Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Nova sezona u The Gardenu predstavlja Adriatic Coasting

Nova sezona u The Gardenu predstavlja Adriatic Coasting
6

Nova sezona u zagrebačkoj The Garden Brewery nastavlja predstavljati pomnu selekciju lokalnih i svjetskih imena. Jedinstvena lokacija dom je dobre glazbe i dobrog piva

VIDEO

Nova sezona u zagrebačkoj The Garden Brewery nastavlja predstavljati pomnu selekciju lokalnih i svjetskih imena. Jedinstvena lokacija dom je dobre glazbe i dobrog piva, a bit će ujedno i prva pokazna platforma za Adriatic Coasting agenciju.

Glazba je u srži The Gardena, a slijedeći tu filozofiju najnoviji dodatak Gardenovoj obitelji je Adriatic Coasting, DJ / live booking agencija i label. Nick Colgan i Pepi, dvojac koji je pokrenuo hvaljenu istoimenu radijsku emisiju na YammatFM-u, te Adriatic Coasting glazbene večeri, stoji iza projekta kojem je cilj promovirati lokalne, regionalne i međunarodne talente koji se uklapaju u njihovu glazbenu viziju. 

Nick Colgan: “Kvalitetna glazba je uvijek bila i bit će integralni dio Gardena, a raditi s Pepijem na ovom projektu i vidjeti kako Adriatic Coasting raste tijekom posljednje dvije godine je bio pravi užitak i prirodni slijed stvari. Meni osobno, ali i na svim događajima i lokacijama pod kapom Gardena kao i u The Garden Brewery, glazba je sastavni dio djelovanja, to je naša bit i naša duša, i to je ono što nas razlikuje od drugih. Kvalitetna glazba i događaji, craft pivo, odlična hrana i sjajni ljudi, uz radijsku emisiju, te sada i label i DJ agenciju mix su kojim pokazujemo lokalne i međunarodne talente. Watch The Garden Grow.

Nazivajući “adriatic” posebnim glazbenim žanrom, Nick i Pepi pletu priču oko esencije koja nema granica ako je dobra i žele predstaviti bezvremensku glazbu zbog koje ćete se osjećati bolje. Potvrda tome je i prvo vinilno izdanje, za koje potpisuju selekciju, a “Adriatic Coasting Volume 1 – A Musical Journey” planirana je za objavu u ožujku. Adriatic Coasting je već okupio sjajna imena oko sebe kojom su proširili svoju glazbenu obitelj, a među nekim od njih su Abel, Danny Kane, Ilija Rudman, Felver ili Dean Sunshine Smith.

U programiranje glazbe za razne događaje uveli su i ono za gastro svijet, spajajući tako hranu i glazbu u svjetski poznatom šibenskom restoranu Pelegrini, gdje su kurirali tri posebne playliste za tri dijela restorana, a priču upotpunjuje i činjenica da je The Garden Brewery proizveo posebno pivo Pelegrini Saison i dekanter za točenje da bi iskutvo hrane, pića i glazbe bilo potpuno.

Program The Garden Brewery kroz veljaču ugostit će Imogen Label Night koji u subotu 2. veljače dovodi Charlesa Webstera i Don Carlosa, house znalce kojima se pridružuju vlasnici labela Ilija Rudman i Antonio Zuza. Vikend nakon toga, u petak 8. veljače, MAD i Roller Boogie dovode house i disco majstora Marcel Vogela, a priključuju mu se MAD crew i HrwoE.  Adriatic Coasting ekipa priprema Heartbeaker Valentine u subotu 16. veljače uz selekciju DJ-eva portfolia agencije. Subota nakon, 23. veljače, rezervirana je za kultni klupski program Freilauf na koji dolazi beogradsnki znalac DJ Brka, a priključuje mu se LukadeLux, rezident Masters kluba i osnivač večeri Pepi. 

Ljeto već sada zvuči dobro i Adriatic Coasting se planira otisnuti na veliku tuneju po obali kombinirajući glazbu i prezentacije The Garden craft piva, a bogata lista događaja bit će upotpunjena još jednom festivalskom sezonom u The Garden Resortu u Tisnom uz Love International, Hospitality On The Beach, SunceBeat, Defected Croatia i Dekmantel Selectors. Nakon odlične proslave Nove godine u Zagrebu uz Defected na Fuliranju, Adriatic Coasting tim planira postaviti još Defected klupskih događaja, a prvi se planira ovog proljeća u The Garden Brewery.

www.thegarden.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.