Obavijesti

Promo sadržaj

Nova direktorica Sektora za ljudske resurse u HEINEKEN

Nova direktorica Sektora za ljudske resurse u HEINEKEN
2

Romina Ivančić je nova direktorica Sektora za ljudske resurse i članica menadžment tima kompanije HEINEKEN Hrvatska

Romina Ivančić je nova direktorica Sektora za ljudske resurse i članica menadžment tima kompanije HEINEKEN Hrvatska. Na ovu poziciju dolazi iz kompanije Lidl Hrvatska gdje je obnašala dužnost direktorice ljudskih resursa. U HEINEKENU Hrvatska podupirat će radnu okolinu koja osigurava najbolji učinak zaposlenika kroz uspostavljanje održive platforme koja, s jedne strane, njeguje razmjenu znanja i razvoj kompetencija,  identifikaciju ključnih trendova i inovaciju te međuodjelnu suradnju, dok sa druge strane u potpunosti uzima u obzir zadovoljstvo i potrebe zaposlenika. Također, u suradnji s kolegama iz ostalih sektora, bavit će se područjem kvalitete radnog mjesta – zaštitom na radu, zdravljem i sigurnošću zaposlenika.

Romina je svoju karijeru započela 2008. kao HR specijalist za razvoj zaposlenika u Hypo Alpe-Adria banci, a 2009. prelazi u sektor telekomunikacija. U Vipnetu najprije radi na poziciji stručnjaka za razvoj zaposlenika a kasnije preuzima funkciju stručnjaka za kompenzaciju i benefite. Tijekom svojeg rada u Vipnetu aktivno obnaša i funkciju HR biznis partnera te intenzivno radi na organizacijskom razvoju, operativnoj izvrsnosti te razvoju zaposlenika.

Nakon toga, 2014. se pridružuje Lidlu s ciljem uspostavljanja odjela razvoja zaposlenika, osnaživanja imidža poslodavca i podržavanja promjene korporativne kulture. Aktivnosti koje je sa svojim timom inicirala doprinijele su pozicioniranju Lidla kao jednog od najpoželjnijih poslodavca na hrvatskom tržištu.

U HEINEKENU Hrvatska uvjereni su da će Romina osnažiti percepciju kompanije kao odličnog poslodavca sadašnjim i budućim zaposlenicima, kojima kompanija već poslovično nudi lepezu razvojnih prilika, mogućnost realiziranja internacionalne karijere, te rad u poticajnom okruženju koje raznolikost shvaća kao komparativnu prednost.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'
PROMO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'

Kada je „Uvod u anatomiju“ tek počeo s emitiranjem u ožujku 2005. godine, nitko nije mogao predvidjeti koliko će brzo serija dosegnuti međunarodnu slavu.

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje
PROMO

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje

Svi mi, bez iznimke, barem jednom u našem životu doživjeli smo neugodnosti povezane s problemima probavnog sustava.
LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu
PROMO

LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu

Dugo iščekivani LEAP Summit najavljuje deveto izdanje konferencije koja će inspirirati i potaknuti inovacije među vizionarima i poduzetnicima.