Ovaj vrhunski proizvod okusom podsjeća na domaću, bakinu kuhinju, a od ovog prosinca može se pronaći na prodajnim mjestima Konzuma, u komadu na polici i narezana na odjelu delikatese
Novi proizvod PIK Vrbovca stvoren za blagdanski stol
PIK Vrbovec na blagdanski stol donosi novi proizvod od najfinijeg mesa svinjske lopatice – Domaću Pečenku. Ovaj vrhunski proizvod okusom podsjeća na domaću, bakinu kuhinju, a od ovog prosinca može se pronaći na prodajnim mjestima Konzuma, u komadu na polici i narezana na odjelu delikatese.
„PIK Vrbovec osluškuje želje i potrebe potrošača te redovito na tržište plasira nove, vrhunske delicije.“, istaknuo je Boris Jaranović, direktor marketinga PIK Vrbovca. „Blagdani su vrijeme koje rado provodimo u krugu dragih ljudi, sretni smo što ćemo i ovog Božića biti dio obiteljskog stola te ga obogatiti Pečenkom čiji će domaći okus osvojiti i najzahtjevnija nepca.“
Pečenku čini posebnom način pripreme koji joj daje specifični domaći okus pečenja popraćen zapečenom ukusnom koricom. Proizvodnja ovakve vrste Pečenke moguća je zbog jedinstvene tehnologije pečenja koja je moguća zahvaljujući prošlogodišnjoj investiciji u proizvodnju od 2,6 milijuna kuna. Prednost Pečenke je i to što se može pripremiti na više načina i poslužiti u raznim prigodama, bilo da je riječ o platama i sendvičima ili svečanom blagdanskom ručku. Video recepte i savjete za serviranje potražite na Volim meso portalu.
Tri su načina posluživanja Pečenke:
1. Kupljena ili narezana na šnite odmah je spremna za konzumaciju
2. Šnite Pečenke možete također zagrijati u mikrovalnoj ukoliko preferirate topla jela
3. Dodatno zapečena u pećnici, 40 minuta na 200 stupnjeva celzijusa, Pečenka postaje idealan obrok za blagdanski stol
Ovog prosinca Domaću Pečenku će predstaviti vrsni znalci i kuhari, a svi posjetitelji moći će ju kušati na degustacijama koje će biti upriličene vikendima tijekom prosinca u trgovinama Super Konzuma. Domaća Pečenka vrhunska je mesna delicija i pravi odabir za druženje s obitelji i prijateljima, na vama je samo odabrati na koji način ćete ju poslužiti.
Križevci – tvoje blagdansko odredište ove godine
Made in Slavonija: od baroka do cerničkog ćupteta
Izazovi u gospodarenju biootpadom: Konferencija u Šibeniku