Obavijesti

Promo sadržaj

Novi album„Flashback“, Lidije Bačić Lille od danas u prodaji!

Novi album„Flashback“, Lidije Bačić Lille od danas u prodaji!
4

Album „Flashback“ (Fayo music / Menart) Lidije Bačić Lille inspiriran je zvukom 80-tih, naravno u novom, modernijem, aranžmanskom ruhu.

Album je u prodaji od petka 22.travnja i možete ga kupiti u Menart multimedijalnoj knjižari te u svim boljim CD shopovima ili putemMenart webshopa

Nakon dvostrukog  albuma Revolucija, Fayina ideja je bila da odmah radimo i novi tematski album Flashback, što mi se na početku nekako činilo prebrzo, no sada mi je drago. Na kraju i nije bilo baš toliko brzo, jer smo na albumu radili preko godinu dana. Dogodila se sinergija autora Faye, Siniše Reljića, pjesama i mene. Stvarno divan album, jednostavno se mora slušati u komadu jer su pjesme povezane i skupa stvaraju kompletni dojam tih 80 -tih u novom ruhu, što smo i željeli postići. Reakcija publike već na prve singlove je bila odlična. Na snimanju smo stvarno uživali. Polako, mjesecima smo radili tekstove, vokale, aranžmane, mikseve....i dobili ovaj album koji će u mom opusu uvijek imati posebno mjesto.“ – izjavila je Lille. 

Na albumu se nalazi ukupno 8 pjesama od kojih su do sada već objavljene „Ponekad poludim“, „Zauvijek“, „Stop“ ft. Žanamari i aktualni singl „To je to“ koji, u samo tri tjedna od objave, broji preko 1,3 milijuna pregleda na YouTube-u. 

Rad  na ovom albumu mi je bio ugodno putovanje kroz vrijeme. Stvarali smo pjesme po osjećaju i našem osobnom guštu, uživali u demo verzijama, snimanjima vokala, miksevima...Svaka pjesma mi je posebno draga. Lidijin glas je stvarno fascinantan u ovim melodijama i vjerujem da će publika, ne samo nalaziti svoje favorite u pjesmama, nego i slušati album kao jednu cjelinu koja je baš čisti Flashback u zlatno doba glazbe.“ – rekao nam je Fayo. 

Popis pjesama: 

1. Flashback ft.Ivana Banfić 
2. Ako me ikad ostaviš 
3. Ponekad poludim 
4. To je to 
5. Stop ft.Žanamari 
6. Vatra ljubavi 
7. Zauvijek 
8. Ja u našu ljubav vjerujem 

Album „Flashback“ trebao bi uskoro izaći i na vinilu, a slušajte ga na streaming servisima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Velika analiza zadovoljstva zaposlenika u 2023.
PROMO

Velika analiza zadovoljstva zaposlenika u 2023.

“Da ja vodim ovu tvrtku, donosile bi se drugačije odluke”: Hrvati su na poslu najzadovoljniji suradnjom s kolegama, ali nisu lojalni svom poslodavcu

U Našicama otvoren inovativan i jedinstven Pedagoški šumski centar „Šumski Radoznalci“
PROMO

U Našicama otvoren inovativan i jedinstven Pedagoški šumski centar „Šumski Radoznalci“

Pedagoški šumski centar „ŠUMSKI RADOZNALACI“ je jedinstveni Centar u Hrvatskoj, lociran u srcu prirode, u Našicama. To je mjesto gdje djeca, u manjim skupinama, iskustveno uče kroz igru u prirodi, u okruženju predivnih šuma i cvjetnih livada.
Favbet novom inicijativom pomaže boksačkim klubovima diljem hrvatske
PROMO

Favbet novom inicijativom pomaže boksačkim klubovima diljem hrvatske

Podrška lokalnim klubovima za rast I razvoj mladih boksačkih talenata