Obavijesti

Promo sadržaj

Nakon otvorenja sezone, Fun Park Biograd seli na Divlji Zapad i na Piratska mora!

Nakon otvorenja sezone, Fun Park Biograd seli na Divlji Zapad i na Piratska mora!
7

Fun park Biograd otvorio je sezonu sa odličnim zabavnim programom, natjecanjima, nagradnim igrama i plesom.

Kao šlag na odličnu zabavu nebo nad parkom obojili su šareni lampioni, a potom i vatromet u izvedbi svjetskih piromajstora-Mirnovec pirotehnike!  A ono što slijedi su svakako zabavna putovanja kroz vrijeme i teme, koje ste vjerojatno gledali na filmovima. Naravno u Fun Parku Biograd svakoga tjedna možete biti dio posebne tematske zabavne čarolije. Nakon svečanog otvorenja, zabava se seli na prerije Divljeg Zapada!

WILD WILD WEST  07. I 08.5.2022. 

Ovaj prezabavan event razveselio je lani i velike i male, probudio natjecateljski duh i dobro nasmijao sve uzraste. Mnogi su se roditelji uz one najmanje okušali u natjecanjima i country pjena partiju. I  ove godine ljubitelje western zabave čeka odličan provod u brojnim kaubojskim i indijanskim natjecanjima. Najmlađi natjecatelji mogu loviti krivine u indijanskima kanuima koji će ih odvesti u tjesnace male rijeke i u svijet hrabrih crvenih ratnika. Tu je i Western Express mali vlak spreman da sve generacije proveze kroz tunele koje su sagradili vrijedni rudari. Udobno se smjestite i uživajte u prizorima Divljeg Zapada. Oni željni dodatnog adrenalina mogu uskočiti u Mine train coaster i hrabro savladati zavoje kakve su vidjeli u avanturističkim filmovima. Naravno uz vožnje možete se okušati u najpopularnijem Western natjecanju jahanju mehaničkog bika, a nakon svega i zaplesati u super zabavnom country pjena partiju! Na kraju oni sretne ruke zabavan dan mogu završiti i s nekom nagradicom  na tomboli. 

Kao na svakom početku priče o Divljem Zapadu i ovoga puta Fun Park Biograd imat će čast ugostiti uvaženog pernatog ambasadora-papigu Koko koji će ovaj party učiniti još zabavnijim!

PROGRAM WILD WILD WEST  7. I 8.5.2022. 

16.00              Pucanje iz luka i strijele 

                          Slikanje s papigom Koko 

18.00               Country pjena party 

19.00               Natjecanje u jahanju bika 

20.00               Tombola 

20.30               Puštanje lampiona

Od ove sezone Wild West područje obogaćeno  je s dodatnom zonom za igranje i spremno za nove avanture, smijeh i dobar provod!!

PIRATSKE IGRE  14. I 15.5.2022 

Nakon western avantura, prerije će zamijeniti piratska mora i zabavne piratske igre!! Za piratske igre trebate imati pravi tim  i dobro posložiti posadu, jer samo tako možete u bitkama na brodovima osvojiti Piratski zaljev! 

Kako bi zabava bila još bolja Fun Park Biograd pripremio je brojna natjecanja i odličnu piratsku zabavu. Brodovi u piratskom zaljevu dobro su naoružani prskajućim topovima i spremni da uz pravu posadu pošteno zašpricaju protivnike. Krenite u piratske bitke ali PAZITE!! Vodena opasnost vreba i sa kopna iz dobro napunjenih vodenih prskajućih topova, te boomper boatsa posebnih gumenih čamaca, koji vas mogu dočekati i vašu piratsku bitku pretvoriti u pravu avanturu! Piratske pustolovine pod budnim okom prati kapetan Sparrow, najtraženiji piratski lik za fotografiranje! Oni hrabriji mogu istražiti i kuću straha i upoznati se s piratskim zombijima. Lako ćete je pronaći, krasi je najveća piratska lubanja sa nožem. Naravno atrakcije Fun Parka Biograd  radit će punom parom i ponuditi zabavu u svakom dijelu parka. 

Program počinje od 14.00 sati, a uz zabavne vožnje okušajte se i u brojnim piratskim igrama. Kao prava piratska ekipa odmjerite snage u potezanju konopa, obaranju ruke, zaplešite na posebnom piratskom pjena partiju i na kraju zaigrajte i tombolu! Možda uz odličnu zabavu i osvojite poneku nagradu. Za sam kraj slijedi čarolija bojanja neba sa lampionima. Pošaljite poneku lijepu želju i uživajte u čarobnoj atmosferi. 

14. i 15.5. PIRATSKE IGRE-PROGRAM: 

14.00 Otvorenje, susret i slikanje s Funny i piratima uz slatke poklončiće 

16.00  Potezanje konopa 

17.00  Piratski pjena party 

18.00  Obaranje ruku 

20.00  Tombola 

20.30 Puštanje lampiona 

Ovaj nagrađivani centar zabave za ljeto pripremio je još pregršt novih avantura i obogatio ponudu igračaka koje će sigurno razveseliti one najmanje posjetitelje. Kao i lani mnogi junaci iz najpopularnijih filmova, skupa sa  voditeljima, plesačima i zabavljačima potrudit će se da vam osiguraju nezaboravan provod na koji ćete se sigurno rado vratiti tijekom sezone!

Ulaznice

Radno vrijeme

Facebok

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura