Obavijesti

Promo sadržaj

Nije šala, reci nam hvala! Vratio se omiljeni 'Double Down' u KFC Hrvatska restorane!

Nije šala, reci nam hvala! Vratio se omiljeni 'Double Down' u KFC Hrvatska restorane!
3

Jeste li se ikada zapitali zašto je KFC tako poseban? Naša tajna je u uvijek svježoj i ručno pripremljenoj piletini neposredno prije posluživanja. Baš je takva hrskava piletina ono što naši svakodnevni kupci prepoznaju, vole i cijene u svim našim proizvodima. Samim time što držimo do svježe i kvalitetne ponude piletine želimo ponuditi našim kupcima samu bit KFC-a, a to je DUPLA PILETINA!

Revolucija u KFC ponudi biti će opet dostupna svim ljubiteljima piletine od 05. travnja, ali ponuda je vremenski ograničena. Mnogima već znani, DOUBLE DOWN, je drugačiji po tome što je KFC piletina zapravo pecivo! Dok svi drugi sendviči na tržištu dijele isti koncept sa pecivom, mesom, umakom, sirom ili slaninom u sredini, DOUBLE DOWN sendvič iz KFC-a je „izazvao“ tradicionalnu recepturu ponudivši svojim kupcima nešto potpuno drugačije, ali opet vrlo karakteristično za KFC: dominaciju pilećeg mesa među ostalim sastojcima! 

DOUBLE DOWN sendvič se sastoji od hrskave slanine, listića cheddar sira,  majoneze i BBQ umaka koji su složeni u sendvič između dva svježe pripremljena komada piletine te će biti dostupan u svim KFC restoranima kao sendvič, u meniju s velikim krumpirićima i pićem te u big box izdanju s dodatkom 5 Hot Wings-a.  

Koliko je DOUBLE DOWN jedinstven proizvod govori i sama činjenica da se oko njega već stvorila cijela priča na društvenim mrežama s poznatim „Influencerima“ koji ovih dana također dijele i svoje popust kodove za sve one koji još uvijek nisu imali prilike isprobati čari Double Down sendviča.  

DOUBLE DOWN je dostupan u svim KFC Hrvatska restoranima te je isto tako moguće ga naručiti i putem dostave preko Wolt, Glovo ili Bolt Food aplikacija. 100% prava piletina, svježe pripremljena u duplom izdanju je nešto što ovih dana svakako treba isprobati jer je sama promocija vremenski ograničena.