Obavijesti

Promo sadržaj

Novi Arena Sport kanali bez dodatne naknade na A1 TV

Novi Arena Sport kanali bez dodatne naknade na A1 TV
2

Novi kanali, Arena Sport 7, 8, 9, i 10 uvode se u postojeće A1 TV pakete bez novih, dodatnih naknada od 1. srpnja. Na njima će se prenositi najgledanija sportska natjecanja kao što su UEFA Liga prvaka i Konferencijska liga, španjolska i francuska nogometna liga te košarkaška NBA. Korisnici A1 sportskih paketa uživat će u novim kanalima i dodatnim sadržajima po istoj cijeni kao do sada

Novi kanali dolaze u Osnovni Sportski paket na A1 TV te će svih 10 Arena Sport kanala biti dostupno već u osnovnom paketu. Istovremeno, novi kanali zamijenit će PlanetSport kanale koji od 1.7. prestaju s emitiranjem. Korisnici koji su do sada imali PlanetSport paket dobivaju novi Sport Premium paket s Arena Sport 7-10 kanalima na kojima će moći nastaviti pratiti UEFA Ligu prvaka te ostale premium sportske sadržaje po istoj cijeni kao i do sada. „Korisnicima smo osigurali kontinuitet uživanja u Ligi prvaka od 2018. do 2024. Osim toga, donosimo i ostala najprestižnija sportska natjecanja na sve korisničke uređaje. Zadovoljstvo korisnika nam je na prvom mjestu i zato stalno osluškujemo njihove želje i potrebe te prilagođavamo fiksne i mobilne usluge, kao i ponudu  TV sadržaja kako bismo im nastavili pružati vrhunsko iskustvo“ istaknula je Monika Majstorović, direktorica marketinga za privatne korisnike A1 Hrvatska.

Inače, bogata ponuda A1 TV sadržaja zaokružena je u tri osnovna paketa: Obiteljski, Filmski i Sportski. Korisnici ovisno o željenom sadržaju i potrebama sami upravljaju fiksnim uslugama i TV paketima tako da ih mogu mijenjati svaki mjesec bez dodatne naknade. Osim što je TV sučelje jednostavno i intuitivno, nudi personalizirani sadržaj te pristup YouTubeu, YouTube Kids i Amazon Prime Video aplikacijama. Sve TV  usluge omogućene su na najmodernijoj fiksnoj infrastrukturi kojom je pokriveno više od 560 tisuća kućanstava. Na optičkom pristupu dostupne su brzine do 1 Gbps, dok je na hibridno-optičkom pristupu već u osnovnom paketu brzina od 200 Mbps.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.