Rab i Čakovec bogatiji su za nove Tisak plus prodavaonice | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Rab i Čakovec bogatiji su za nove Tisak plus prodavaonice

Rab i Čakovec bogatiji su za nove Tisak plus prodavaonice
2

Do sada otvoreno pet prodavaonica Tisak plus - novog Tiskovog prodajnog koncepta

Otok Rab i grad Čakovec bogatiji su za nove Tisak plus prodavaonice, novo mjesto susreta i druženja. Riječ je o novome konceptu prodavaonice u Hrvatskoj koja nudi inovativan doživljaj kupnje. Sukladno potrebama kupaca, ovaj koncept objedinjuje najbolje od kioska i najbolje od Tisak medije. Tisak plus na jednom mjestu tako nudi bogat izbor domaćih i stranih magazina kao i  razne knjige, igračke, poklone i najbolje iz kategorije gaminga, ali i asortiman proizvoda i usluga inače dostupnih na kioscima Tiska. Tisak plus prodavaonice na Rabu i u Čakovcu  zadnje su u nizu otvorenja ovog novog prodajnog formata Tiska, koji trenutno broji pet prodavaonica. Prva trgovina ovog koncepta otvorena je na riječkome Korzu, a Tisak u narednom razdoblju planira i dodatna otvorenja prodavaonica u novom Tisak plus formatu u cijeloj Hrvatskoj. Ujedno će Tisak daljnji razvoj svoje maloprodajne mreže temeljiti na tri prodajna formata – kioske, TisakMediu i Tisak plus.

Tisak plus objedinjuje najbolju ponudu i usluge kioska i Tisak medije. U pogledu dizajna interijera trudili smo se pratiti aktualne trendove, pa tako u samom prostoru posjetiteljima nudimo vrhunski doživljaj. Također, s obzirom na široki izbor usluga kao što su Tisak paket, plaćanje računa, mjenjačnica, itd., svi kupci u novootvorenom Tisak plusu mogu na jednom mjestu obaviti niz brzih, jednostavnih i sigurnih usluga koje štede vrijeme i novac.”, zaključio je na otvorenju novih prodajnih lokacija, Ivan Mudrinić, direktor sektora maloprodaje.

Na otvorenju je naglasak stavljen na dječje aktivnosti, a Tisak je i svim kupcima poklanjao prigodne poklone.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

City Center one dobitnik Breeam certifikata
PROMO

City Center one dobitnik Breeam certifikata

Poznati shopping centri dobili su peticu za održivost!

Varaždinska festivalska sezona se „zagrijava“, biser sjevera Hrvatske je blizu
PROMO

Varaždinska festivalska sezona se „zagrijava“, biser sjevera Hrvatske je blizu

Posjet Varaždinu je uvijek dobra ideja, pogotovo u ljetnim mjesecima kada živost i vrevu na gradske ulice donose raznolika događanja i festivali.
Svi govore o stadionu u Kranjčevićevoj, ali Dinamu je potrebnije nešto drugo
PROMO

Svi govore o stadionu u Kranjčevićevoj, ali Dinamu je potrebnije nešto drugo

Europski klubovi znaju kako iskoristiti potencijal svojih stadiona, a istome se nada i direktor maksimirskog stadiona Miljenko Sakoman – jednom kad se u Maksimiru osim golova zabije i prva lopata