Obavijesti

Promo sadržaj

Novi Jeep Renegade. Stvoren za sve avanture

Novi Jeep Renegade. Stvoren za sve avanture
6

Sada je model Jeep Renegade redizajniran – nadograđene su snažne točke koje su mu osigurale da se u pretrpanom tržištu „crossover” modela probije do samog vrha i postane model marke Jeep s rekordnom prodajom u Europi

VIDEO

Novi benzinski motori s tri i četiri cilindra i turbopunjačem debitiraju na novom modelu Jeep Renegade – nova obitelj motora uključuje 1,0-litreni benzinski motor snage 120 ks i s okretnim momentom od 190 Nm te 1,3-litreni model snage 150 ili 180 ks s okretnim momentom od 270 Nm. Ponuda motora uključuje i poboljšani 1,6-litreni i 2,0-litreni MultiJet II dizelski motor sa sustavom SCR (selektivna katalitička redukcija), svi sukladni normi Euro 6/D. Proizvodni program motora novog modela 2019 Renegade može se kombinirati s ručnim mjenjačem sa šest brzina, mjenjačem DDCT (mjenjač s dvostrukom suhom spojkom) i automatskim mjenjačem s devet brzina za glatku i udobnu vožnju.


Novi Renegade dostupan je s dvije konfiguracije – pogonom na prednje i pogonom na sva četiri kotača – a opremljen je s dva sustava pogona na sva četiri kotača, sustavom za isključenje stražnje osovine, sustavom za regulaciju trakcije Selec-Terrain, sustavom za pomoć pri kretanju na uzbrdici i sustavom za pomoć pri kretanju nizbrdo. Njegove 4x4 sposobnosti najbolje su vidljive kroz verziju Trailhawk, posebno osmišljenu  za „off-road” vožnju i opremljen posebnim stilskim i tehničkim značajkama.


Elegancija bez premca ; krajnji rezultat je vozilo inspirirano dizajnom modela Jeep Wrangler, s istim stilističkim obilježjima i pod jednakim utjecajem, još upadljivijeg i inovativnijeg dizajna. Vanjština vozila zadržala je sve funkcionalnosti koje su oduvijek karakteristične za dizajn modela Renegade zajedno s robusno oblikovanom karoserijom. 


Unutrašnjost je autentična i moderna, baš kao što je zapisano u DNK-u marke. U putničkom su prostoru svi detalji pažljivo osmišljeni, kombinacije boja su inovativne, korišteni su kvalitetni materijali, a obiluje tehnološki naprednim sadržajima i praktičnim i funkcionalnim pretincima za odlaganje.


Ta je funkcionalnost sada dodatno naglašena s novom središnjom konzolom koja sada ima ugrađen držač za mobilni telefon, nove držače čaša i dodatne pretince za odlaganje. Druga dizajnerska poboljšanja uključuju redizajnirane okvire autoradija, ventilacijskih otvora, središnjeg tunela i zvučnika. 


Mogućnosti povezivanja i Infotainment sustav; ovisno o razini opreme, novi Jeep Renegade može biti opremljen sustavom UconnectTM s 5-inčnim zaslonom, sustavom UconnectTM s 7-inčnim zaslonom ili sustavom UconnectTM s 8,4-ičnim zaslonom NAV. Oba sustava, UconnectTM s 7-inčnim zaslonim i 8,4-inčnim zaslonom NAV, imaju dodirni zaslon visoke rezolucije i kapaciteta u boji, što znači bolje korisničko iskustvo s funkcijama upravljanja prstima i zumiranja te korisnički prilagodljivom trakom izbornika s funkcijom „povuci i ispusti”. Funkcije sustava UconnectTM obuhvaćaju i telefoniranje u načinu rada slobodne ruke te značajke navigacije i pretvaranja teksta u govor za sigurno, udobno i „povezano” iskustvo svakodnevne vožnje. Sustavi UconnectTM s 7-inčnim i 8,4-inčnim zaslonom NAV na novom modelu Renegade imaju ugrađenu funkciju Apple CarPlay, najpametniji i siguran način za upotrebu uređaja iPhone tijekom vožnje. Infotainment sustav kompatibilan je i sa sustavom Android AutoTM koji donosi najbolje od usluge Google u Renegade-u.
Vrhunske sigurnosne značajke; novi Jeep Renegade dizajniran je za osiguranje vrhunske razine zaštite kroz nekoliko tehnološki najnaprednijih sigurnosnih sustava, u osnovnoj i dodatnoj opremi, uz šest zračnih jastuka, sustav ESC (elektronički sustav za nadzor stabilnosti) i sustav ERM (elektronički sustav protiv prevrtanja) u osnovnoj opremi.
Cijela je ponuda nadopunjena opcijskim sigurnosnim sustavima koji uključuju sustav upozorenja za udarac sprijeda Plus s aktivnim kočenjem (u osnovnoj opremi za model Limited), prilagodljivi regulator brzine, sustav za nadzor mrtvog kuta i sustav otkrivanja drugog vozila pod pravim kutom pri kretanju unatrag.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Otvorena Mia poliklinika u Rijeci
PROMO

Otvorena Mia poliklinika u Rijeci

Stručnost i iskustvo Pronatal grupacije dostupni pacijentima iz Hrvatske, Slovenije i Italije

'Automobil  zapravo koristimo jedan sat na dan, a mjesečno nas stoji barem 500 eura'
PROMO

'Automobil zapravo koristimo jedan sat na dan, a mjesečno nas stoji barem 500 eura'

Među onima koji se, između ostalog, zalažu za stvaranje naprednih rješenja u području održive mobilnosti je i slovenska tvrtka Avant Car
Baby boom u Slavoniji i Podravini
PROMO

Baby boom u Slavoniji i Podravini

Već imaju jasličku, vrtićku i predškolsku grupu, a očekuju još dvadesetak prinova koje će dohraniti i pustiti u prirodu. U Dravskoj priči u Virovitičko-podravskoj županiji nikad nije dosadno