće? Nema veze, platite mobilnim telefonom i uživajte u danu! 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Eurospin nastavlja ekspanziju diljem Hrvatske
PROMO

Eurospin nastavlja ekspanziju diljem Hrvatske

U idućih 12 mjeseci najavljena su otvorenja 12 novih trgovina

Dobitnici milijunskih jackpota otkrivaju što su prvo kupili s novcima od dobitka
PROMO

Dobitnici milijunskih jackpota otkrivaju što su prvo kupili s novcima od dobitka

U SuperCasinu jackpot iznosi preko 1.6 milijuna eura!
Varaždinski KVART festival ove godine u Varteksu, headlineri Grše, Ida Prester & Lollobrigida
PROMO

Varaždinski KVART festival ove godine u Varteksu, headlineri Grše, Ida Prester & Lollobrigida

Za nešto više od tjedan dana počinje KVART, glazbeni festival u Varaždinu koji u svojem šestom izdanju od 6. do 8. lipnja dovodi 20-ak izvođača iz Hrvatske i regije s headlinerima Grše, Ida Prester & Lollobrigida, Jonathan i Buntai