Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 4

Nevjerojatno, ali istinito: Evo kako jednim dodirom možete usisati i oprati podove

Nevjerojatno, ali istinito: Evo kako jednim dodirom možete usisati i oprati podove

Često se nađemo u situaciji u kojoj nam čišćenje podova teško pada te bismo sve dali da to obavi netko drugi. Nasreću, postoje gadgeti koji će vrlo rado uskočiti i postići iznenađujuće dobre rezultate

VIDEO

Jeste li znali da pravilo "5 sekundi" (koje kaže da je hrana koja padne na pod sigurna za jelo ako je pokupite u roku od pet sekundi) ne vrijedi u svakoj situaciji? U istraživanju dr. Donald W. Schaffner, profesor sa Sveučilišta Rutgers, otkriva kako vlaga, vrsta površine i vrijeme pridonose bržem prijenosu bakterija na hranu. Ovaj mikrobiolog za hranu također tvrdi da, što je hrana vlažnija, bakterije će se prije početi hvatati za nju, a ponekad je za to potrebno i manje od 1 sekunde. Bakterije se lako i brzo razmnožavaju, a da bi vaši podovi uvijek bili čisti, imamo jedan odličan trik.

Dom koji se sam čisti

Ponekad nam čišćenje i pranje podova teško padaju, no danas na tržištu postoji mnoštvo gadgeta koji uvelike olakšavaju život. Jedan od popularnijih je iRobot, koji predstavlja revoluciju među usisavačima, a prisutan je u svim pametnim kućama, ali i u tehnološki osviještenim obiteljima.

Visoka razina čistoće

iRobot Roomba, vrhunski robotski usisavač, svakodnevno će umjesto vas preuzeti prljavi dio posla i usisati vaš dom. Dovoljno je samo pritisnuti gumb i zadatak će bit obavljen a da ne potrošite vrijeme i energiju na guranje crijeva usisavača. Osim što će Roomba detaljno usisati vaš dom, tu je i iRobot Braava, robotski perač podova vrhunskih performansi, koji će vas zamijeniti u brisanju podova. Ova dva robotska uređaja savršeno usklađeno rade za visoku razinu čistoće u vašem domu te je svaki od njih specijalist u svojoj kategoriji čišćenja! Zamislite dom koji se sam održava i magično čini pravu stvar u skladu s vašim očekivanjima.

Na koji način ova dva robota komuniciraju? 

Tehnologija Imprint™ Link omogućava komunikaciju između robotskih usisavača Roomba® serije 97x, i3, i7 i s9 te Braava jet® m serije, robotskog perača poda. Značajka Imprint™ Link omogućuje vašem robotskom peraču podova - Braavi, da počne brisanje nakon što robotski usisavač Roomba završi usisavanje.

iRobot Roomba nakon svojeg rada, suhog čišćenja podova, odnosno usisavanja, vraća se u svoju baznu stanicu i šalje signal iRobot Braavi jet m6, robotskom peraču podova, da može početi mokro pranje podova. Njihova komunikacija savršeno je usklađena, Braava neće početi svoj posao dok Roomba ne dovrši svoj dio, naravno - samo ako ste vi to tražili.

A kako to izgleda, možete pogledati u videu.

iRobot ima više od 30 godina stručnog iskustva na području robotike i inovacije. Tijekom godina rada iRobot je usavršio robotski usisavač Roomba® i robotski perač podova Braava kako bi korisnici širom svijeta što jednostavnije i temeljitije čistili podove.

Iskoristite akciju do 30. 6. 2021. i nabavite Roombu i3 (i3156) po cijeni od 3199 kn⁠. Uz novu Roombu i3 (i3156) donosimo vam akcijske cijene i za još nekoliko modela, pa tako možete nabaviti i Roombu 694 po cijeni od samo 1799 kn, Roombu i3+(i3558) po cijeni od 4999, 2u1 robotski usisavač i perač podova Roomba Combo (i1138) po cijeni od 2599 kn te robotski perač podova Braava jet m6 po cijeni od 4199 kn. Akcijske cijene dostupne su na maloprodajnim mjestima iRobot Hrvatska (internetska trgovina www.irobot.hr, iRobot kiosk u Arena centru u Zagrebu i iRobot kiosk u City Center One u Splitu) te kod ovlaštenih prodavatelja: Sancta Domenica, EMMEZETA, Links, Harvey Norman, Svijet medija, eKupi, Bazzar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura