Obavijesti

Promo sadržaj

Rab i Čakovec bogatiji su za nove Tisak plus prodavaonice

Rab i Čakovec bogatiji su za nove Tisak plus prodavaonice
2

Do sada otvoreno pet prodavaonica Tisak plus - novog Tiskovog prodajnog koncepta

Otok Rab i grad Čakovec bogatiji su za nove Tisak plus prodavaonice, novo mjesto susreta i druženja. Riječ je o novome konceptu prodavaonice u Hrvatskoj koja nudi inovativan doživljaj kupnje. Sukladno potrebama kupaca, ovaj koncept objedinjuje najbolje od kioska i najbolje od Tisak medije. Tisak plus na jednom mjestu tako nudi bogat izbor domaćih i stranih magazina kao i  razne knjige, igračke, poklone i najbolje iz kategorije gaminga, ali i asortiman proizvoda i usluga inače dostupnih na kioscima Tiska. Tisak plus prodavaonice na Rabu i u Čakovcu  zadnje su u nizu otvorenja ovog novog prodajnog formata Tiska, koji trenutno broji pet prodavaonica. Prva trgovina ovog koncepta otvorena je na riječkome Korzu, a Tisak u narednom razdoblju planira i dodatna otvorenja prodavaonica u novom Tisak plus formatu u cijeloj Hrvatskoj. Ujedno će Tisak daljnji razvoj svoje maloprodajne mreže temeljiti na tri prodajna formata – kioske, TisakMediu i Tisak plus.

Tisak plus objedinjuje najbolju ponudu i usluge kioska i Tisak medije. U pogledu dizajna interijera trudili smo se pratiti aktualne trendove, pa tako u samom prostoru posjetiteljima nudimo vrhunski doživljaj. Također, s obzirom na široki izbor usluga kao što su Tisak paket, plaćanje računa, mjenjačnica, itd., svi kupci u novootvorenom Tisak plusu mogu na jednom mjestu obaviti niz brzih, jednostavnih i sigurnih usluga koje štede vrijeme i novac.”, zaključio je na otvorenju novih prodajnih lokacija, Ivan Mudrinić, direktor sektora maloprodaje.

Na otvorenju je naglasak stavljen na dječje aktivnosti, a Tisak je i svim kupcima poklanjao prigodne poklone.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!