Obavijesti

Promo sadržaj

Nove serija "Legion" kreće ove veljače na kanalu FOX

Nove serija "Legion" kreće ove veljače na kanalu FOX
2

Nova dugoiščekivana dramska serija “Legion” showrunnera Noaha Hawleya, kreće sa prikazivanjem na kanalu FOX

Ova serija je najnovija suradnja Noaha Hawleya i Johna Camerona, dvojice poznatih izvršnih producenata, koji su za FOX-ovu uspješnicu “Fargo” osvojili nagrade Emmy i Zlatni globus. Produkciju serije “Legion” potpisuju FX Productions i Marvel Television. Radnja serije “Legion” smještena je u svijet Marvelova serijala X-Men, a ekranizirana je prema stripu autora Chrisa Claremonta i Billa Sienkiewicza.

Problematičnom mladiću Davidu Halleru (Dan Stevens) život nije bio nimalo lak zbog dijagnoze shizofrenije koju su mu dijagnosticirali dok je bio dijete. Zbog toga je David većinu svog djetinjstva proveo u psihijatrijskim ustanovama, pokušavajući doznati razlog svojih vizija koje ga opsjedaju. Sada, kada je navršio trideset godina, misli kako je njegovim mukama napokon došao kraj, no doktori ga ponovno vraćaju u bolnicu. Svoje vrijeme u bolnici provodi sa šutljivom Lenny (Aubrey Plaza) - vječitim optimistom unatoč tome što je većinu svog života provela u paklu droge i alkohola.  Iako je David polako počeo odustajati od nade u svoj oporavak, njegovu rutinu.

poremetit će dolazak prekrasne, ali opasne i tajanstvene pacijentice pod imenom Syd (Rachel Keller). Među njima se počinje stvarati neobjašnjiva privlačnost, a Syd uvjerava Davida kako su glasovi koje čuje i vizije koje ima - potpuno stvarni.

Sablažnjen svojim otkrićem, David bježi iz bolnice te traži utočište kod svoje sestre Amy (Katie Aselton); No Amy ne želi ugroziti svoj imidž savršene kućanice iz predgrađa koji je godinama stvarala. S vremenom, Syd odluči pomoći Davidu, te ga dovede do Melanie Bird (Jean Smart) – zahtjevne, ali suosjećajne psihijatrice koja se u liječenju bolesnika koristi pomalo neobičnim metodama. Ona i njezin tim specijalista – Ptonomy (Jeremie Harris), Kerry (Amber Midthunder) i Cary (Bill Irwin), uspijevaju pomoći Davidu, te mu otvoriti ulaz u svijet potpuno novih mogućnosti…

Najnovija hit serija o super junacima čija je premjera prve epizode održana u Zagrebu, tjedan dana prije svjetske premijere na kanalu FOX - okupila je brojne uzvanike iz medijskog i marketinškog svijeta u Muzeju Iluzija. Zanimljivi eksponati i atmosfera prostora muzeja, vjerno su dočarali unutarnji svijet glavnog junaka Davida Hallera (Dan Stevens).

U glavnim ulogama: Dan Stevens kao David Heller, Rachel Keller kao Syd Barrett, Jean Smart kao Melanie Bird, Aubrey Plaza kao Lenny Busker, Jeremie Harris kao Ptonomy Wallace, Amber Midthunder kao Kerry Loudermilk, Katie Aselton kao Amy Haller i Bill Irwin kao Cary Loudermilk.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju
PROMO

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju

Nadaleko poznati najtraženiji svadbeni bend, Grupa Profeel, prošlog vikenda, uoči svadbene sezone predstavio je novitet na zagorskim cestama. Točnije, u sudjelovanju sa ’ Tulumbus-om’ pripremili su spektakal kakav se rijetko viđa

Andi Idrizi i Luigi Šalov među 250 boraca na hrvatskom castingu za HELL Boxing Kings
PROMO

Andi Idrizi i Luigi Šalov među 250 boraca na hrvatskom castingu za HELL Boxing Kings

Boksačke kvalifikacije u Zagrebu za milijunski nagradni fond
The Fall Guy - novi film Davida Leitcha spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer
PROMO

The Fall Guy - novi film Davida Leitcha spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer

Kaskader, novi film Davida Leitcha, spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer – Ryana Goslinga i Emily Blunt.