Obavijesti

Promo sadržaj

Napokon je u Varaždinu Roto otvorio svoja vrata svim ljubiteljima vrhunskih pića

Napokon je u Varaždinu Roto otvorio svoja vrata svim ljubiteljima vrhunskih pića
8

U jedinstvenom prostoru koji se nalazi na adresi Tina Ujevića 2,  pronaći ćete širok i atraktivan asortiman vrhunskih domaćih i stranih vina te jakih alkoholnih pića, komercijalnih i craft piva, raznih sokova, a tu su i dodaci potrebni za svaku dobru zabavu.

Novi diskont pića u Varaždinu strateški je važan nastavak širenja maloprodajne mreže nacionalnog distributera pića Roto dinamica i prvi diskont na području Varaždinske županije kojim želi svojim kupcima pružiti najveći izbor svih vrsta pića, ekskluzivnu ponudu uvoznih brendova i najbržu uslugu. 

Široka ponuda pića, diskontne cijene, top akcije i brza usluga bit će i izvrstan izbor za sve ugostitelje koji će u diskontu, osim pića, moći kupiti i profesionalnu opremu za čišćenje, čaše te dodatni asortiman koji je potreban svakom ugostiteljskom objektu. 

U novootvorenoj Roto prodavaonici možete pronaći rashladnu komoru u kojoj su pića uvijek po mjeri, spremna za konzumiranje- idealno rashlađena. Ako i to nije dovoljno u ponudi se može pronaći i led. 

8
| Foto: Privatni album/Zeljko Hladika/PIXSELL

Cijela ponuda dostupna je za naručiti i putem wolta

Radno vrijeme je od ponedjeljka do četvrtka od 07:30 – 21:00, petkom i subotom od 07:30 – 22:00, a nedjeljom od 09:00 – 13:00. 

Zabava može početi! 

U Rotu je zabava ozbiljan posao! 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24
Shopaj24

Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24

Shopaj24, prvi hibrid medija i oglasnika, lansirao je novu verziju svoje platforme. Ovaj korak označava evoluciju prema modernijem, intuitivnijem i naprednijem iskustvu za sve korisnike