Obavijesti

Promo sadržaj

Neka vaš život bude digitalna simfonija – dočekajteDVB-T2 uz Samsung 4K televizore

Neka vaš život bude digitalna simfonija – dočekajteDVB-T2 uz Samsung 4K televizore
2

Uživajte u budućnosti na Samsung 4K televizorima i DVB-T2 signalu koji stiže u listopadu ove godine

Hrvatska će krajem listopada započeti prijelaz na najnoviji DVB-T2 sustav televizijskog signala. Što to zapravo znači?

Za samo dva mjeseca, postojeći zemaljski TV signal bit će unaprijeđen DVB-T2/HEVC signalom. Ovaj novi standard će omogućiti HD prikaz za sve zemaljske TV programe te jaču otpornost signala na smetnje, kao i korištenje HbbTV-a za pristup dodatnom i interaktivnom sadržaju televizijskih kuća. Kako biste mogli nastaviti gledati dostupne kanale na novom standardu, za podršku je potreban i poseban TV prijamnik koji podržava DVB-T2, ugrađen ili spojen na televizor.

Samsung se pobrinuo za veličanstven doček budućnosti uz svoj impresivan asortiman 4K televizora spremnih na podržavanje najnovijih signala i tehnologija. Od bogatstva inovacija poput Infinity Screen zaslona, OTS+ tehnologije, aktivnog prilagođavanja dijaloga te Smart Screen mogućnosti, maksimalno iskoristite trenutak dolaska novog DVB-T2 signala uz Samsung QLED 4K te lifestyle televizore za čist, bistar i bogat prikaz sadržaja.

Zakoračite u novi svijet velikih ekrana

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Novi Samsung modeli televizora za 2020. donose unaprijeđene Smart Screen mogućnosti na bazi umjetne inteligencije poput Adaptive Picture opcije za savršenu kvalitetu slike. Tu je i Tap View koji povezivanje pametnih telefona s televizorom čini lakšim nego ikad. Dovoljno je samo prisloniti pametni telefon uz TV te su oni povezani. Također, Multi-View način rada omogućava da se sadržaj s mobilnog uređaja prikaže u jednom dijelu televizijskog ekrana.

Potpuno se predajte svojim osjetilima uz izvrsnu sliku i brojnim tehnologijama

Uz Samsung televizore i napredniju HD sliku koju pruža DVB-T2 signal, možete se u potpunosti opustiti ispred svojeg naslonjača i uroniti u scene svojih najdražih filmova i serija. HD slika DVB-T2 signala ima čak četiri puta veću razlučivost od standardne (SD) televizijske slike, zbog čega su prizori na ekranu oštriji, živopisniji i puni boja. Za takvu kvalitetu, potreban je i jednako kvalitetan televizor, poput Samsung televizora. Uz bezgraničan dizajn crni rubovi televizora uopće se ne primjećuju, stapajući sliku s okolnim prostorom.

Osim besprijekorne slike, novi QLED modeli za poseban audio doživljaj donose Object tracking sound tehnologiju koja prilagođava širenje zvuka s obzirom na scene na ekranu, a okolna buka postaje stvar prošlosti jer televizor aktivnim prilagođavanjem dijaloga prepoznaje razgovore u televizijskom sadržaju i automatski pojačava njegovu glasnoću. S novim televizijskim signalom dolazi i tehnološki novitet HbbTV, koji za gledatelje nudi interaktivni sadržaj, dodatne usluge, gledanje sadržaja s odgodom te sudjelovanju u programu uživo, poput glasanja i nagradnih igara. S brojnim tehnologijama Samsung QLED televizora, na poseban način uplovite u gledanje najdražih kanala putem svih mogućnosti koje nudi novi HbbTV.

Svi korisnici koji se odluče za QLED Q60T, Q70T ili UHD od 75’’ ili veći na poklon dobivaju i Soundbar HW-T550. Ako uređenju svojeg doma posvećujete posebnu pažnju pa ste se odlučili za The Frame televizor od 55'' ili više, na poklon dobivate i poseban Soundbar HW-S40T presvučen dizajnerskom trakom.

Također, ako se odlučite za Samsung QLED 8K TV, na poklon dobivate Soundbar Q800T, a ako odaberete modele QLED Q80 ili Q95, na poklon ćete dobiti Samsung Soundbar Q60T.

Svoj idealni Samsung televizor možete odabrati u promotivnom periodu koji traje do 30. rujna ili do isteka zaliha. Kako biste ostvarili pravo na poklon, potrebno je registrirati svoju kupnju slanjem maila na ce.promotion@samsung.com. Više informacija potražite na www.samsung.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince