Obavijesti

Promo sadržaj

Nova interaktivna tehnologija dokazala da su Hrvati sportska nacija

Nova interaktivna tehnologija dokazala da su Hrvati sportska nacija
6

Istraživanja pokazuju da je više od 40% Hrvata aktivno, odnosno bavi se sportom. Od toga 12% njih trenira tri do četiri puta tjedno, dok 9% to čini pet puta tjedno ili češće

Očekivano, u toj skupini kao najaktivnije se izdvajaju osobe u dobi od 15 do 30 godina. Kada je riječ o spolu, fizička aktivnost podjednako je zastupljena kod muškaraca i žena.

S obzirom na to da nas se nerijetko spominje u kontekstu strastvenih zaljubljenika u sport i aktivan lifestyle, odlučili smo provjeriti je li to zaista tako. U tome nam je pomogla inovativna Go2digital tehnologija koja prepoznaje sportsku vježbu i ljudski pokret te po prvi put u Hrvatskoj omogućuje takav oblik interakcije s ekranom.

6
| Foto: Go2Digital

Naime, u svrhu našeg malog „istraživanja“,  Borotalco, MediaCom i Go2Digital u suradnji s Polleo Sportom kreirali su prvu sportsku, pokretom upravljanu, interaktivnu kampanju za mjerenje čučnjeva. Cilj je bio na većem broj odabranih urbanih lokacija potaknuti prolaznike da budu aktivni. U okviru kampanje „Activeiraj se uz Borotalco Active“ omogućili smo prolaznicima da izmjere koliko čučnjeva mogu napraviti u 30 sekundi. Osim što su testirali svoju formu, svakog sudionika nagradili smo Borotalco Active dezodoransom i kuponom s popustom u Polleo Sport poslovnicama.

Jedinstvena i inovativna kampanja trajala je 14 dana, a naši marljivi sudionici napravili su više od 30.000 čučnjeva. Ova impresivna brojka definitivno je potvrdila i opravdala titulu sportske nacije!

Borotalco Active dezodorans: nezaobilazan dodatak u sportskoj torbi

Dezodorans Active zahvaljujući inovativnoj tehnologiji Odor-Converter™ sadrži mikrokapsule koje uslijed znojenja i kretanja oslobađaju dodatan miris za osjećaj dugotrajne svježine. Učinkovitost najnovijeg proizvoda u Borotalco asortimanu testirana je u različitim oblicima fizičkog napora, a dostupan je u tri očaravajuća mirisa: Citrus & Lime, Sea Salts i Mandarin & Neroli. Svoj Borotalco Active možete pronaći u Polleo Sportu te svim drogerijama i većim trgovačkim lancima.

 

Više o Borotalco Active na: https://www.borotalco.hr/dezodoransi/active
Više o Go2Digitalu na: https://www.go2digital.hr/

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!