Obavijesti

Promo sadržaj

NEXE-ova tvornica IGMA pustila u pogon postorojenje za preradu agregata

NEXE-ova tvornica IGMA pustila u pogon  postorojenje za preradu agregata
4

Nastavlja se politika investiranja u ekološki prihvatljive suvremene tehnologije

NEXE-ova tvornica za proizvodnju agregata i betonskih elemenata IGMA d.o.o. u Koprivnici investirala je 3 milijuna kuna u mobilno drobilično postrojenje. Ovim ulaganjem u postrojenje s najsuvremenijom tehnologijom za održivu proizvodnju agregata, IGMA nastavlja s politikom investiranja u ekološki prihvatljive suvremene tehnologije koje predstavljaju dio rješenja u očuvanju okoliša i uspostavljanju održivog razvoja.

Na lokaciji Keter, smještenoj na području Općine Drnje u Koprivničko-križevačkoj županiji, u pogon je pušteno suvremeno mobilno postrojenje za drobljenje i klasiranje agregata sa višestrukom  primjenom.

„Postrojenje se sastoji od konusne drobilice, kosog vibracijskog sita i spiralnog klasifikatora za klasiranje drobljenog kamenog agregata na frakcije. Klasiranje drobljenog kamenog agregata odvija se u suhom ili mokrom režimu rada. Osnovna namjena mobilnog drobiličnog postrojenja je proizvodnja drobljenog kamenog agregata frakcije 0/32 mm i frakcije 0/16 mm. Oni se koriste kao agregati za nevezane i hidraulički vezane materijale za upotrebu u građevinarstvu, za izgradnju cestovne i željezničke konstrukcije za nosive slojeve, bankine, nasipe i zaštitne slojeve (tampone)“, objasnio je šef službe proizvodnje i tehničkih poslova IGMA d.o.o. Krunoslav Alduk.

Mobilno drobilično postrojenje kapaciteta 50-60 t/h izrađeno je uz pomoć renomiranog češkog proizvođača drobilica te domaćih proizvođača, a sve u suradnji sa stručnjacima tvrtke IGMA d.o.o. U postrojenju se mogu proizvoditi i ostale vrste agregata različitih tipova i namjena, čime je omogućena visoka iskoristivost samog postrojenja, a tvrtki IGMA d.o.o. omogućen razvoj novih proizvoda.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!