Obavijesti

Promo sadržaj

Nova Toyota C-HR stigla je u Hrvatsku!

Nova Toyota C-HR stigla je u Hrvatsku!
6

Započela je prodaja nove Toyote C-HR, atraktivnog crossover modela koji je svojim izlaskom na tržište u potpunosti izmijenio smjer dizajna Toyota vozila

Nova Toyota C-HR, najatraktivniji crossover, stigao je u salone diljem Hrvatske. Svi zainteresirani za ovaj model već danas se mogu naručiti na probnu vožnju.

Novi C-HR dolazi u čak 7 razina opreme koje zadovoljavaju sve potrebe naših kupaca.

Redovna cijena modela kreće se od 32.285 eura.

Nova Toyota C-HR projektirana je posebno za očekivanja europskih kupaca kroz svoj lokalni dizajn, inženjering i proizvodnju, iskorištavajući inovativna dostignuća, uključujući podatke u stvarnom vremenu od vozača diljem kontinenta. Vrhunske značajke kao što su Toyotine prve ručke na vratima, dinamično unutarnje ambijentalno osvjetljenje u 64 boje i panoramski krov bez zasjenjenja dio su holističkog i personaliziranog korisničkog iskustva koje kupca stavlja u središte vozila.

Ovaj model pruža uzbuđenje u vožnji i pouzdanu, tihu vožnju kroz inovativne tehnologije i sveobuhvatnu nadogradnju dinamike vozila. Njegov raspon hibridnih električnih i plug-in hibridnih električnih pogonskih sklopova koristi Toyotinu najnoviju hibridnu tehnologiju za isporuku više snage kroz privlačno i učinkovito iskustvo vožnje. Trenutno nam je u Hrvatsku stigla njegova hibridna inačica, dok plug-in hibridno električni pogonski sklop očekujemo početkom 2024. godine.

Na novom modelu Toyota C-HR sve je usmjereno na održivost, uz povećanu upotrebu recikliranih materijala i materijala koji nisu životinjskog podrijetla te s manjim ugljičnim emisijama zahvaljujući novim procesima proizvodnje i manjoj težini.

Više informacije o novome modelu, razinama opreme, cijenama i testnoj vožnji možete pronaći na: Potpuno nova Toyota C-HR | Toyota Hrvatska

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju
PROMO

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju

Nadaleko poznati najtraženiji svadbeni bend, Grupa Profeel, prošlog vikenda, uoči svadbene sezone predstavio je novitet na zagorskim cestama. Točnije, u sudjelovanju sa ’ Tulumbus-om’ pripremili su spektakal kakav se rijetko viđa

Andi Idrizi i Luigi Šalov među 250 boraca na hrvatskom castingu za HELL Boxing Kings
PROMO

Andi Idrizi i Luigi Šalov među 250 boraca na hrvatskom castingu za HELL Boxing Kings

Boksačke kvalifikacije u Zagrebu za milijunski nagradni fond
KB d.o.o. postavlja standarde u održivosti s novim projektom i tehnologijama
PROMO

KB d.o.o. postavlja standarde u održivosti s novim projektom i tehnologijama

Tvrtka KB d.o.o. iz Sračinca održala je 24.04.2024. završnu konferenciju projekta „Development of green-based production“.