Najveći festival vitalnosti na otvorenom: 12. Sensa dan obogaćuje živote i unosi radost | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Najveći festival vitalnosti na otvorenom: 12. Sensa dan obogaćuje živote i unosi radost

Najveći festival vitalnosti na otvorenom: 12. Sensa dan obogaćuje živote i unosi radost

U nedjelju 13. lipnja održava se najveći hrvatski festival zdravlja, ljepote i vitalnosti na otvorenom. Uživajte u druženju, dobroj energiji i brizi o sebi!

Najveći hrvatski festival zdravlja, ljepote i vitalnosti na otvorenom stiže nam uljepšati i ovo ljeto! Kao i svake godine, očekuju vas besplatne radionice joge, zvučne kupke i meditacija te čitav niz predavanja na temu osobnog rasta i razvoja. Posvetite vrijeme sebi i svojim užicima!

I ove godine, 12. put zaredom, u suradnji s Parkom Maksimir magazin Sensa ima priliku ponuditi vam sadržaj koji će vas veseliti i obogatiti vam život - baš ono što nam je svima u ovo vrijeme prijeko potrebno.

Isprobajte nove proizvode, vježbajte jogu i pilates, tai chi, doznajte kako djeluje terapija zvukom, naučite više o sebi i svojim odnosima na zanimljivim predavanjima, uživajte u brojnim inspirativnim i praktičnim radionicama koje vode eminentni suradnici magazina Sensa. Na četiri lokacije (Livada Kišobran, Livada Lipovo sjedište, Zeleni kutak i Sensa kutak) održat će se više od dvadeset radionica, koje su za sve posjetitelje besplatne.

U sklopu Sensa dan moći ćete doznati i sve o prirodnim proizvodima koje ćete imati priliku isprobati te dobiti savjete za njegu, zdravlje i prehranu.

Tradicionalno, Sensa dan je humanitarno obojen jer se prodajom starijih izdanja časopisa Sensa, prikupljaju dobrotvorna sredstva za Hrvatsku udrugu za ranu intervenciju u djetinjstvu (HURID).

To je nevladina udruga koja okuplja stručnjake u području rane intervencije s ciljem stvaranja sustava rane intervencije i promicanja znanstveno utemeljenih programa koji će pridonijeti dobrobiti mlađe djece s biološkim ili socijalnim rizikom i kvaliteti života njihovih obitelji.

Udruga HURID na Sensa danu ima postavljen izložbeni prostor na kojem upoznaju posjetitelje sa svojim ciljevima, aktualnim projektima i djelovanjem, a uz to, prikupljaju se humanitarna sredstva koja omogućuju provođenje aktivnosti udruge.

Pridružite se i ovog puta i budite dio velike Sensine “obitelji” u zagrebačkom parku Maksimir u nedjelju 13. lipnja od 10 do 19 sati. Uživajte u druženju, dobroj energiji i brizi o sebi!

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Kako pravilno ukloniti uvenule cvjetove pelargonije?
PROMO

Kako pravilno ukloniti uvenule cvjetove pelargonije?

Lakše je nego što mislite, i za početak – ne trebaju vam čak ni škare!

Favbet uvijek nudi više – dođi i zabavi se na Euro fan zoni u Rijeci i bodri naše Vatrene
PROMO

Favbet uvijek nudi više – dođi i zabavi se na Euro fan zoni u Rijeci i bodri naše Vatrene

Ovih dana Rijeka postaje glavno središte zabave! U sklopu ovogodišnjeg Europskog prvenstva, svi veliki navijači Hrvatske reprezentacije imaju priliku pratiti nadolazeće utakmice na najatraktivnijoj lokaciji u gradu pod pokroviteljstvom Favbet-a
Projektu „Za odgovorno odrastanje mladih“ priključuje se rekordan broj škola
PROMO

Projektu „Za odgovorno odrastanje mladih“ priključuje se rekordan broj škola

Roditelji učenika i stručni suradnici iz čak 82 škole slušat će stručna predavanja koja će im olakšati komunikaciju s tinejdžerima te im pomoći u očuvanju njihovog mentalnog zdravlja