Obavijesti

Promo sadržaj

Nove serije i filmovi koje vas u siječnju čekaju na HBO GO-u

Nove serije i filmovi koje vas u siječnju čekaju na HBO GO-u
8

Nakon blagdanskog slavlja, siječanj je idealan mjesec za odmaranje u toplom domu uz najdraže serije i filmove. U nastavku vam donosimo naše preporuke koje vas čekaju na HBO GO usluzi

BARUT (GUNPOWDER)
Nova miniserija s Kitom Haringtonom u glavnoj ulozi 
Pogledajte odmah sva tri nastavka na HBO GO-u 

London, 1605. Robert Catesby (Kit Harington), 33-godišnji sitni plemić iz Warwickshirea, osmišljava plan da raznese zgradu Parlamenta i ubije kralja. Čvrsti katolik u doba kada dominantno protestantska Engleska nemilosrdno progoni katolike, Catesby odbija odreći se svoje vjere, što ga dovodi na rub financijske, društvene i psihološke propasti. Vlast na čelu s glavnim špijunom kralja Jamesa Robertom Cecilom (Mark Gatiss) lovi, muči i ubija svećenike, a obične katolike ugnjetava i oduzima im vlasništvo. Ovaj napeti triler čija se radnja odvija u 17. stoljeću bavi se povijesnim okolnostima ove urote, odabirom ljudi koji su je izvršili, skupljanjem resursa za nju i zaprekama koje su se našle pred urotnicima.
Uz Kita Haringtona u Barutu glume i Liv Tyler, Peter Mullan, Mark Gatiss i Shaun Dooley


RASTAVA (DIVORCE), 2. sezona
Novi nastavci hit serije sa Sarah Jessicom Parker u glavnoj ulozi, od 15. 1.

„Rastava“ autorice Sharon Horgan (autorica i zvijezda serije „Katastrofa“), prati Frances (Sarah Jessica Parker) koja nakon više od deset godina braka i dvoje djece iznenada počne preispitivati svoj život i napet odnos s mužem Robertom (Thomas Haden Church).
Sarah Jessica Parker je za ulogu Frances u 1. sezoni prošle godine bila nominirana za Zlatni Globus.
Ako još uvijek niste pogledali 1. sezonu, svi nastavci vas također čekaju na HBO GO-u.


S ONE STRANE (BEYOND)
Od 19.1. na HBO GO stiže cijela prva sezona te premijera nove, 2. sezone

Glume: Jonathan Whitesell, Burkely Duffield, Michael McGrady

SF drama o mladiću koji se probudi iz kome nakon 12 godina i otkrije svoje nove nadnaravne moći koje ga uvlače u opasnu zavjeru.  


BRITANIJA (Britannia)
Nova serija od 19.1.
Glume: David Morrissey, Kelly Reilly, Nikolaj Lie Kaas, Liana Cornell, Zoë Wanamaker

Kad Rimljani napadnu Britaniju 43. g. n. e., Kerra (Kelly Reilly), kći kralja Cantiija, prisiljena je zanemariti svoja neslaganja sa suparničkom kraljicom Antedijom (Zoë Wanamaker) kako bi se suočile sa svojim osvajačima. Rimljani, na čelu s generalom Aulom Platijem (David Morrissey), odlučni su uspjeti u onome u čemu Julije Cezar nije i osvojiti ovu mitsku zemlju na dalekom rubu Rimskog Carstva. Aulo je jak i žilav vođa, ali ima duboku tajnu koja prijeti njegovoj misiji. Plemena i druidi ujedinjuju se u borbi protiv Rimljana, a Kerri je dodijeljena najvažnija uloga u životu kao predvodnica otpora protiv moćne rimske vojske.



MOZAIK (Mosaic)
Nova serija od 23.1.

Redatelj: Steven Soderbergh
Glume: Sharon Stone, Garrett Hedlund, Frederick Weller, Beau Bridges, Paul Reubens

Steven Soderbergh i HBO predstavljaju šestodijelnu limitiranu seriju „Mozaik“, priču o strasti, intrigi i prijevari u režiji jednog od najvećih redatelja današnjice. Priča prati nestanak utjecajnog stanovnika pitoresknog Summita, Utah, u novogodišnjoj noći te period od 4 godine nakon tog događaja tijekom kojeg se pokušava otkriti istina iza zločina. 

Faithful


OSTALE SERIJE

Uz nove serije i nove sezone hit serija, sada je idealna prilika da pogledate prošlogodišnje hit serije poput „Sluškinjine priče“, „Taboo“ ili „Male laži“ ukoliko do sada niste (ili se ponovno prisjetite ako ste već gledali) – svi nastavci vas također čekaju na HBO GO-u, a tamo ćete naći i sve sezone kultnih serija poput „Igre prijestolja“, „Obitelji Soprano“, „Seks i grad“, „Momci s Madisona“, „Združene braće“ i mnogih drugih.


HIT FILMOVI 

Uz veliki izbor novih i kultnih serija, na HBO GO-u možete pogledati i hit filmove poput „Čuvari galaksije vol. 2“, „Logan: Wolverine“, „Pirate s Kariba: Salazarova osveta“, ali i svih 8 filmova Ratova Zvijezda.


DJEČJI SADRŽAJ

Na HBO GO-u vas čeka i posebna „KIDS“ kategorija s neograničenim pristupom više od 350 sati najboljeg sadržaja za djecu i one koji se tako osjećaju – od Disney klasika poput „Kralja lavova“, „Potrage za Nemom“, „Trnoružice“ i „Mulan“ pa sve do animiranih serija poput „Spužva Bob Skockani“, „Dora i prijatelji“, „Operacija Šapa“ i mnogih drugih.


JOŠ UVIJEK NEMATE HBO GO? ISPROBAJTE USLUGU 1 MJESEC BESPLATNO

Ako još uvijek niste HBO GO pretplatnik, sada je idealna prilika da aktivirate probni period direktno na hbogo.hr i isprobate uslugu mjesec dana besplatno! Čeka vas više od 4000 sati najboljih serija, hit filmova i crtića za najmlađe koje možete gledati kad god poželite, na na svom laptopu, tabletu, pametnom telefonu ili Samsung Smart TV-u.

Sav sadržaj je dostupan u vrhunskoj kvaliteti i s hrvatskim titlovima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!